-
ROMER DUO PLUS ISOFIX 9-18 KG
Molim da mi ukoliko je netko kupovao ovu autosjedalicu odgovori gdje ih ima za kupiti u Zagrebu ili se možda više isplati otići do Slovenije ili Austrije po nju i gdje. Oni što ih imaju da li su zadovoljni istima. Hvala.
-
isprika zbog velikih slova u naslovu
-
ima puno tema za ovu sjedalicu ..ja sam kupila u Tl košta 2500 s tim da dobiješ cca 350 bodova tj. kuna koje možeš iskoristit u njih pa ispadne 2150 ja sam baš tila crvenu a nigdi je nije bilo i oni su mi je jedini imali volje naručiti e da i da ih usoput pohvalim jer se govorilo da one nedaju stolice na probu ..e ja sam uredno probalaa i maxi i romer prije nego sam se odlučila koju ću
-
Hvala na odgovoru. Da li ste potpuno zadovoljni sa odabirom ili ste joj ipak pronašli neku manu?
-
U Babycentru u Brezicama ista ta dodje 313€, kad se oduzme ddv ispada oko 260€ (cca 1900kn
)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163005
-
kupili za mužev auto, za sada ne vidimo mane. Ma kupili smo i ljetnu presvlaku, jezivo je skupa, 400 kn, ali bar dijete ne sjedi na sintetici. Btw, nije mi uopce jasno kako to da na svim tim prefinim i otmjenim i skupim i blasjedalicama djeca sjede na plastici, pa kaje tak tesko napraviti bar jastucic za glavu od nekog finog perivog prirodnog materijala? Da se vratim na romer dp isofix..ugodna mu je i nis se ne buni, jednostavni su pojasevi. Nadam se da necemo ni na kakav dramatican nacin testirati sigurnost, ali znas i sama da je na testovima super prosla.
-
Administrator foruma
u Kiki u Zagrebu za 1890 kn :D ali bila je samo jedna boja
-
Osoblje foruma
i mi isto :D , ali u brezicama ljetnu presvlaku.
-
I mi kupili u Kiki. Super smo zadovoljni! Nekad se malo kopča teško skopča, ali sve u svemu je super. E, da, i kad bi se mogao spavaći položaj malo više nagnuti.
-
Bila sam jučer u Kiki, jedno vrijeme je nisu imali a sada su ih opet nabavili. Cijena 2290 kn, popusta za gotovinu nema tako da mislim da se ipak više isplati kupiti u TL-u pa iskoristiti one njihove bodove.
-
Kad smo mi kupovali, bila je nekih 1800 kn, što je bilo daleko povoljnije nego bilo gdje drugdje.
-
Meni nešto šteka kopča na toj sjedalici.
Da li se negdje može kupiti samo kopča????
-
sjedalica ima garanciju dvije godine.
ako šteka kopča obavezno ju treba reklamirati.
ja sam imala isti slučaj
-
Da, ali ja sam je kupila u Njemačkoj!!
Ne mogu samo zbog reklamacije u Njemačku!!
Je li se može kupiti odvojeno ili ne??
-
može li se kupiti odvojeno ili ne ja ti ne znam reći jel ih ja ne uvozim 
probaj pitati uvoznika, a kod nas je to magma, odnosno turbo limač.
neka logika mi govori da bi ju trebali moći naručiti.
-
Podizem ovaj topic da ne otvaram novi. Pitanje je vezano za naslovnu sjedalicu Romer Duo plus, mi smo ju dobili na poklon. . . . moj auto je Renault Laguna iz 1998. Dakle tada ISOFIX nije ni postojao, moze li se ta sjedalica uopce montirati samo pojasom u moj "stari" auto; kada za to dodje vrijeme?
Vjerujem da moze, ali da cujem iskustva. . . . hvala
-
naravno da može. ima kopče sa strane koje blokiraju remen. znači na sjedalicu se nasjedne koljenom i pritišće u sjedalo, pojas auta se zateže (to može druga osoba) i zakopča kopčom. sjedalica poprilično dobro sjeda. u mojem i auto moje mame ne mrda (toyota corolla i peugot 106)
-
Sjedalica je super, mi je montirali i u Cietroen Xaru i u Opel Corsu i u Mazdu Premacy i u Peugot 307. Nigdje nije bilo problema. A što se moje kopče tiče, dobro smo je usisali i izčetkali. Izgleda da je negdje bio konmadić nečega. Sada funkcionira besprijekorno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma