Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: u Zajčevoj preporučili adaptirano mlijeko!?!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno u Zajčevoj preporučili adaptirano mlijeko!?!

Ne volim biti tužibaba, ali sam zgrožena onim što sam danas čula.
    Frendica je upravo izašla iz rodilišta u Zajčevoj i iako je sa bebom sve ok, beba je iznadprosječno teška, pri odlasku su joj preporučili da uz dojenje dodaje i adaptirano. Kad sam to čula, nisam mogla vjerovati. Pomislila sam da je sva sreća što na Svetom Duhu toliko potiću dojenje i uvjeravaju mame da one to mogu.
    Što mislite o navedenom?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a što bi mislila...GROZNO!!! pa to sve treba prijavit!! i moj je dobivao extra...no, meni u početku govorile med sestre da treba nadohrana...jer je plakao i jer je non stop visio na meni...koma od prvog do drugog miseca je dobio 2kg!!! a oni o nadohrani...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ok. znam da im daju adaptirano u bolnici. nije baš super, ali što se može kad djeca nisu stalno sa mama.ali u bolnici si 3-4 dana, a poslati te s tom preporukom doma je sasvim druga priča. Užas.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel joj to piše i na otpusnom pismu ili je samo usmena preporuka?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

samo usmeno

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pedijatrica ili neka sestra "usput"?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Jel joj to piše i na otpusnom pismu ili je samo usmena preporuka?
    Ja sam imala sličnu situaciju (Petrova) ali oni NE napišu to na otpusno pismo, iako su mi izričito rekli da moram dodavati adaptirano. Oba puta.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni i pedijatrica i sestra.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na Svetom duhu potiču dojenje, samo što onaj njihov sistem razdvajanja u rodilištu baš i ne pogoduje dojenju. Ja sam morala ostati nakon poroda u bolnici 12 dana. Bebe su nam odnosili u pola noći, donosili nakratko u 6 ujutro. Tada ga nisam dojila jer je moj bebać bio sit (???) i spavao snom pravednika. Poslije toga donosili su ih nam između 10 i 11. Tako praktički 10-11 sati u toku 24 sata nisam dojila.
    Kad sam došla kući ponuda i potražnja je već bila uspostavljena, s time da je Ivan tražio noću dva do tri puta. Tako sam se susrela s problemom da zaista nisam imala dovoljno mlijeka. I samo zahvaljujući ovim stranicama pobijedila sam malodušnost i tugu zbog toga i krenula u odlučnu akciju postepenog ukidanja adaptiranog. Danas isključivo dojimo. Zato veliki pozdrav akciji: Rp. ne razdvajati!

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zašto me sve to ne čudi?

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nas su poslije dva dana u Petrovoj stjerali doma jer je bila gužva, ali pedijatrica je rekla da možemo ići kući isključivo ako smo uspostavili dojenje, a imao je i žuticu. Pogledala je kak se dojimo i pustila nas. I nikome u sobi nisu rekli za adaptirano.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni (odnosno Mateju) u otpisnom pismu piše: prehrana majčinim mlijekom, dodatak formule po potrebi. Al to vjerojatno većini napišu.
    Pedijatrica me nije baš ništa pitala kako nam ide dojenje i sl., al sam zato na odlasku dobila upute o pripremi (kršitelj koda)a.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni su napisali: preporuka:podoj
    ali su ju dohranjivali dok nisam pop******

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •