Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Pozdrav svima !

kathy

Početno Pozdrav svima !

Bog zovem se Katarina imam 22 godine i udata sam. Moji roditelji su se razveli 1991.god., skrbništvo je dobio otac a skupa s njim mene i moju sestru je odhranila baka. 1995,god. moj otac se ponovo ženi i ubrzo dobivamo polusestru koju obožavamo. 2001.god. naša pomajka umire i sada ostajemo nas tri s ocem i bakom. 2005.god. umire baka i sada ostajemo samo nas troje. (Kroz sve protekle godine imale smo kontakt s mamom ali ništa posebno, posjete i tako, dok polusestra i ako je malena uopšte nije voljela baku i tetke s njene majke strane, što se pokazalo i kasnije dok je odrastala, do duše nisu ni oni puno bili zainteresirani za nju poslije njene majke smrti.) 2005.god. u šestom mjesecu ja se udajem, za decka s kojim sam hodala 4 godine, i tata je tada ostao sam živiti sa sestrama, posto smo živili blizu ja sam im pomagala koliko god sam mogla jer i dalje smo imali samo jedni druge od nase obiteli. 12.01.2007.god. umire tata u 51. god. i ostaju same sestre. Poslije ove tragedije mama se pokazala mamom i uzela skrbništvo nad sestrom, a malu sestru je uzela njena baka s tetkama koje su sve prisutne uvjerili da ce maloj biti dobro i da cemo je mi moci viđati kad god poželimo i stalno se cuti, tada joj je moj muz poklonio mobitel da stalno budemo u kontaktu. Tri dana od pokopa otisli smo da posjetimo sestricu, pošto smo puno vezane, njena baba je tada rekla meni da sam ja kriva sto je tata umro, da sam ga ja ubila,i to pred djetetom o devet godina,a za drugu sestru je rekala da je uposte nevoli. Na sve ovo je sestrica pocela plakati na sto su joj rekli da crkne od placa da nas vise nikada nece vidjeti i vratili su mobitel da je vise nemozemo zvati. Ovaj slucaj sam predala socijalnom radu i trazila skrbnistvo nad svojom sestricom. Od ovoga je proslo vec dva tjedna pa me zanima znate li koliko traju ovi postupci da li cu ja dobiti skrbnistvo. Imamo sve uslove i dobra mjesecna primanja,a i dijete bi voljelo doci kod mene. Trenutno je kod babe nedaju nam je ni vidjeti ni cuti, zovem svaki dan i njena baba mi spusti slusalicu. Ako mi itko zna nesto reci HVALA.
    KATARINA I NIKOLA I AKO BOG DA USKORO MATEA(TO MI JE SESTRICA 9

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kathy, da li si se probala informirati na nadležnom Centru za socijalnu skrb? Ja bih ti to savjetovala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •