-
-
Nemam savjet. Meni se povracalo od mirisa rublja koje se susilo na susjedinom balkonu...
Nemoj prat ni prostirat rublje.
-
da probas prat s onim indjiskim orascicima??
neznam dal oni imaju kakav miris...
litala??
-
i oraščići imaju miris
-
zorana i od sonetta ti se povraca?
mislim da ima i nekakav drugi eco-prasak u ducanima zdrave hrane.
zove se mislim ecowert ili tako nekako.
vidjela sam da imaju sada u ducanima i orascice za pranje.
i cak i tekuci prasak od orascica.
nisam probala.
-
tako je meni smeće smrdilo. stalno sam osjećala smrad smeća pa smo kupili novu super sonic kantu, pa sam onaj "pretinac" gdje smeće stoji x puta ribala, praznila sam kantu 3 puta na dan, na kraju sam poludila i izbacila smeće na balkon. nakon nekog vremena (dva tri mjeseca) smeće se opet vratilo na početnu poziciju
. vjerujem da će uskoro proći, a dok ne prođe nek tm vješa veš
-
-
ja te prozvala jer znam da ti imas te orascice
-
Meni smrde sva sredstva za pranje i sad kad nisam trudna. Jedini recept koji sam uspjela, s obzirom da mm pere suđe, a ja robu, je deterđent odmah kad je kupljen otvoriti i pustiti otvorenog kraj otvorenog prozora u kupaonici, stavljati ga u robu samo uz širom otvoreni prozor i isto ga tako vaditi. Ništa ne perem s više od 50-ak mL sredstva pa je podnošljivo.
Da sam ja u tvojoj poziciji izbjegavala bih prostor s deterđentima dok se situacija ne smiri.
-
U kuhinji mi je ves masina.
Inace, primijetila sam da mi puno gore smrde tecni det. nego ovi u prasku. Svi tecni mi iz nekog razloga smrde po benzinu. :/
-
-
Seni, ne znam za Sonett. Nedavno, prije dva-tri mjeseca sam ga prestala kupovati jer mi je vise dosadila borba sa silnim flekama koje se ne operu s eko deterdzentima. Opralo bi se nelose kad bi stavila stvarno velike kolicine deterdzenta, ali onda moram po pet puta vracati masinu na dodatna ispiranja. Pa sam se ponovo vratila na ove neke komericijalne stvari. (frosch, denk mit itd.)
Daphne, zbog istih razloga nisam htjela isprobavati orascice. I litala je jednom hvalila njihovu moc skidanja fleka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma