Kao što rekoh, Ema je cijepljena 27.01.07. s nepunih 15 mjeseci. Točno tjedan dana nakon toga u popodnevnim satima joj skače temperatura na 38,6 i tako je otprilike do sljedećeg jutra.
Nema nikakvih drugih simptoma kao što su šmrcanje, kihanje, kašljanje, pa si mislim da nije ni gripa ni viroza.
Sljedeći dan joj naotiču limfni čvorovi ispod uha i iza na vratu, što joj se zadnji put dogodilo kod prehlade i doktorica je rekla da je to normalno pri padu imuniteta.
Dan nakon toga, točnije danas pojavljuje joj se osip po cijelom tijelu. Pretpostavljam da ju ne svrbi jer se ne češe. Temperature više nema i inače je dobre volje i normalno jede, pije i spava.
Zanima me da li je još netko imao takvu ili sličnu reakciju, jer znam da su takve nuspojave česte kod cijepljenja MoPaRu-om, ali ne i Priorix-om, premda u kutiji pod nuspojave piše da je temperatura između 38 i 39 vrlo česta nuspojava u toku 42 dana od cijepljenja.
Također piše da je naoticanje parotidnih žlijezda manje česta nuspojava, kao i osip koji opisuju kao čestim.