-
Trudnoća i druženje s djecom
Cure upomoć, u subotu sam pozvana na jedan dječji rođendan i htjela bi ići, ALI ginekolog me isprepadao s bolestima koje se mogu dobiti od djece - tipa rubeole, neke pete ( ili slično ) bolesti pa ne znam ni sama šta da radim. Inače sam i sama paničar po prirodi, ali mi je žao da svog sina nikud ne vodim jer bi on htjeo ići. Inače to bi mi bio 7 tjedan trudnoće.
Kakva su vaša iskustva, idete li vi među djecu ili se držite doma? Ja već tjedan dana ne izlazim iz dvorišta i lagano ludim!
-
Ja sam se družila s djecom i zato morala na testiranje za "petu bolest", pa nakon par tjedana za šarlah, doktori me uvjeravali da izbjegavam djecu, i to ne samo malu nego svu školsku, što jednosatno nisam poslušala.
Jednostavno ih ne moj ljubiti, niti oni tebe, jer većina boleština se prenosi kapljičnim putem i svakako pazi na svoju čašu i sl.
-
-
?
Hm, pa ne mogu se izolirat. U društvu sam djece. I moje dijete isto. I iz vrtića mi je nosio kojekakve gadarije, u nosu mu nedavno izolirane dvije grde bakterije, al ja ga i dalje ljubim.. Imao je i kozice. Ja sam bila negdje u 15 tj.
Opustite se cure i uživajte u trudnoći. Rizik za to je jako malen.
A kaj bi onda trudne tete u vtriću, il trudne medicinske sestre koje rade na pedijatriji ili....
-
-
U 16.sam tjednu i normalno se družimo sa svom djecom svih uzrasta. Tako sam radila i u 1. trudnoći .I tada je bilo i sada je sve o.k. Osobno mislim da je ta izolacija pretjerivanje.
-
Ja znam da moj doktor pretjeruje jer kako sam kaže ova trudnoća je dar Božji i moram ju maksimalno čuvat, ja se pazim koliko mogu ali ne pretjerujem i ne bojim se.
-
Ja imam dvoje djece i prošlu T sam izgubila zbog pete bolesti u 24.tj. Nitko me nije na to upozorio, niti rekao da bi se trebala testirati. Sada sam u 36.tj. i cijelu T sam normalno živila i ljubila svoju djecu. Idu i u vrtić pa mi se čini nemoguče (a ne bi ni željela) ih izolirati od ostatka svijeta. Dječje bolesti možeš pokupiti i u dučanu, javnom prijevozu... Mislim da je najbolje o tome ne razmišljati i opustiti se.
-
Osoblje foruma
potpisujem Eci, ja imam dvogodisanjaka, koji je takodjer isao nesto kratko u jaslice za vrijeme moje trudnoce. ali mi nikad nije palo na pamet da se izoliram, niti njega, isli smo svaki dan u parkic medju drugu djecu i normalno smo zivjeli cijelu moju trudnocu. evo balerina je dosla prije 20-tak dana i sve je super. sto vise razmisljas o problemima oni nekako uvijek lakse dodju, bar je kod mene takav slucaj.
-
-
U trudnoći (prvoj) me nitko nije mogao odvojiti od klinaca
Samo sam plazila oko njih i vrebala s kojim bi se igrala.
-
Baš vam hvala, stvarno ste me utješile. Ma i ja mislim da se ne možeš izolirati, ali znate kako je čim ti neko stavi bubu u uho počinje panika.
Neven i ja idemo na rođendan u subotu, i neću ga izolirati, samo ću paziti da neko ne pije iz moje čaše!
Hvala vam cure
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma