Evo ja cu ti reci nase iskustvo... nije bas idealno kao kod drugih.
Moj lima piski stvaaaarno puno. Preko noci apsolutno nema sanse da mu stavim platnenu - sta da vam kazem osim da nam je neku noc jednokratna procurilaSve vam je jasno.
Tijekom prijepodneva ako ce biti u platnenoj, moram je mijenjati zaista vrlo cesto (recimo svakih pola do punog sata). Ovisi. Tako da ako trebamo izaci van prijepodne, skoro pa nemoguce je to izvesti u platnenoj. Jednostavno ne izdrzi svu kolicinu mokrace. Nije nam se jednom desilo da mu promoci - al bas ono promoci - lokva na guzici da pomislimo da je sjeo u baru. A imamo i extra ulozak i zastitne gacice. Jednom se tati desilo da mu je sjeo u krilo, a ono u krilu ostala mokra fleka.... No uglavnom se takve stvari vecinom tati desavaju![]()
Uglavnom, kad smo krenuli s platnenim, meni je to izgledalo kao cisti SF. Ja sam fakat mislila da cu mijenjati 30 pelena dnevno, ali nije bas tako. Sad smo usli u stos, pa prijepodne ga vrlo cesto pogledavam dal je piskio (bude to i 3x u sat vremena da se promijeni pelena), i pazim. Ak idemo van onda bude u jednokratnoj. Popodne i predvecer slobodno moze biti u platnenoj i ak idemo van jer ne piski toliko.
Da mi je zao - nije. Zao mi je da ne mozemo stalno biti u platnenoj. Ali eto stvari kod nas funkcioniraju s kombinacijom.
Kazu ljudi: bolje ista nego nista.
A da svima objasnjavam kak su platnene super i zdrave - definitivno objasnjavam![]()