Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: LARINGITIS

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno LARINGITIS

Moje djete se sinoć počelo gušiti, iz sna se trgnuo počeo kašljati promuklo i gušiti se. Zgrabila sam ga i odnijela na hitnu. Doktorica postavlja dijagnozu laringitis da mu injekciju i hitno u Vinogradsku gdje je morao ostati. Nalazi su mu u redu. Doktor je rekao da mu se to može često ponavljati a može biti da je ovo prvi i zadji put. Dobio je Claritin sirup i pustili su ga doma. U slučaju da se ponovi ne paničariti samo ga dovesti nazad. Nek mi netko kaže kako ne paničariti dok gledate svoje djete kako se guši pokušavajući doći do zraka a do Vinogradske imamo 45 minuta vožnje. ima netko iskustva s laringitisom da mi malo više kaže o tome.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj gogica daj u pretraznik ukucaj laringitis, bas smo jako jako puno pisali o laringitisu... nis strasno kad se naviknes tj kad sa svakom virozom ti ga dijete dobije :D rekla bih, stvar navike
    to se ja vise sama sebi smijem... prvi je najgori, kupi inhalator, pulicort respule i prouci topice i bit ces ko ja, smijat se kao to je pis of kejk

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •