Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Tvrda stolica

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a koja je "prva zamjena" za Pregomin i da li mogu na svoje traženje to dogovoriti s pedijatricom, bez uključivanja drugog specijaliste (alergologa)?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Razgovaraj sa pedijatricom,ona bi trebala znati što je najbolje u vašem slučaju.Sigurno postoji neka alternativa za formulu koju uzimate,pa makar morala konzultirati i alergologa.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala!!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zanimaju me iskustva mama čiji klinci koriste Allernovu kao AD mlijeko.
    da li je stanje bolje nego na Pregominu.
    idemo kod ped. ubrzo pa da li da inzistiram na promjeni
    inače nam je nakon prijašnjeg posta savjetovala da uvedemo meso i da vidimo da li će se promijeniti nabolje. nije. i dalje tvrdo, brabonjci, i plače dok kaki... spominjala je Allernovu.
    zanima me i ako netko ima iskustva s Neocate mlijekom
    tnx

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A da uvedeš kakvu kašicu od šljive , krušaka i smokva, bar to sad ima , pa si sama to malo zmiksaj. Inače Pregomin se koristi i kod jakih proljeva dpa nije čudno da je kakica tvrda, daj djetetu što više piti, kuhane krumpire s malo blitve, buće ( tikvice)! A možeš skuhati i meke žgance i staviti unutra kapo maslinovog ulja. ILi da se probaš vratiti na dojenje!? Sretno!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi koristimo Allernova mlijeko za doručak sa žitaricama, cca 150 ml dnevno. Nije ga nikad pila jer još dojim, ali je imala reakciju na normalno ad mlijeko. Nema tvrdu stolicu ali ide kakati svaki drugi ili treći dan i čini mi se da češće kaka kad ga ne jede, pa sumnjam da ju mlijeko malo zatvara. Ili je možda problem u zobenim pahuljicama?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa
    A da uvedeš kakvu kašicu od šljive , krušaka i smokva, bar to sad ima , pa si sama to malo zmiksaj. Inače Pregomin se koristi i kod jakih proljeva dpa nije čudno da je kakica tvrda, daj djetetu što više piti, kuhane krumpire s malo blitve, buće ( tikvice)! A možeš skuhati i meke žgance i staviti unutra kapo maslinovog ulja. ILi da se probaš vratiti na dojenje!? Sretno!
    zadnjih 10ak dana dajem obroke koji "otvaraju": kašice od kuhanih šljiva i krušaka, palentu, tikvice, ne dajem banane, rižu, čak ni mrkvu... stanje ISTO tj. kakica svaki 3-4-5 dan i to bolna... tako da prehranom mislim da nikako ne možemo postići da kakić bude svaki (drugi) dan...
    čak me ne zabrinjava što je tako rijetko nego što je bolno pražnjenje pa će ga i to dalje "zatvarati", neće se odlučivati na pražnjenje kad treba...
    razgovarat ću s ped. pa vidjeti
    saznala sam da Allernova ne bi trebala zatvarati (iako nema laktoze), čak može i smekšati stolicu... (od predstavnika)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

maya, mi smo pili kao mali pregomin, onda smo prešli na alernovu i to smo pili dosta dugo..što se tiče stolica ne bi ti znala reći..on nikad nije imao jako tvrde stolice, uvijek su mekane..na alernovoj su čak ponekad bile i previše kašaste...pa bi vam mogla alernova pomoći..
    pregomin je na bazi soje..alernova na bazi kazeina (mliječnog proteina) ali hidroliziranog..nama je i to smetalo jer imamo veliku alergiju na km, vi nemate veliku, vama valjda neće..
    ja bi možda ipak njemu radije dala neocate, ali ne znam da li će to prihvatiti zbog jako gorkog okusa..ali, svakako probajte..
    sretno..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •