Stranica 8 od 14 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 656

Tema: Imamo reakciju na Priorix!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    WHO link je iz 2003 godine.
    Već tada su to znali. A ti još nisi skužio.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dobar

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Citiraj Ora prvotno napisa
    Jel istina da se ovih dana povukao Priorix tj. da su doktori dobili zabranu da cijepe s njime radi povečanih prijava nuspojava?
    margita se 11.9. cijepila priorixom
    Reci mi, molim te, koliko je stara primila cijepivo? Hvala

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lutonjica hajde molim te javi ako mrvica bude imala nus-pojave ili ako ih daj Bože ne bude imala

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stara je 18 mjeseci
    za sada nije bilo nikakve reakcije, ali tek je 5 dana prošlo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mujica napisa:
    Si ti nova ovdje?
    Evo, lijepo ti piše da su to već napravili u Japanu. Sad priznaj.
    Kaj ti to zoveš ozbiljnom studijom - pa takve projekte zna napisati naša L. u petom razredu...Oprosti, ali meni to zgleda presmiješno...
    Osim toga nema skupine koja se NE CIJEPI!!! Kolko sam shvatila nastavilo se cjepiti jednom komponentom - kojom???
    but the programme was terminated in 1993 and only single vaccines used thereafter.
    I ima li ikakovih centara za neurorazvojene poremećaje u Hrvatskoj osim kliničkih gdje bi se ovako nešto zapisivalo??? Osim Zgb - NULA,ZERO,NEMA,NIŠTA - djeca se klatare po provincijama bez dijagnoze godinama, prepušteni snalažljivosti i znanju vlastitih roditelja da si riješe životne probleme kak mogu i umiju...
    A kakvog su oni proizvođača MMR imali? Kak mi znamo koje su komponente njihovih cjepiva bile, koje naših, koje američkih, itd.
    Tko zna kaj je onda bilo u njihovom obaveznom programu cjepljenja, a kaj kod nas???
    Tko zna u kakvim ostalim životnim uvjetima ta japanska djeca žive? Kako se njihv genotip i fenotip odnose prema nekim komponentama cjepiva ??? Pa nije moje dijete mali Japanac!!! Ni Englez, a bogami ni Šved...njezin imuno sustav je TOTALNO jedinstven....

p.s. Ne bum priznal i ne bum!!!
    p.p.s I ne znam, ja kad sam delala neke studije u biološkom smislu , onda smo promatrali vanjske faktore koji bi mogli imati utjecaj na rezultat (oni su nekad i nepredvidivi ), uzimajući IH u obzir računali standardnu pogrešku te tek onda donosili zaključke!!! Ipak se radi O ŽIVOJ PRIRODI!!! A u ovom slučaju čak i više od toga!!!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj suzaks prvotno napisa
    Kaj ti to zoveš ozbiljnom studijom - pa takve projekte zna napisati naša L. u petom razredu...Oprosti, ali meni to zgleda presmiješno...
    Vi'š, zaboravil sam da imamo ovdje stručnjaka za evaluaciju studija.

Ispričavam se što sam smetnuo to s uma.

A je li tvoja L u petom razredu smatra studije o povezanosti cijepljenja i autizma - one koje nalaze uzročnu vezu - ozbiljnim studijama? :?

Volio bih da tvoja L kaže nešto o tome, jer tvoje je mišljenje potpuno iskrivljeno tvojom silnom ogorčnošću.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Molila sam te da prokomentiraš ovo:
    Osim toga nema skupine koja se NE CIJEPI!!! Kolko sam shvatila nastavilo se cjepiti jednom komponentom - kojom???
    Citat:
    but the programme was terminated in 1993 and only single vaccines used thereafter.

Ispravi me ako nisam dobro shvatila!!!

p.s. Imaš pravo - ogorčenost je prešla u ogorčnost ( to je je nešto kao ...srce ti je kamen...)...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To moram provjeriti iz nekih drugih izvora.
    Mislim da su cijepili monvakcinom protiv ospica i monovakcinom protiv rubele.
    No, kao što rekoh, to trebam provjeriti.

Međutim! to pitanje je posve irelevantno u odnosu na cilj studije.

Jer cilj studije je provjeriti uzrokuje li torvalentno MPR cjepvio autizam. Jer večina članaka koji povezuju autizam s cijepljenjem se odnosi baš na trovalentno MPR cjepivo (a ne na monovalentna cjepiva). Tako da idu čak dotle da preporučuju primjenu monovalentnih umjesto MPR.

Zar ne?
    To sigurno znaš....

(naravno, kad su "kritičari" (to je eufemizam) cijepljenja otkrili da im ta teorija ne drži vodu, prešli su na tiomersal. Ono..... ako ne uspije s MPR, možda nam uspije sa tiomeralom. A neki smiješni ljudi su iz neznanja rekli da se radi o tiomersalu u MPR cjepivu. Gulaš, čušpajz.)

Dakle, to što on nije naveo kojim su se monovalentnim cjepivima djeca u Japanu dalje cijepila ne čini studiju neozbiljnim. Jer podaci kojima barata su dovoljni da odgovore na pitanje je li trovalentni MPR povezan s nastankom autizma.

Što L. u petom razredu kaže na to?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Suzaks , mislim da sam tek sada skužio što ti nedostaje ovdje......

Ti si puno manje selektivna od poznatih (eufemizam) kritičara. Tebi je svejedno o kojem se cjepivu radi, jer sva uzrokuju autizam. Dakle, tebi dolazi u obzir samo ako kontrolna skupina bude necijepljena. Ne prihvaćaš da kontrola budu oni koji su cijepljeni nekim drugim cjepivom, jer za tebe ne postoji cjepivo koje ne uzrokuje autizam.

I zato je nužno da kontrola budu necijepljena djeca.

Takva teorija zahtjeva posve drukčiji pristup.

(ako zanemarimo da pada u vodu već na tome što se svi mi cijepimo već preko šezdeset godina protiv nećega, a porast autizma se zamjećuje tek unazad nekih (dva)desetak godina. Prema tome, nema šanse da sva cjepiva uzrokuju autizam i da se ne smiju koristiti kao kontrole u ispitivanjima veze MPR cjepiva i autizma).

No, pošto ti za kontrolu želiš baš necijepljene, treb a uzeti u obzir slijedeće:

1. Autizam je vrlo rijetko stanje.
    2. Prema teorijii (eufemizam) kritičara, javlja se u razdoblju od "par sati do par godina" nakon cijepljenja.
    3. Necijepljene djece je vrlo mali broj (vidiš da je čak i Davor cijepio svoju djecu, dok se Gandhi preokretao u grobu).

A: Iz toga (1+2+3) slijedi da je RTCPMPFGH, oliti prospektivno randomizirano kliničko ispitivanje te vrste vrlo, vrlo teško provedivo.
    Jer bi trebalo na desetke ili stotine tisuća cijepljene i necijepljene djece prawtiti godinama da se bilo što dokaže.

4.Svi ti (eufemizam) kritičari su toga svjesni.
    5. Zato uz svoje teorije o štetnosti cjepiva prodaju mudrost o tome da samo RCTKPMGJCND istraživanja imaju vrijednost, a sve drugo da je sranje
    (naravno da niti jedna -ama baš nijedna- od njihovih cjepivo/užas teorija nije temeljena na RCTKFDOPEK studijama, ali to ih ne meta da iznistiraju da se baš takve studije urade da se opovrgnu njihove teorije).
    6. Kada bi netko živio u zemlji s tako puno djece, te imao toliko vremena i novaca za provesti RCTKFDMLE studiju kakvu si ti i ostali (eufemizam) kritičari zamišljate, rezultati studije bi bili dostupni za nekih pet? sedam? deset? godina.

B: Uzimajući navedeno (4+5+6) u obzir, (eufemizam) kritičari zavaravaju narod da se jedino RCTMBOYYW studijama može opovrgnuti njihove teorije, znajući da će -ako ih netko i napravi- rezultati doći prekasno da isprave anarhiju koju su stvorili huškajući ljude svojim ništ' koristi teorijama.

Međutim, tvoja L. u petom razredu sigurno zna da se i bez RCTWWQPLNJ studija može provjeriti veza cjepiva s autizmom, pa čak i uz uključivanje onih koji se nikada nisu cijepili.

A to se može i radi se pomoću retrospektivnih case-control studija.

Jer je nemoguće dovoljan broj istinskih necijepiša (tu ne mislim na tebe i Davora, koji ste heretično cijepili svoju djecu) poloviti i uključiti u RCTGGGLL studiju.

U retrospektivnoj studiji se popišu oni s autizmom i odrede se za kontrolu po sve mu ostalom slična djeca iz populacije koja nemaju autizam.
    Pa se gleda koliko je djece cijepljeno ili necijepljeno među djecom s autizmom, a koliko je cijepljenih ili necijepljenih među djecom koja nemaju autizam.

Iz toga se izračuna povezanost cijepljenja s autizmom, a u istraživanje su uključena i djeca koja nisu cijepljena, te je time i tvoj uvjet zadovoljen.

I tvrdnja da su RCTLLMBBV studije vrijednije od ovakvih istraživanja nisu istina.

A takva retrospektivna istraživanja, koja uključuju dakle i necijepljenu djecu, su objavljena.

Ako si skužila što sam napisao, lako ćeš ih prepoznati na internetu. Ako nisi, neka ti L. pomogne.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ideš!

Inače ovakvu količinu poprskane elektroničke sline povremeno izazovu raznorazne teorije i to traje do trenutka kada se jednoznačno dokaže da nekakva pojava jest ili nije. Kod cijepljenja se to još nije dogodilo, bez obzira kojiko se ti jako pjenio.

Sudeći po dosadašnjem razvoju situacije, CDC i slični će i dalje raditi studije čiji će ciljevi i dalje biti sve samo ne izravan odgovor na konkretno pitanje, i dalje će štancati roza knjižice, a i dalje će poricati bilo kakvu vezu sa stvarnim događajima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stara je 18 mjeseci
    za sada nije bilo nikakve reakcije, ali tek je 5 dana prošlo
    6. dan guste žute šmrklje
    7. sa šmrkljama i temperatura do 38.5

e sad, je li cjepivo ili nije, ne znam
    instinkt mi govori da nije a ja volim slušat svoj instinkt

(davor i mujica, ovo pišem jer me ivana zamolila, ne morate nam sad dokazivati jesu li ili nisu margitini simptomi posljedica priorixa )

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ideš!

Inače ovakvu količinu poprskane elektroničke sline povremeno izazovu raznorazne teorije i to traje do trenutka kada se jednoznačno dokaže da nekakva pojava jest ili nije. Kod cijepljenja se to još nije dogodilo, bez obzira kojiko se ti jako pjenio.

Sudeći po dosadašnjem razvoju situacije, CDC i slični će i dalje raditi studije čiji će ciljevi i dalje biti sve samo ne izravan odgovor na konkretno pitanje, i dalje će štancati roza knjižice, a i dalje će poricati bilo kakvu vezu sa stvarnim događajima.
    odi vrit

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

(davor i mujica, ovo pišem jer me ivana zamolila, ne morate nam sad dokazivati jesu li ili nisu margitini simptomi posljedica priorixa )

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa
    odi vrit
    odi u dvije

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

3!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

'ajmo na pivo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

za ovakve dogovore obratite se "Vrtuljku ljubavi".
    molim!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajmo-

a kaj je vrtuljak ljubavi?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

(vidiš da je čak i Davor cijepio svoju djecu, dok se Gandhi preokretao u grobu)

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo se cijepili sa priorixom prije 15 dana.

U petak temperatura 39. Samo jedan dan. Nije bilo drugih simptma (povraćanje, osip, natečene limfne žlijezde i sl.), osim što smo primjetili POREMEĆAJ RAVNOTEŽE .

Počeo je jako često posrtati i padati. Kao da je prohodao prije kratkog vremena a ne prije 3mj.
    I razdražljivost. Plač i negodovanje puno više nego inače.

Bili smo danas kod pedice i rekla je da joj je ovo prvi ovakav slučaj reakcije na priorix. Ali JEST reakcija.

Poremećaj ravnoteže, znači- mali mozak.

Dobili smo homeopatske kuglice koje trebamo koristiti 3 dana i u četvrtak joj se javiti.

Ako ne bude bolje dobiti ćemo nešto (nisam skužila dali je isto riječ o homeopatiji ili opet nekakvo cijepivo), koje poništava djelovanje priorixa.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

AvaM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe što prije!!!
    (Zašto ti nije odmah dala hom? Imaš ljekić koji se daje odmah uz cijepljenje koje pomaže da se ne pojave nuspojave. Meni je rekla moja hom da kada dogovorim cijepljenje da joj se javim da mi da ljekić.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj ava

a kod nas - margitine šmrklje su prešle na sve bliže i dalje članove familije, pa brijem na virozu

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    AvaM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe što prije!!!
    (Zašto ti nije odmah dala hom? Imaš ljekić koji se daje odmah uz cijepljenje koje pomaže da se ne pojave nuspojave. Meni je rekla moja hom da kada dogovorim cijepljenje da joj se javim da mi da ljekić.)
    A valjda smo se svi nadali da neće biti nuspojava. Svaka mama misli: "neće valjda moje dijete".

Ali evo, nekoga mora zakačiti .

[b]Lut[b/], draga, znala sam da ćeš mi se ti javiti.

Nego, pročitala sam da neke mame nakon cijepljenja preventivno djeci daju vitamine za imunitet.
    Što mislite, da mu dam?

Ja sam inače protiv svih tableta i kemije, ali moram priznati da se sada malo bojim, i željela bih reagirati najbolje.

Ora, znaš li ima li homeopatija neke vitaminske pripravke?

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ah, krivo boldala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa zar nije P. neurorizičan? možda mu je zato otišlo na centar za ravnotežu?

nama još nije prošlo tih famoznih 14 dana, vidjet ćemo

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa
    Ora, znaš li ima li homeopatija neke vitaminske pripravke?
    Znam da konstitucijski podiže imunitet i cijeli organizam... trebala bih se posavjetovati s hom.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa zar nije P. neurorizičan? možda mu je zato otišlo na centar za ravnotežu?

nama još nije prošlo tih famoznih 14 dana, vidjet ćemo
    Da, jest, hipoton je. Ali evo s tim smo baš neki dan završili. Bili kod neuropedijatra i rekla je da je sve super.
    A sad ovo...
    S obzirom da je "bio" neurorizičan, valjda je imao pogodno tlo za reakciju.

Samo se nadam da ovo neće ostaviti posljedice...

Ora, pitati ću ja svakako svoju pedicu. Mislila sam da možda odmah znaš tako da je odmah pitam konkretno.
    Svejedno ti hvala

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ava, vitaminski pripravci ti nemaju veze s homeopatijom, ali navodno veće doze C vitamina mogu ublažiti toksine iz cjepiva.

A što se homeopatije tiče, postoje neki pripravci koji se mogu dati i prije i poslije cijepljenja (iz istog razloga, da se ublaže "negativnosti" iz cjepiva).
    Pitaj pedicu.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svaki savjet je dobrodošao.

Hvala vam svima!

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo se cijepili sa priorixom prije 15 dana.

U petak temperatura 39. Samo jedan dan. Nije bilo drugih simptma (povraćanje, osip, natečene limfne žlijezde i sl.), osim što smo primjetili POREMEĆAJ RAVNOTEŽE .

Počeo je jako često posrtati i padati. Kao da je prohodao prije kratkog vremena a ne prije 3mj.
    I razdražljivost. Plač i negodovanje puno više nego inače.

Bili smo danas kod pedice i rekla je da joj je ovo prvi ovakav slučaj reakcije na priorix. Ali JEST reakcija.

Poremećaj ravnoteže, znači- mali mozak.

Dobili smo homeopatske kuglice koje trebamo koristiti 3 dana i u četvrtak joj se javiti.

Ako ne bude bolje dobiti ćemo nešto (nisam skužila dali je isto riječ o homeopatiji ili opet nekakvo cijepivo), koje poništava djelovanje priorixa.

Nije prvi. Molim te, provjeri je li pedijatrica prijavila nuspojavu.
    Ako nije, nazovi u HZJZ, Službu za epidemiologiju zaraznih bolesti, pa tamo prijavi. Oni prate nuspojave cijepljenja.
    Koliko znam, trebalo bi proći bez posljedica........

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hoćeš reći da je to normalna posljedica cijepljenja, nešto kao feature? Daj objasni nam zašto bismo trebali biti sretni kada se ovakve stvari dogode. Cijelo vrijeme pokušavam shvatiti i ne ide mi.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tko kaže da trebga biti sretan?
    Odakle ti uopće ideja da to hoću reči?
    Ne, to je nepoželjna nuspojava cjepiva i treba biti nesretan zbog toga.
    Ali želim utješiti nesretnu majku svojim skromnim mišljenjem o opasnostima od trajnih posljedica.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I jesi me utješila mujice, svojom zadnjom rečenicom, i hvala ti zbog toga!

Možda jest to tvoje "skromno mišljenje", kako si sama rekla, ali ovih dana kad mi je uistinu teško zbog neizvjesnosti i neznanja o ishodu svega, stvarno mi je značilo pročitati da barem netko misli da posljedica ne bi trebalo biti.

Slažem se i sa Davorom i njegovim postovima, i malo sam preletila vaše diskusije, ali na žalost, bez obzira na sve rečeno, ne znam dali se itko od roditelja odluči na odbijanje cijepljenja.

Zato ustvari i jesam iznijela naš slučaj. Ne mislim da će on konkretno nekoga ponukati na necijepljenje priorixom, ali ako samo potakne na dublje razmišljanje i informiranje o posljedicama cijepljenja, već smo nešto napravili.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam dali se itko od roditelja odluči na odbijanje cijepljenja.
    Bez brige, ima nas i pomalo smo umreženi. Zastrašivanje od strane establišmenta je jako dobar razlog za povezivanje.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam dali se itko od roditelja odluči na odbijanje cijepljenja.
    Bez brige, ima nas i pomalo smo umreženi. Zastrašivanje od strane establišmenta je jako dobar razlog za povezivanje.
    ....pravi se javio. nema što nisi cijepio dijete.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da si bio čemu upozorio bi nas na vrijeme pa se ne bi cijepili uopće. Nisam uopće zadovoljan što tvoja struka taji vitalne informacije.
    Svejedno, bolje ikad nego nikad. Opametili se.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ta ti je dobra!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I jesi me utješila mujice, svojom zadnjom rečenicom, i hvala ti zbog toga!

Možda jest to tvoje "skromno mišljenje", kako si sama rekla,
    Drago mi je da sam te utješio, ali ja sam muško.
    Zašto mi to nitko ne priznaje??????????
    Nego, jesi li pitala pedicu je li prijavila nuzspojavu?
    Jesi li sama nazvala i prijavila?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne kužim koji dio ti je smiješan. Prošlu srijedu je na HR1 oko 16 h bila jedna emisija o znanosti gdje je nekakav lik što se bavi medicinskom etikom i palijacijom u više navraćaja naglašavao autoritativan odnos liječnika u Hrvatskoj prema pacijentima i kako si dopuštaju umjesto pacijenata odlučivati o životu i smrti. To je naglašavao kao da se radi o običajima divljaka iz ljudožderskih plemena. Kao kontrast tome naglašavao je informirani pristanak kao civilizacijsko dostignuće.
    Što misliti nakon toga? Da ne živim ovdje i da imam izbora - liječio bih se negdje drugdje.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

smiješno mi je puno toga što si napisao.
    A zadnje smijanje sam poslao na tvoju izjavu da struka taji vitalne informacije od neukog puka.
    A možda je još smiješnije to što misliš da se struka opametila i više ne taji........

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svejedno, bolje ikad nego nikad. Opametili se.
    Mislim da je Davor ovdje mislio ne na struku nego na sebe i NJŽ, jer, koliko znam, prestali su cijepiti nakon nekih informacija.
    Nek me Davor ispravi ako sam ja krivo skužila.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ahaaaaa.... a ja sam se već ponadao da sam kao član ozloglašene struke dobio neki kompliment od dadice.
    Stvarno sam naivan.
    Ali možda bolje da to dadica sam kaže i sruši sve moje iluzije.
    ipak ne vjerujem tumačima tuđih tiječi onoliko koliko vjerujem onima koji su ih rekli/napisali....

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jašta

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Oprosti mi "gdin.mujica".
    Ovo "mujica" mi zvuči kao ženskog roda pa sam automatski tako pisala, a kako sam zadnjih dana konstantno u promatranju ravnoteže svog djeteta, izgleda da se i moja malkice poremetila.

Nisam još prijavila nuspojavu. U četvrtak idemo pedici pa ću je pitati dali je ona već to napravila. Ako nije, svakako ću ja to učiniti.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nekakav lik što se bavi medicinskom etikom i palijacijom u više navraćaja naglašavao autoritativan odnos liječnika u Hrvatskoj prema pacijentima i kako si dopuštaju umjesto pacijenata odlučivati o životu i smrti. To je naglašavao kao da se radi o običajima divljaka iz ljudožderskih plemena. Kao kontrast tome naglašavao je informirani pristanak kao civilizacijsko dostignuće.
    Super, super...jos tako par desetljeca (nadajmo se ne stoljeca) pa ce i informirani pristanak i odbijanje postati dio kulture (opet, nadajmo se na jedan kulturan i pristojan nacin)

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mujice, mamma Juanita me je točno interpretirala. Mislim da je OK prestati s lošom praksom kad shvatiš da je štetna. Isto vrijedi za pušenje, cijepljenje i drugo. Što prije prestaneš to bolje.

Spomenuti prilog hrvatskog radija može se skinuti na http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=20616 (oko 12,5 MB) a počinje na 21-voj minuti, interview sa George-om Agićem. Poučno.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vrlo zanimljivo.

Ali kada netko izrastao iz Hrvatske pocne tako pricati na hrvatskom radiju, od onda ce proci par desetljeca, ovako, mozda ce se ipak raditi o stoljecu ...

Stranica 8 od 14 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •