Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Školske knjige

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bigmama

Početno Školske knjige

Zanima me koliko ste knjiga morali naknadno kupiti za svoje školarce?

Kod nas na školi krajem školske godine bude lista potrebnih knjiga za svaki razred, roditelji onda bez problema mogu naručiti knjige i izbječi ludilo u knjižarama.
    Ali ove šk.god. sam pošizila jer sam morala kupovati pored te liste jer se učiteljicama svidla ona vježb. onakvi udžbenik i sl.

Kakva su vaša iskustva u vezi s tim?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Za prvašića : nastavne listiće i zbirku iz matematike...i časopis Zvrk :/ . I učiteljicama je izgleda potreban dodatni izvor zarade ... meni je ipak draže knjige kupiti u knjižari...

myra

Početno

Za sada samo knjigu iz vjeronauka, jer ona koju smo dobili od prošlogodišnje četvrtašice više nije dobra, aktualna... Ali, uskoro će biti roditeljski na kojem će nas tražiti još cca 200,00 kn za kontolne, nastavne listiće, polugodišnje i godišnje ispite znanja :shock: Karolina, mislim da te ni jedna učiteljica ne može ( u stvari: NE BI SMJELA) natjerati da kupiš "Zvrk"

Početno

Ne bi smjela, ali, uvijek ima ono ali...

Prošle godine Zvrk, ove godine Radost. Ne moramo ga naručiti, ali je učiteljica rekla da će oni i ove godine raditi sa časopisom.
    Prošle godine je bilo i školskog i domaćeg rada iz Zvrka. Tako će biti i ov godine. I sad, oćeš-nećeš, moraš ga kupiti.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne bi smjela, ali, uvijek ima ono ali...

Prošle godine Zvrk, ove godine Radost. Ne moramo ga naručiti, ali je učiteljica rekla da će oni i ove godine raditi sa časopisom.
    Prošle godine je bilo i školskog i domaćeg rada iz Zvrka. Tako će biti i ov godine. I sad, oćeš-nećeš, moraš ga kupiti.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

moji su isto "morali" birati izmedju jednoga..ono..ma ne morate ali mi radimo jako iz svega toga..(necu reci da ga nikad nisu iskoristili u nastavi...ali o tome..drugom zgodom)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •