-
i da mi je netko "savjetovao" dijete poslati u kolektiv, zasigurno ne bih to učinila, a da to nisam morala (jer jedna baka je daleko, pa uskače samo povremeno, a druga još uvijek radi), baš kao valjda i svi drugi roditelji na ovom svijetu..valjda
no, međutim, plaću moram zaraditi da bih ako ništa drugo otplaćivala kredit (nažalost kao i većina koja u današnje vrijeme sa svojom obitelji mora negdje stanovati),
kad je zaradim, pola (a neki možda i više) ne mogu dati teti čuvalici koje su u današnje vrijeme prava rijetkost, pogotovo one dobre i kvalitetne, a drugačijoj nikada ne bih povjerila svoje dijete jer ne znam kako zapravo kontrolirati osobu koja je više-manje sama s mojim djetetom koje još ne priča više od pola dana - to mora biti stvarno povjerenje do nebesa (na forumskoj burzi je prava pošast traženja čuvalica, a samim time kad je potražnja veća, plaća se suhim zlatom). Ne kažem da se i tete u vrtiću može kontrolirati, ali njoj je ipak netko tamo nadređen...opet valjda.
koja je alternativa - od proučavanja literature nikakve koristi kad to sve i sama kao kakva takva nekakva majka s nekakvim majčinskim osjećajem - znam, ne mora mi o tome nitko lamentirati na 100 stranica i objavljivati puste studije, ali pitanje je što je s onih 99% djece (podatak koji je netko ovdje naveo) čiji roditelji nemaju mogućnost izbora, a ovakve rasprave im samo i jedino mogu još jače utrljati sol na ranu koja se zove - ja moram svoje dijete poslati u vrtić jer nemam kamo drugdje iz već navedenih razloga
no, dobro, opet ja -----ovo nije topic na kojem se razmatra imanje ili neimanje izbora, već ako ga imaš kako odlučiti što je najbolje za tvoje dijete, i ono što smo već zaključili - za tvoje dijete je najbolje ono što ti kao roditelj smatraš da je najbolje za tvoje dijete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma