Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: vreca za spavanje

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno vreca za spavanje

Kratko pitanje: postoje li uopce vrece za spavanje s "nogama i rukama" u velikim brojevima (104). Po obliku mislim da bi vreca trebala imala oblik Teletubiesa.
    Dijete mi ima 17 kg, 95 cm i NIKAD nije pokriven. Vrecu od prosle godine smo prerasli.
    Ili da ne trosim cipele i uzmem u ruke konac, iglicu i malo "dekastog" materijala?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mene zanima.....iste dimenzije...isti 'problem', a zima se bliži...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A mene zanima šta obučete djetetu ispod vreće?
    Zimska situacija sljedeća: temperatura u sobi 18-19 stepeni, mali spava s nama u krevetu, stalno se otkriva - dakle vreća nam je obavezna za ovu zimu.
    Ja sam mislila da ako je vreća dovoljno debela obučem ispod samo pamučni body dugih rukava i čarapice? Griješim li? Možda cijela pidžama?
    I koliko treba biti debela da mu ne bude prevruće?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Za ove sa rukama i nogama(?) neznam, ali u King Krosu ima dužina do 12 godina. Ne u dućanu za djecu, već u dučanu koji prodaje poplune i sl. (neznam kak se zove). A kaj će ti ruke? Moje dijete spava u vreći oduvijek i nikad nismo kupili onu sa rukavima, već joj ispod obućem bodi dugih rukava i super.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nani prvotno napisa
    .....iste dimenzije...
    lazljivice!

... moj moze tvog pojesti za rucak...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Eh, cure, pa vi ste iz Rijeke Sorry, ja pričam za Zgb.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ina prvotno napisa
    ... A kaj će ti ruke? Moje dijete spava u vreći oduvijek i nikad nismo kupili onu sa rukavima, već joj ispod obućem bodi dugih rukava i super.
    imas pravo! moze i bez rukava, ali s nogavicama obavezno. imamo doma onu bez nogica (sad nam je vec premala), ali je vec prosle godine nije htio.
    imam u glavi sliku nase zadnje vrece koja je imala i ruke i noge, pa sam zato to tako i izbacila na tastaturu.

Oxi, ispod vrece ima pidjamu i bodi. Obicnu pamucnu, bez carapica. Spava u svom kreveticu, kod tebe bi situacija mogla biti malo drukcija, ipak ga vi grijete.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    .....iste dimenzije...
    lazljivice!

... moj moze tvog pojesti za rucak...

ako se malo jače naljuti pojede on i mene skupa s Nikom....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

... ako se malo jače naljuti pojede on i mene skupa s Nikom....
    ha, ha... bit ce jako ljut ako mu ovo prepricam, znas kako je osjetljiv, zato pazi sto tipkas...

sad povratak na topic - ni ti dakle nigdje nisi vidjela ovo u "istim dimenzijama"? idem danas do grada pa cu pronjuskat, nema druge. javim ti.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

[quote="sandraf"]
    ha, ha... bit ce jako ljut ako mu ovo prepricam, znas kako je osjetljiv, zato pazi sto tipkas...
    Ma 'lepi' mali....neće se on valjda na mene naljutiti... :D :D

ajde javi šta si našla....iako mene najviše brine kako će on pristati ponovo na vreću....spavao je u njoj cijelu zimu ali nakon što smo mu je prvi put skinuli više nije htio ni čuti za nju......

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Šta oni to ne skinu?!
    Orka je to skinula sa sebe iste sekunde. Stavili smo joj samo jednom - kad je imala godinu dana. Neslavan pokušaj!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

On se nije dao iz vrece. Dozvolio bi da ga se raskopca i promijeni pelena, a onda bi ga opet zavrecili i tako bi se setao pol jutra. Imala je i papucice kroz koje su mu prsti provirivali pred kraj zime, ali iz nje - nikako.

Toliko se pohabala da sam je bacila s prvim naznakama toplijeg vremena.

Da mu ne padne vise na pamet...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nikiću se sviđala vreća....valjda je skužio da mu je s njom toplije nego kad je gol tj. otkriven....

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

E pa sa godinu dana je već kasno. Ja sam je od tri mjeseca, čim je zahladilo stavila u vreću i sad neće niti čuti za deke i sl. I isto hoda u njoj pola jutra, dok ne zaželi jahati, onda joj smeta, pa je sama skine Da nije u vreći neznam kaj bi, jer ona spava kao uragan.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eugen je jos u vreci

kupili smo je u Metrou za ne velike novce, odlicna je. on je sada visok oko 120, a jos ima mjesta

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

moji ne vole vrecu ali sam tome doskocila tako da im zimi nosim dvije pidame jednu preko druge i debele bicvice (pardon carapice) i to tako funkcionira-zaboravila sam napomenit da naravno da ne podnose prekrivace svih oblika i dimenzija :D

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam nemajka!
    Dopuštam djetetu da se smrzne! A valjda bi se budila da joj je hladno!

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikad nisam imala vrecu za malu.
    ne bum ju kupovala ni za sljedecu malu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ja sam nemajka!
    Dopuštam djetetu da se smrzne!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ma, i ja se bojim da neće htjeti unutra, ali ne vidim drugog rješenja s obzirom na to kako nemirno spava.
    Ako ne bude htio, onda ću ga zabundati u nekoliko slojeva i lagano pokriti, pa nek se otkriva koliko hoće.
    A i valjda je istina što kažeš, Apricot, da bi se budio da mu je hladno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Šta oni to ne skinu?!
    Orka je to skinula sa sebe iste sekunde. Stavili smo joj samo jednom - kad je imala godinu dana. Neslavan pokušaj!
    isto i moj Luka, čak je cifer sam spustio i izvuko se van iz vreće

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo informacije za Rijecanke, kupila sam jucer u Bebama u Starom gradu pamucnu vrecu za spavanje za 64 kn. Ne znam kolike su inace cijene (sve dosadasnje smo dobili na poklon), ali ovo mi se cini stvarno povoljno. Pa ljetni sesir sam vise platila....

Ima ruke i noge, kopca se dugmicima na prednjici, u stvari izgleda kao velika tuta (ili kao djelomicno ispuhani Teletubies - komentar mm). Materijal je malo deblji pamuk, uz pidjamicu ispod posluzit ce do prave zime.

Onih debelih "dekastih" jos uvijek nemaju.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo da se i mi prijavimo što se tiče spavanja u vreći.

Već drugu noć - uspješno. Malo se pred jutro bunila da ju žulja jer se sva izokrenula kak se vrtila ali ništa strašno. Ja sam ju ispravila sve pet.
    Čak me navečer traži da joj obučem BUNDU. NAime, vreća ima uzorke medeka po sebi pa je to onda medo Brundo.
    Imam ja i rezervu od prošle godine. To je nekakv skafanderčić, tanki s uzorkom medvjedića koji spavaju. Odrezala sam kapuljaču i u tom je spavala prošlu zimu.

A i Ivan (znam da ne spadamo ovdje) bez problema spava u svojoj vreći s kućicama.

Mislim da nas uzorak na vrećama spašava.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi isto nemamo problema s vrećom.
    Međutim, vidjela sam u Ikeinom katalogu super stvar. Može pomoći onima kojima klinci ne žele u vreću.
    Izgleda kao veeeliki ajmpidekl. Podloga spojena s poplunom i jastučićem, veličina je za dječje krevete (ne kinderbete). Na slici se uopće ne kuži da je "ajmpidekl" nego izgleda kao super posteljina. Cijena je oko 10 ili 11 eura.
    Super fora. Imaju unutra mjesta koliko hoće za okretanje a ne mogu se otkriti.
    Sve mi se čini da ćemo mi put pod noge u shoping (naravno, ne samo zbog toga, i mama će shopingirati u H&M-u :D ).

Početno

"Ajnpidekl" je pretpostavljam nešto slično vreći za spavanje za odrasle ili ?

Pokušavam to naći u Ikeinom katalogu ! Je li to katalog za 2005. ? Ja probala naći pa ne mogu ! Na kojoj je stranici ?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lila, imaš pp.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Rado bih "odmrzla" ovaj topic!!!
    Jako me zanima kako ćete klince "pakirati" za spavanje sad kad stiže hladnije doba...osobito me zanimaju oni koji koriste vreće...čitam ovdje da se spominju neke vreće s "rukavima i nogavicama" :shock: - to me asocira na skafander.
    Moja curica (1 godinica) navikla je na vreću (naravno, onu bez rukava...ljetne, zimske verzije), ali je sad postala pravi tajfun kad spava i sva se upetlja u nju...Eh, kako bi meni odgovarala neka kombinacija "bez rukava, ali s nogavicama" da se dijete može vrtiti kako želi, aopet biti pokriveno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj mali je prije spavao u vreći bez problema,ali sada (2 god, 17 kg i 97 cm) neće. čak i ako zaspi u njoj plače svakih 5 minuta. inače, ne da na sebe nikakvu deku pa u zadnje vrijeme kad on zaspi, pokrijem ga i malo zataknem rubove dekice ispod madraca.al ni to nije najpametnije (jer se nekad okrene naglavačke pa mu glava može doći ispod deke.prošle zime sam mu za spavanje oblačila bodi dugih rukava, duge gaće ili štrample+deblja pidžama. i onda po noći (jer se obavezno smrzne) još nekad navućem prslučić. čini se previše, al kad je hladno, a on se ne da pokriti, moram ga obući da se ne prehladi. u vreći sam mu oblačila bodi kratkih rukava i pidžamicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •