Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: ljubičaste crtice po trbuhu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da se malo previše pekmezite s tim bebicama. jasno mi je da je to veselje, i meni je isto, ali bogami sjetite se kakve djece sve ima i kad odrastu kako znaju roditelje nepoštivati itd.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a da ne spominjem obratno što je još gore...kenj kenj moja bebica, a poslije kad je malo odrasla ko da je najveće govno...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    mislim da se malo previše pekmezite s tim bebicama. jasno mi je da je to veselje, i meni je isto, ali bogami sjetite se kakve djece sve ima i kad odrastu kako znaju roditelje nepoštivati itd.
    do sad sam se suzdržavala od bilo kakvih komentara, jer kontam hormoni rade i sve to, ali sad moram da se zapitam zašto Bog daje djecu ovakvima???
    a djeca koja ne poštuju roditelje i ostale dolaze na svijet upravo pod ovakvim okolnostima, uvjetima i razmišljanjima...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a da ne spominjem obratno što je još gore...kenj kenj moja bebica, a poslije kad je malo odrasla ko da je najveće govno...
    Pa dobro, kaj si ti tak isfrustrirana?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

stvarno iznenađujuća reakcija!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ah koje izrazavanje,posebno na ovom forumu,zasto uporedjujes djecu sa gov....stvarno si nekako....cudna.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Riječi govore više od ičega o onome tko ih je napisao, pa bi vam onda sve trebalo biti jasno....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hop, hop, hop... stop!

bez ikakvih vrijeđanja na osobnom nivou, molim: svatko ima pravo na svoje mišljenje, makoliko se mi s njime ne slagali.

dopustimo da ima ljudi kojima djeca nisu centar svijeta, kao što ima ljudi kojima posao nije centar svijeta.
    a mi ovdje nismo referentne točke.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad ću vam ja poslikati svoje strijaste batake i odmah ćete svi kolektivno biti sretni kaj tak ne izgledate

kisi,kisi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne vidim slike

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas ću ....ali upozoravam nije za mlađe od 35

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure sada ću ja vama napisati svoje nedavno iskustvo.Moram priznati da sam jaš uvijek poprilično zbunjena doživljenim :? .Naime ja sam sada u 32.tjednu trudnoće.Cijelo vrijeme mažem se kremom i uljem iz DM-a protiv strija.Moje dijete pretežno boravi na desnoj strani trbuha pa sam tako prije cca tjedan dana primjetila hrpu sitnih ljubičastih crtica upravo na toj strani trbuha.Samo tako,preko noći.Bio mi je to šok :shock: Odmah sam natopila trbuh kremom koju sam i do tada koristila ali očito ne tako redovito.Kako je sada toplo,po kući šećem polugola i trbuh mi je u svakom trenutku natopljen maslinovim ili bademovim uljem ili kremicom.I....strije su nestale.Nema ih :? :? Kao da ih nikada bilo nije.Mislim,ja sam sretna ali još nisam čula da strije nestaju.Nisu promijenile boju nego ih naprosto nema.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    danas ću ....ali upozoravam nije za mlađe od 35
    kak da isključim blic?

3 put sam slikala i sve kaj se vidi je amorfna bijela blješteća masa

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam ja rekla da se netko od vas tako ponaša niti bude nego samo upozoravam jer znam da ima puno takvih slučajeva.
    (a moguće da su i neke od vas primjer toga).

također kenjkanje o mužićima, a onda mi se gospodične neke hvale kako su ga maznule nekoj drugoj i slične priče...
    tu su svi divni i krasni i to mi ide na živce...i mužići i bebice i blablabla...
    i ne do bog da se napiše nešto manje krasno...ali takav je forum i život...odjednom sve svetice i superžene...
    baš i nije neka emancipacija...dok nije bilo mužeka i bebica ZNAM da su većina bila sasvim drugačija...

I ja nisam nikad napisala da nisam htjela bebicu niti mužeka niti da im se ne veselim...samo da mi kenjkanje ide na živce...dogodilo se da ih imam...ali i da ih nemam ne bi me to previše smetalo.
    (ne u negativnom smislu, nego ne bih se osjećala zato jadnom itd...)

ma strije i slične gluposti...pa malo se zezam jer je ovaj forum tako naporan s ozbiljnim stvarima i kenjkanjima...baš me briga za strije itd...i tak je tijelo pokvarljivo...

i ne, djeca i mužeki NISU centar svijeta...oni su samo usputna pojava...koja dođe i prođe kao i sve drugo.

ma ne lupaju me baš hormoni...lupa me licemjerje kojeg je previše po svuda.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Yuna, curama je rečeno da ne procjenjuju i agresivno ne zamijeraju različitost, pa te molim da se i ti toga držaš.

Ono što je zadnje što se kaže na forumu je da smo ovdje svi dobrovoljno i sigurno zbog nečega što nam se sviđa, bilo to "druženje", kvalitetne informacije, "ubijanje" vremena...

Ali, nekako nam je najdraža ta neka pozitivna atmosfera koju nastojimo održati

Ok, netko kenjka, ti ne kenjkaš...
    Bože, različite smo i po izgledu i po karakteru.
    Ne sviđa ti se topic na kojemu netko kenjka?
    Pa preskoči ga, to je barem lako.
    Ali, nema smisla nekome predbacivati SAMO zato jer je drugačiji od nas, jel tako

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imaš pravo.

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Yuna, ti si kraljica!!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu