Citiraj medoribica prvotno napisa
Ja sam predavala učeniku koji je došao iz Njemačke - slabo je poznavao jezik i imao općenito loše predznanje! Nakon prvog polugodišta, uz dopuštenje roditelja i u dogovoru s pedagogom i psihologom škole, izrađivali smo mu posebne kartice iz lekcija koje smo obrađivali: kraće i razumljivije, radili s njime posebno, usmeno ga ispitivali jer mu je tako bilo lakše....
Uglavnom je imao problema s predmetima u kojima je bilo puno teksta: povijest, zemljopis, hrvatski....
Znam da ce biti problema, ali mi je bitno da se svi oni koji rade s njim trude i da mi izidju u susred. Ne bih zeljela da ga odmah idu ocjenjivati.
Buduci da ide u cetvrti razred, mislim da mu je malo lakse nego kad ima i povjest, zemljopis itd.
A sto se tice znanja, ne bih da ga hvalim, ali ima dosta siroko znanje, dobar je u sahu, obozava gledati one "discovery i animal planet" kanale na tv. Ja sada citam s njim svaki dan na Hrvatski. Poznaje dobro zemljopis, buduci da je putovao u Evropu i onda bih mu objasnjavali dosta. A i u skoli su ucili puno toga. Doslovno zna vise o planetama i dinosaurima nego ja. Samo nastavite sa svojim iskustvima, do sada mi se cine dosta pozitivnim, da ima samo netko bas da je povratnik, dobro bi doslo.