Drage moje ja sam rodila 25.06.2006 i pisem vam da podijelim svoje iskustvo sa vama. Moj dr. me narucio tu nedjelju ujutro na pregled jer je bio dezuran.Dosli smo u 9 ujutro na pregled i kad me stavio na ctg rekao je da imam trudove svakih 5 minuta.Pregledao me i zakljucio da san 4 prsta otvorena te da ostajem na porodu.čudio se da nisam vec nocas dosla sa trudovima ali ja sam to blaženo prespavala Hvala Bogu.
Za cas sam bila u predrađaoni jer sam odbila brijanje ipak ja nisam neka krava da se na meni neka isfustrirana baba izivljava.vani se zene ne briju jer za to nema potrebe. Prokinuo mi je vodenjak sto nisam ni osjetila da boli vec samo toplu tekućinu da mi se spusta niz noge.Sad sam trudove vec malo jace osjetila i zakjucili smo da sam 5 prstiju otvorena i da je vrijeme za epiduralnu.Anestezilolgica je bila jako simpaticna zena koja je stvarno bila njezna nisam ni osjetila ubod. Sljedecih 3 sata sam provela u miru citajuci novine sve negdje do 16:20 kad mi je dr.pri pregledu rekao da je vrijeme za porod.Stisnula sam tri puta i mali Anđeo PATRIK![]()
je bio vani.Nisu me rezali hvala Bogu.Ostala sam se mazit s njim jos dobrih sat vremena kad su ga odnjeli na pedijatriju.Od tada je on prvi i jedini u mom životu.Pozdrav
![]()

Odgovori s citatom