Zna li netko mogu li samo tako banuti u bolnicu (i koju?) kako bi Jana čokirali jer je totalno začepljen?
U dežurnu ambulantu ne možemo jer nemaju taj aparat!
E sad da li kogu u bilo koju bolnicu ili samo uonu u koju pripada naš kvart?
Zna li netko mogu li samo tako banuti u bolnicu (i koju?) kako bi Jana čokirali jer je totalno začepljen?
U dežurnu ambulantu ne možemo jer nemaju taj aparat!
E sad da li kogu u bilo koju bolnicu ili samo uonu u koju pripada naš kvart?
Zanemarite...
Zvala sve žive, Klaićevu-nemaju aparat, Rebro (gdje pripadamo)-nemaju aparat, dom zdravlja naš dežurni-nemaju aparat, Šalatu-imaju aparat ali mi treba uputnica...![]()
Ako mi još netko može pomoći zanima me ima li koji privatnik čok čok aparat da skoknemo sutra ujutro jer naša pedijatrica radi popodne a tada sam na poslu pa ga ne mogu voditi?!
Kao da mi zvoni da netko ima i da dođe 50 kn!!
Čuj, Srebrnjak ima čok, samo, ne znam, meni to baš i nije stvar za ići na hitnu. A i ne znam jel bi ti onu u dežurstvu čokirali dijete. Možda i bi.
Ne zna gdje živite, u Malešnici ima doktor Ayoub kod kojeg dosta ljudi ide čokirati djecu.
Meni su Lea jednom iščokirali na Srebrnjaku u hitnoj, ali tamo smo išli zbog opstrukcije.
Sada stvarno nije pametno da ideš s njim bilo gdje samo zbog toga. Još će pokupiti gripu. :/
Nabavi si one cjevčice (mucus ekstractor) u ljekarni pa to možeš raditi i kod kuće.
shiny - ako ti nije problem čekati do sutra, moj pedijatar ima čok-čok aparat!
dom zdravlja u zvonigradskoj, park stara trešnjevka! plaća se 20kn...
javi ako se odlučiš pa te sutra ujutro mogu tu dočekati i pokazati ti ambulantu!
Mi smo u poliklinici Helena platili 50 kn. Samo nazoves i kazes da bi dosla, ne ceka se
A kaj vam je to čok čok aparat? Kak toizgleda i kak se primjenjuje???
ovo je super!zabrinuta prvotno napisa
http://www.poliklinika-helena.hr/index.asp
jedino nisam bas sigurna da li rade vikendom!! :/
Miha Thx..samo ne znam moram li se naručiti ili kako?
A i ovo što zabrinuta kaže mi je ok jer je ta poliklinika blizu mene!
Danas je gotovo a sutra ću vidjeti kakva će biti situacija pa ću odlučiti šta ću!
uvijek možeš nazvat pa pitat! broj ambulante ti je 3014-584, ali držim fige da neće trebat!Shiny prvotno napisa
suzaks - da konačno i ti dobiješ odgovor - čok-čok je svojevrsni 'sauger' za nos koji izvlači sve šmrklje iz sinusa (i najskrivenijih kutaka). ono što ni jednom pumpicom nema šanse da napraviš...
Čovječe!
A ja mislila kod zaštopanosti debelog crijeva...E, budale!!!!