Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Faza kod 3,5 godišnjaka - samo se smije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Faza kod 3,5 godišnjaka - samo se smije

Dakle, cure ja ću izvizdit na mozak.

Roko zadnjih 2 tjedna uopće ne reagira na apsolutno ništa, na moje priče, uvjeravanja, zabrane, uskrata privilegija, ništa, samo me pogleda i umire od smijeha.
    Objašnjavam mu da se ne šalim, da sam ozbiljna i da je dosta a on me gleda i crkava od smijeha.

Uz sve to je još i u fazi Ninja kornjača pa se stalno mlati udara rukama i nogama u sve kaj stigne. Ne pomažu objašnjenja da može udarat u zid, u staru fotelju, ne to mu nije štos, ljepše mu je mlatit nas, i nikakva zabrana, uskrata privilegija, apsolutno ništa ne pomaže.

Najgore mi je to kaj je on sad u fazi izvaljivanja gluposti i ja njemu ozbiljno nekaj govorim a on mlatne takvu glupost da se jedva suzdržim od smijeha i on to koristi.

Npr. jučer mu objašnjavam kod moje mame po tisućiti put da se ne smije udarat i da mu neću napravit Ninja kostim ako se ne prestane tuć a on me pogleda i kaže - kaj mogu kad me ti mama izazivaš (i naravno ja u sebi pucam od smijeha i naravno da on kuži da sam kapitulirala).

Čak mi je i teta u igraonici rekla da se iznenadila kad je on (dobro i poslušno dijete) ignorirao njene molbe, totalka se pravio da niš ne čuje.

Plis pomagajte sa savjetima ja više ne znam kaj da radim.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kaj baš niko nema nikakav savjet

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam ja. faza. proći će ga

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I što manje Ninja kornjaća.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je isto tako...
    Ja kažem: Laura ne radi to!, a ona gleda u mene, naravno da nastavlja to isto raditi i smije mi se u facu! Kako bih joj rado u tom trenutku zviznula jednu pedagošku!
    Ali kao što reče ninochka, faza, a ja se duboko nadam da će ova faza biti kratka!

I da, naravno da ignoriram njene "neprimjerene radnje", jer sam primijetila da što više tome pridajem pažnje, ona ih više radi. Ako se ponovi više od dva puta, popričam s njom, objasnim joj da to nije dobro, i opet nastavim sa ignoriranjem. I koliko vidim, pali!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •