imala sam gripu u 38. tjednu trudnoće. Bilo je gadno, kurila sam do 39C, nisam se mogla micati koliko me sve bolilo, puhala, kašljala...grozno.

Kako do tada nisam uzimala ništa od lijekova u trudnoć i(nije bilo potrebe, samo Prenatal kao dodatak prehrani od 2. tromjesečja), pokušala sam prirodnim liječenjem: čaj, med odmor i često tuširanje mlakom vodom za skidanje temperature....Međutim, bilo mi je sve gore i treći dan sam otišla liječnici da se raspitam mogu li ipak nešto uzeti, jer više nisam mogla dalje...temperatura je rasla....Doktorica, kad me čula i vidjela kako dišem i izgledam-poslala me ravno internisti i totalno me splašila. Srećom internist je bio 8) i rekao da što se mučim i da popijem Lupocet 500mg i skinem više tu temperaturu i odležim tu gripu da budem spremna za porod. Kad sam zavapila "Lupocet je lijek, a ja trudna.." On je rekao tipa trudni ste 38. tjedana i to dijete može izaći sutra, da ima žuticu ili bilo što drugo mi odmah bebici damo lupocet, tako da nema opasnosti ako nešto i uđe u posteljicu. Popila sam ukupno 3 lupoceta u razmaku od 36.sati i konačno došla k sebi. Kašljala sam doduše, još duuugo i to je bilo grozno nakon rezanja na porodu, jer svaki put kad bih zakašljala sve me dolje bolilo...valjda još 2-3 tjedna ....Ali bebica je izašla zdrava, vesela i ogromna od 4300g....
Dakle, bilo je sve ok, ali ja bih opet napravila isto: probala prirodnim putem dokle ide...ako ne, savjetovala bih se s liječnikom. Nikada u trudnoći ne bih uzela ništa na svoju ruku....