MM i ja često putujemo s našom curicom, no ono što sam doživjela na autoputu Zg-St, nisam mogla vjerovati. Za Božić smo se vraćali od bake i stali smo na Ininoj pumpi Zir. Vjerovala sam da je autoput napravljen za 21. stoljeće, europske putnike i nas ostale smrtnike koji uspijemo izdvojiti 150 kunića za putovanje autoputom, te da na pumpi osim WC-a, kafića i igrališta za djecu postoji i mjesto gdje možete premotati dijete. No, ispalo je da ne postoji! Bila sam malo začuđena, jer se ipak radi o jednoj od važnijih prometnica u RH. MM mi je rekao da spojim 2 stolice i da premotam dijete, što sam odbila. Dijete nisam premotala.
Ovaj vikend smo ponovno išli k baki i u autu komentiram MM kako nikako nećemo stati na Ininoj pumpi, nego nam je najzgodnije bilo stati na Tifonovoj u Jesenicama. Kad tamo opet ista stvar, samo je još konobar bio i neljubazan, a ja bez imalo pardona spojila stolice i premotala R. Ali to nije bilo sve, moja R. se za 10 min i pokakala, tako da sam ju uz sve miomirise premotavala pred ostalim gostima![]()
Bilo mi je užasno neugodno, ali za 30kn koje smo ostavili za piće, iz principa nisam htjela tražiti drugu pumpu.
Prije sam stajala, slučajno na OMV-ovim pumpama i imali su u ženskom WC-u komodu za prematanje.
Imate li i vi ostale, slične iskustva? Koja mjesta treba izbjegavati? Jesu li pumpe obavezne imati kutak za prematanje? Ljeti bi mi ju bilo čak i ugodnije premotati u autu, ali zimi je to nemoguća misija zbog autosjedalice.
Pozdrav,
Draga