Naravno da je ogromna razlika. Zato se ja trudim skratiti taj njen boravak tamo maksimalno. Ne ostavljam je u dežurstvu dulje od pet minuta, npr. I to prvi put tek kad je bila spremna na to. I kako mi se radno vrijeme poklapa s preuzimanjem djece iz dežurstva, kasnila sam na posao i davala dan godišnjeg (koji direktor nije uzimao, sva sreća) za mjesečno zakašnjenje na dnevnoj bazi od 15-tak minuta. I čim mi se ukaže prilika izaći ranije letim u vrtić pokupiti ju. I tješim se da od 7i30, 8:00 do 15, 15i30 i nije TOLIKO dugo (koliko je :/ ) jer ona spava od 12i30 do 15 sati.Luna Rocco prvotno napisa
Evo, sutra je opet neću odvesti, ostat će s bakom doma. Zašto, jer želim da iz kućne atmosfere ode obaviti jedan stresan posao: redovno cijepljenje.
Da ne otvaram novi topic, dajte me cure savjetujte. ŠTO da joj kažem, kud ide i što će se dogoditi? Izgubit će svo povjerenje koje sam joj usađivala prema našoj pedici, kad ova izvuče iglu koju Korina u ŽIVOTU nije vidjela i ne zna čemu služi? Na sto sam muka. Ako joj prešutim, neće mi oprostiti. Ako joj kažem, sigurno je neću niti za noge vući, a drugačije je čovjek neće uvesti unutra! Na prijevaru?
Sin je bio puno hrabriji, drugačiji. S njim nisam imala situaciju za koju slutim da ću sutra imati s malom.
ŠTO da radim???
Pretpostavljam da biste mi vas dvije, Zorana i Luna najradije rekle da ju ni ne vodim, ali please, savjetujte me u situaciji u kojoj jesam.
Linda? BHany? Netko?