-
netipično menstrualno krvarenje
kao što znate meni menzes doalzi bez voznog reda
zadnji je bio 25.12. prošle godine
ovaj petak 2.2. ujutro na papiru primjetim,par kapi krvi i poveselim se da je nekaj krenulo,kad subotu i nedjelju ništa,taman da se zaprlja donji veš,a na ulošku par smećkastih tragova.
danas, ujutro opet kao u petak,uz par probadanja u jajnicima,stavim uložak,i opet par smeđih tragova
nikad mi nije bilo tako
znam da niste liječnici,ali vaše savjete i mišljenja cijenim,stoga cure navalite
baš sam
-
koji glupi naslov ,baš sam tuka
daj ostavite netipično m. krvarenje
-
-
-
Maria meni ti taj spotting zna biti po 7, čak i 10 dana prije nego prava M dođe, inače ciklusi su mi od 34-40 dana, išla sam mjesecima na folikulometrije jer sam mislila da nema ovulacije pa da je to od niskog progesterona ali ovulacije su potvrđene. Od čega je , nemam pojma. Vjerojatno će ti M doći za koji dan
-
Maria, ti moraš ispitati svoj hormonalni status.
-
Ma i meni ti je vječito tako. :D
Nekad traje i po 5-6 tjedana. Onda popijem nešto tipa Dabrostona, prestane par dana pa dobijem obilnije krvarenje.
Onda ljeti uglavnom nema ništa mjesecima.
-
maria , da li se dobro sjecam da ti imas policisticne jajnike?
radila si kontrolu hormona?
ako si vec bila na medicinskim obradama, a nisu pomogle, ja bih osobno probala sa hoomeopatijom, tradicionalnom kineskom medicinom ili savjetovanjem sa ajurvedskim ljecnikom. (ne znam kako se stoji s ovim navedenim u karlovcu, odnosno zagrebu)
inace postoji preparat maca -kapsule (mislim da je iz juzne amerike, perua i tamo je upotrbljavju kao domaci lijek)
par zena koje poznam su si s tim kapsulama pomogle izregulirati mjesecnice.
-
Evo bas trazim nesto o ovome.
Ja sam primjetila u subotu tragove krvi na papiru i isto tako stavljam ulozak a na njemu jedva da je kapljica kroz dan, a na papiru uvijek tragovi krvi.
Danas ujutro me nesto probada u jajnicima ali nikako da krene.
Pocela sam u svojoj glavi svasta vrtit
od toga da nisu slucajno ugrusci, do toga da mi je adenom na hipofizi opet prolupao makar sam na bromergonu i stalno kontroliram prolaktin. Zadnji mi je bio 9.
Trudnoca je iskljucena.
-
Ajde super, nisam sama!!
Prvu mens sam dobila kad je malecki imao 3 mj. Do trudnoće mi je bila ko urica...a onda ovako kao što si ti opisala, baš sve isto ko tebi. Dođe tj. pojavi se na "termin" al onda krene...stane...krene...stane i isto tako smeđe. A kad krene, teče i teče..
Još dojim pa se ne tresem previše. To pripisujem divljanju hormona.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma