-
Drage moje,
i ja imam gadnih problema sa svime gore navedenim: svrab+bijelo pranje+bolni odnosi+peckanje pri mokrenju itd.
Redovno se perem sa sredstvima za intimnu higijenu i primjetila sam da kad se slucajno desi da se operem sa nekim drugim sredstvom (npr. gel za tusiranje) odmah mi se pojavi taj svrab. Pitala sam moju ginekologicu, ali ona upoce nije bila zabrinuta i rekla mi je da je to jako cesta pojava. Mene je posebno interesiralo zasto me tako jako boli pri odnosu, kao da "pucam po savovima" pa mi je ona rekla da se koza izjede od tih gljivica ili cega vec i da je ona cula od pacijentica da ima neka krema od nevena koja se kupuje u DMu i da je ona dobra za te stvari (za podmazivanje
).
Ova tema danas mi je dosla kao narucena posto se bas ovih dana borim sa tim problemom, a poseban bed je sto su mi ovih dana plodni dani i trebali bi u akciju. Bolje da vam ne pricam koliko su bolni odnosi :shock: :shock: . Ustvari, razmisljala sam da li da se uopce zrtvujem i da li da podnosim tu bol jer mozda te gljivice prohibiraju trudnocu? Znate li stogod o tome? Mislim da cu i ja probati taj cesnjak jer mi se neda stavljati vaginalete/canesten/plymicol ili sl. radije bih nesto prirodno.
P.s. Sto se tice tusiranja i ja sam bila na 7 dnevno, pa sam totalno unistila kozu! Pa je bilo i razdoblja kada se uopce nisam smjela tusirati! E, da..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma