Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: jel ima kaj za kronični gastritis?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Da li je tko od vas probao svaki dan ujutro nakon budjenja popiti 500 ml vode (nataste naravno)?
    to ja radim kad mi se radi ovo čišćenje, pomaže, ali, gastritičaru nije lako popit pola litre vode na prazan želudac, kad se digneš imaš odvratnu rupetinu u želucu koju prati bol, ako nešto ne baciš unutra nego naliješ pola litre vode bol se pogorša.Eto, ja to pretrpim kad čistim organizam pa ujutro popijem pola litre vode sa omega 3 tabletom :/

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni to nije lako izvesti a nemam kronicni gastritis. Prvi dan kad sam probala strusiti 500ml u sebe, mal nisam umrla Al onda svaki dan postane sve lakse i lakse. Mozda vama s gastritisom ne postane lakse :/

Znam da je par ljudi koje muce gastritisi probalo popiti par casa vode kad nastupi bol, i bilo im je bolje

Nemam iskustva osobno, samo mogu vjerovat drugima. Al kontam da vrijedi probati. Voda je ipak najjednostavnija, najzdravija i najjeftinija opcija za lijecenje (ako funkcionira tako kako kazu).

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

istina, dr koja mijenja moju mi je savjetovala isto, svako malo po malo vode i to je to, nikakvi ljekovi.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

imam kronični gastritis dijagnosticiran s 9 godina. nikad mi nista nisu dali od tableta (osim kad sam liječila heliobacteri pylori)... Rijetko mi hrana smeta, ali zato imam strašnih problema s podrigivanjem... Još mi je razumljivo poslije jela, tekućine itd... Ali, ujutro, na prazan želudac i to ponekad ima okus po BENZINU!!!!!! Jao.... Nadam se da netko ima barem objašnjenje, ako ne i savjet... Čekam sad pregled, ali u vrijeme čekanja ako ima netko nešto za reći...

Datum pristupanja
    May 2025

Početno

Di ste kupili tu aloa veru?ako bi htjeli rec

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •