Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: spavate li na prsima?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno spavate li na prsima?

tako bi rado spavala na prsima ali me strah da mi se ne začepi neki kanalić i ne navučem upalu. doduše, nisu to više prepune sike i ne osjećam nikakav pritisak (beba će mi sad godinu dana), ali toliko sam se namučila s njima na početku dojenja (oba dva puta) da još pušem na hladno.
    spavate li vi na prsima i jel to nepoželjno i rizično dok se doji?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I mene je toga bilo strah, sad mi je mala skoro 15 mjeseci i nedavno sam opet počela spavati na trbuhu.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tako i ja u početko dojenja, no već nekon 8-9 mjeseci sam počela konačno spavat na prsima (naravno kad se uspijem okrenut da se mali ne prene)

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mislim da ću se onda i ja odvažit :D . svaku večer krenem da ću se okrenut na prsa jer to taaaako jako volim, ali se onda prepadnem i pomislim kako moram prvo priupitat kolegice dojilice, da ne bi bilo belaja, he he.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da ne bi smjelo bit problema... istina, pokupila sam zastoj mlijeka jer sam legla na grudi, al to je bilo dok je malac imao svega mjesec dana... poslije nije bilo frke!

probaj, nema sna do spavanja na prsima! :D

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam počela spavati na trbuhu onda kad mi je mlijeko prestalo curiti u tom položaju (budila sam se na mokroj plahti), ali ne znam kad je to točno bilo...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja sam počela spavati na trbuhu onda kad mi je mlijeko prestalo curiti u tom položaju (budila sam se na mokroj plahti), ali ne znam kad je to točno bilo...
    i kod mene isto

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Počela nakon, možda, 7-8 mjeseci. Kad mi više nije smetalo.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam nedavno počela spavati, ali više se okrenem na onu stranu koju patrik isprazni

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ne mogu ni na leđima jer mi se u jednoj cici dogodi zastoj pa se patim idućih par dana.Znači za mene samo na boku

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam ni znala da se može začepiti kanalić ležanjem na stomaku :shock:
    A ja stalno sad spavam na stomaku (naravno kad uspijem odspavati ) i za sada je sve ok, dojim već evo mjesec i nešto dana. Hm...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    i kod mene isto
    Da, mislim, i kod mene je isto. Bilo A kad jutros prije posla nekaj me hladi a ono majica mooookraaaa, neki dan isto jastuk pa sam mislila da je Patrik bljucnuo (nemajka jedna odmah mi je bebać kriv) ...

Ne znam kako to ali u zadnjih par dana (tj noći) imam osjećaj da malac opet ima skok u razvoju (mislim, pa kaj to moguće s 11 mjeseci???) jer su mi cice opet velike, pune se brzinom svjetlosti, on jedeeeee ko lud cijelu noć a bome i po danu čim sam pri ruci.
    Ali baš me briga, ja sad čekam još mjesec dana pa da se upišem u dugodojilice (prvi krug, nakon godinu dana - zvuči ko karate, pojas hihihi)

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odmah nakon poroda sam pocela spavati na trbuhu, i tako spavam kad god mogu (tj dok on ne cica). nikakvih problema. al ja ni inace nisam imala problema sa spricanjem mlijeka niti sam ikad koristila jastucice za dojenje, pa sam valjda neka iznimka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •