Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Plastični pištolji na kuglice

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Plastični pištolji na kuglice

U našoj školi u ponedjeljak ozlijeđeno je jedno dijete jer mu je kuglica doletjela u obraz.
    Zna li tko je li postoji u zakonu nešto o takvim igračkama?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mrzim te igračke.
    trebalo bi nešto pisat na pakiranju puške/pištolja. ili uvoznik? pa u njih tražit koje propise mora zadovoljit neka igračka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a u skoli neko pravilo o nosenju opasnih igracaka?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja sam protiv takvih igračaka tipa pištolja, pušaka, svega što upućuje na borbu ili rat, streljanje.
    dobro da imamo curicu, ali ni dečku ne bi to kupovala...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...i meni idu na živce takve igračke...Karlu ih sigurno neću kupovati a ako i dobije koju-ide ravno u koš..posebno me živcira po ljeti kad su štandovi na rivi puni takvih stvarčica..

cuncicina cica

Početno

a tek petarde...
    mislim da svaka škola ima nešto kao kućni red pa bi trebalo provjerit.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Naša učiteljica u nastavi je stroga što se discipline tiče pa ti dečki nisu vadili tu igračku do boravka. Hvala Bogu da moj M. ne ide u boravak. Tamo se svašta događa. Ne krivim učitelje jer ni oni ne mogu bdjeti nad svakim djetetom, nego roditelje koji kupuju takve igračke. Zna se kako mora izgledati igračka pištolj za zapadno tržište: mora imati narančasti uočljivi poklopac na cijevi. Ne znam kako je to kod nas propisano.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji klinci obožavaju vani na igralištu pobirati te kuglice i nositi mi ih doma, pogotovo mali. Naravno, to rade i dok su s didom i babom, a dida isfurao neku svoju filozofiju kako mama i tata nemaju novaca ili su jednostavno zločesti pa to neće kupiti djetetu. I tako, da jadno dijete ne mora uzimati kuglice s poda i danas-sutra imati traume u životu, dida mu kupio pištolj i kuglice!!! Djetetu od 3 godine :shock: !!! Srećom mi je sveki razumna žena pa je dreknula na njega je li on normalan, ali šteta je već bila učinjena jer je mali vidio pištolj i kuglice. I naravno udri u dreku da on to hoćeeee. Onda su mu malo dali da se igra s time, ali kuglice nisu vadili niti su ih stavljali u pištolj. Kad je išao doma, ponio ih je sa sobom i stavio u gepek, ali su putem 'misteriozno iščezli' iz gepeka. Eno ih kod mene u šupi, ne znam što da s tim napravim, vjerojatno ću ih baciti, jer koliko god bi se neko drugo dijete radovalo da mu to poklonim, to nije tip igračaka koje ja poklanjam djeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •