Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Jesenje bebe 2005. (7.dio)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hello žene
    evo naša situacija o svim temama, kojih se mogu sjetiti, dakle
    ne pričamo-čak gore nego prije mjesec dana, ne šizimo, ne spavamo i9 puno puno puno cicimo, nemam problema s kilogramima,
    miha i ja se prepala avatara
    ra pa kaj si već toliko trudna, kak vrijeme prolazi
    ...
    da se vratim na nacicavanje, ima novu foru po noći kad ležim na boku nakon donje cice diže se i cici gornju i to naravno stoječki, dubeći na glavi pa ja objašnjavam da ne nek "legi i spava", noćas je bilo tak non-stop jer je imao temperaturu,
    no jutros je nema pa smo ipak išli u vrtić

kak vaši stoje s šišanjem, Karlo ne da ni blizu, ošišali smo ga napola ovaj vikend kod dj frizera, uz suzeee, pa sam ja nakon nekog vremena rekla stop i tak je ostal neravno ošišan, šišala ga je škarama, mašinici ne da ni blizu probala sam doma

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    h
    da se vratim na nacicavanje, ima novu foru po noći kad ležim na boku nakon donje cice diže se i cici gornju i to naravno stoječki, dubeći na glavi pa ja objašnjavam da ne nek "legi i spava",
    preslatko!
    ali i smijesno do bola!

irena, kod nas su noci isto takve (ne doduse sa takvim akrobacijama..)

sisanje... zacha sam JA sisala 3 puta do sada. samo mu ukoso odsjecem siske, jer ovo drugo ne da njegov tata. ja to cvaknem dok se on igra, polagano primim jedan pramen i samo odsjecem. niti ne pomisljam na frizere, jer znam da je to sa zachom nemoguca misija.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Šišanje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jedno jutro probudi me usisivač, tata je šišao sina! odrezao mu šiškice skroz ravno, mali je navodno stajao u stavu mirno. sad mi je to baš fora, ima onu ženskastu frizuru, skroz kratke šiške i otraga dugo

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ra prvotno napisa
    jedno jutro probudi me usisivač, tata je šišao sina! odrezao mu šiškice skroz ravno, mali je navodno stajao u stavu mirno. sad mi je to baš fora, ima onu ženskastu frizuru, skroz kratke šiške i otraga dugo

u stavu mirno!
    ovo mi je poznato, tako je i zach izgledao proslo ljeto kada sam ga prvi puta osisala - siske kratke, a otraga duga kosica. prava mala gospojica!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

takvu frizuru ima Noa,ali nema šanse da stoji na miru,ja ju moram sa obje ruke držati,a nona šiša

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Alo,svima!
    Mene jako dugo nije bilo.Evo nikako da uhvatim vremena da nekoga gnjavim da mi sredi internet doma,nešto mi se pokvarilo,pa sam sad na poslu ulovila malkoc vremena da vam se javim.
    Mi smo dobro,a nadam se da ste i vi svi.
    Čekamo još evo 3 tjedna da nam se tata vrati i sve smo nestrpljiviji.
    Puse velike svima šaljemo i puno pozdrava od nas dva!!!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Šišanje
    ovako i kod nas!

Zach bravo za slaganje rečenica, mislim da će to kod nas doći zajedno sa kosom.
    Ja jaaako puno pričam sa I ali ona me uopće ne ferma, a kada joj pričam na talijanskom smije se k'o luda.

Jučer poslijepodne smo bile u šopingu, mislim da imam "problem": dijete se oduševilo martimexom, gledala je u police :shock: ovako nekako, igrala se s testerima koje joj je teta prodavačica dala, kada smo došle doma jednog je čak ponijela u krevet.

Ja sam prehlađena, boli me zub i u potrazi sam za dobrim zubarom/zubaricom koji mora biti strpljiv, nježan, pažljiv i spreman na suradnju sa veeeelikom bebom od skoro 30 godina pa ako znate nekog takovog bilježim se sa štovanjem.

Barbara super što si se javila

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frida - moja zubarica je super, al vjerujem da ti je to malo daleko

Zach za recenice

Teo ima dosta rijeci koje cisto izgovara a ima i neke svoje, recenice se svoje na daj xxx i moje xxx

Barbara - bas mi je drago da vam se tata vraca

sisanje - Teo se dosad sisao 2 puta, prvi puta sam ga ja osisala (kosa mu je vec isla u oci) i posto je to bio prvi pokusaj ikakvog sisanja u mom zivotu jos je super i ispalo, otraga sam to jako dobro napravila al naprijed je bilo na crtu.... zato je nakom par dana dosla doma k nama jedna frizerka koja je to popravila (cak me i pohvalila).. a Teo se uopce nije bunio na njeno pipkanje po kosi.. valjda bolje ona nego ja

Bubimira - sretan ti rođendan !

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Veronik prvotno napisa
    recenice se svoje na daj xxx i moje xxx
    recenice se svode na : "daj xxx" i "moje xxx"

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Zach, svaka čast za govor!!! :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Veronik prvotno napisa
    Bubimira - sretan ti rođendan !
    sad sam zazujala... kad sam vidjela ovo otišla sam na popis 'rođendana forumaša' i tamo je bubimira zapisana pod 6.1. :? ?

je li greška tu ili tamo?

any way, bubimira sretan ti ročkas kad god on bio !!!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

je greska je...ja zabrijala

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pozdrav od nas, nemam vremena, radim puno, mm dosta po terenu pa smo manje više same
    e. više ne bljucka, što joj je bilo nisam ustanovila
    jajnici me još bole, menstruacije još nema pa mi ta teorija pada u vodu
    e. ne priča baš, zapravo priča al samo prve slogove i poneku cijelu riječ, od rečenica smo daleko
    gleda i ona predstave, dobro predstavu, pozorno, gledala neku božićnu u žar ptici skoro pol sata, sama sjedila u stolici i baš pratila
    na maškare nećemo, nekak mi se čini gužva a i neće bit jesenskih 05 pa mi nije takva fora - neki reunion bi mi, iskreno, puno više odgovarao
    pusa svima

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    neki reunion bi mi, iskreno, puno više odgovarao
    Potpisujem

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jeste vi malcima već davali med?
    Mislim, Jan stvarno nema šta nije probao ali taj med me kopka...
    Neki dan sam mu, jer je kašljao i šmrcao, izdubila crnu repu i u nju stavila med da se cijedi preko noći i ujutro mu dala žličicu 'čarobnog' pripravka..i to je to od meda..
    A htjela bi mu početi davati onaj svemogući petrovićev kojeg svi užasno hvale...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    na maškare nećemo, nekak mi se čini gužva a i neće bit jesenskih 05 pa mi nije takva fora - neki reunion bi mi, iskreno, puno više odgovarao
    pusa svima
    ja to sve radim radi vas i sad sam jako tužna što nitko neće doći...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ajoooj, Annie, ne biti tužna..
    Fakat..da se mi malo intimnije skupimo bi bilo 'nice'!
    Mislim da ni ovako ni onako taj datum ne bi mogla!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a joj, annie, sad ispadamo nezahvalne
    žao mi je, stvarno, ma možda i navratim, al neću obećat i nigdje se ne bilježim
    hoćete li u samobor, kad? da se možda tamo probamo izorganizirat, a?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

annie, da smo bliže.... ovako ćemo nas par riječkih rodica u subotu na korzo, dječja povorka se sprema :D

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

veronik... hvala na čestitkama al ja sam već davno zaboravila na svoj rođendan koji je ipak bio 6.1.

annie...mi ćemo doći na maškare, ne biti tužna zbog ovih party breakera

Citiraj momze prvotno napisa
    ja se uvijek iskomiram kada procitam kako Tata Mata uspava Vitu za 2 minute i onda ona spava cijelu noc u svom kreveticu

a nije baš tako... he,he...odspava pola noći u svom krevetiću a nakon prvog buđenja dođe k nama i onda spavamo zajedno do jutra. nije dobila stalni izgon

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja sam se samo nasmijala na priču o šišanju... Doduše, mi bi sad i trebali nabaciti koji "rez", al meni žao loknica odostraga, a naprijed su visoki zalisci i šiške ne idu u oči.

Mi i dalje provodimo uspavljivanje bez sike, manje-više uspješno. Jučer sam popustila na kraju, kad sam vidjela da već spava i plače u snu, ne može se do kraja smiriti. E, onda sam se sažalila. Inače uglavnom nije problem. Bitno je da imamo vremena za dugo maženje i sikenje prije spavanja.

Mamanatali, kako je Mia?

Puse svim jesenskim mališanima i lijepo se namaškarajte!!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Odra, Mia je konačno bolje, hvala na pitanju. Nakon 4 dana temperature preko 39oC, napadaja kašlja, bolova u leđima, krvavih očiju, opće slabosti, uuužasne nervoze i krvarenja iz nosa po nekoliko puta na dan, sad je konačno bolje i ova užasna gripetina ide prema kraju.
    Tin je ovaj tjedan opet u jaslicama, nakon 2 tjedna pauze, i ujutro maše tati pa-pa i odlazi veselo sa svojim tetama :shock: Mislim da s Mijom to nisam nikada doživjela.
    Mi se spremamo na šišanje već neko vrijeme. Pošto Mia treba isto, a šiša se inače u Tinčeku i Točkici, mislila sam probati i Tina tamo ošišati. Sumnjam da ćemo uspjeti, ali kad bi mu barem šiške sredili koje već idu preko obrva (jer kad sam mu ja zadnji put rezala izgledao je ko fratar-na crtu)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jutro svima!

Mi smo se već četiri puta šišali kod frizerke bez problema.Mora mu dati sve četke,češljeve viklere i slično, a zadnji put mu je jedna gospođa dala mobitel i bio je miran ko bubica.

Što se meda tiče ,mi ga Luki dajemo od godinu dana i jako ga voli.Dam mu na žlicu.Sada pije i neki sirup od meda i propolisa .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    Što se meda tiče ,mi ga Luki dajemo od godinu dana... ....Sada pije i neki sirup od meda i propolisa .
    ovako i kod nas .

a, jeste li vi pričalice vidjeli našu novu majicu ?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bude on propričao uz Evu na bazenu...ta pak viče do ponoći!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    ...Sada pije i neki sirup od meda i propolisa .

je to onaj sirup šta sam ti ja rekla?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Rok,

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bubi sretan ti ročkas

rok

idu nam gornje trojke...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

gornje trojke = prva visoka temperatura + čepići.
    još nismo došli na sebe.
    nadam se da je kod karla situacija bolja.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Rok, legendo! Miha,svaka čast!

Nama su izašle dvije donje trojke, bez problema - danas smo ih ujutro vidjeli

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

annie - ovo ti je najljepši avatar do sada ...

btw, bojala sam se da se neće kužiti cijeli tekst. na svakoj slici je majica presavinuta - naime to je vel.4!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha,hvala! Izrezala sam ostatak slike - naime, Roko grli čelavu brbu,obučenu u rozo. Bili smo kod njegove sestrične i čovjek si je zapljenio bebu i roza kolica. To mu je najdraža igračka do sada. Evo, već drugi dan ju neumorno šeće po stanu i fura u njenim kolicima. Hrani ju, mazi, spava s njim... Šta drugo misliti nego - vrijeme je za seku

Miha, 4??? Čemu tako velika?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha,hvala! Izrezala sam ostatak slike - naime, Roko grli čelavu bebu,obučenu u rozo. Bili smo kod njegove sestrične i čovjek si je zapljenio bebu i roza kolica. To mu je najdraža igračka do sada. Evo, već drugi dan ju neumorno šeće po stanu i fura u njenim kolicima. Hrani ju, mazi, spava s njim... Šta drugo misliti nego - vrijeme je za seku

Miha, 4??? Čemu tako velika?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nama su izbile gornje petice i donje četvorke-ali još uvijek beskrajno slinimo!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi smo i dalje na 9 zuba (jedinice, dvojke i 1 četvorka...)

annie - pa zato jer mi se vel.3 činila malom... majica mu je inače taman, ne znam kakvi su to njihovi brojevi ...
    i da! jesi probala kraj njega uzet na ruke neku drugu bebu? rok isto navlači lutkice (ima jedna na bebama-ribama) i non-stop 'čita' časopis BEBE, ali je jako ljubomoran ako uzmem neko drugo dijete na ruke...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jesam,i iznenadila sam se - stvarno je jako malo ljubomoran! Probali smo prvo s La-lom,sad s ovom bebom, a imamo i "pravu" - Roko je dobio malog bratića. I onda kad odemo k njemu, ja ga primim, Roko dođe, pogleda ga, pomazi i bude super. Nema znakove ljubomore (bar ne za sada).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

onda znaš što ti je činiti ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dobra vecer mame
    svima pozdrav.... i kratak osvrt

sisanje to je jos daleko ispred nas

vjerovatno ce braco imati vise kose kad se rodi

A jagic zna za bracu , mazi ga i ljubi... naravno da nije svjestan da mu stize ziva beba ,ali jest ljubomoran na druge bebace kad ih uzmem... :/

ja sam optimista
    umorna sam , citamo se ovih dana
    pusa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

la, nismo našli onaj ,ali i ovaj je sličan.Rekla mi je šogorica da je onaj više za jačanje imuniteta,a ovaj još ima i nekih biljaka koje koriste protiv kašlja,jako je fin i luka ga rado pije.Čak ga i sam traži piti.

Što se zubića tiče ,mi još uvijek imamo jedinice,dvojke i četvorke.Svakih par dana jaaako slini i grize sve odreda i dođe tražiti da mu mažem desni.Ponekad je navečer tako nervozan da mu moram dati žličicu Panadola inače nema spavanja.

Miha,majica je prva liga!

Annie, Roko je presladak!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Noi već dugo nije izbio niti jedan zub,ima ih 12,ali mislim da bi mogao neki izaći jer jako slini

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajde super da nismo jedini slinavci. cure moje, zlo mi je vise od tog slinjenja, jos uvijek hodamo okolo sa slincekom oko vrata!!!!

sinoc sam bebisitala, troje djece (godine: 6, 2 i noa) i mogu vam reci da je lakse nego samo s jednim!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

sinoc sam bebisitala, troje djece (godine: 6, 2 i noa) i mogu vam reci da je lakse nego samo s jednim!
    to ti sama sebe tješiš

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evi zubi rastu bez ikakvog reda...svaki dam zavirim šta ima novo. Gore ima 1-ice, 2-ojke i 4-orke a dole 1-ice, jednu 2-ojku i izlaze 4-orke. Ne slini jako ali si žvače prstiće. Jučer je progrizla onu žvakalicu za zube.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    to ti sama sebe tješiš

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Rok :D

zubici - ima sve 1,2,4, i dvije trojke

bebe - obozava ih al ako koja ima dudu onda je obavezno popali

med - posto smo imali gripu pio je puuno caja s medom, na zlicicu je samo probao i nije nesto odusevljen

Annie - meni je jako zao za maskare, ja radim tu subotu pa , tata je isto nesto zauzet a Bruno nema sanse da se maskira pa je Teo ostao zakinut...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zubici - mislim da Ivan ima sve
    med - jos nije probao
    bebe - obozava i lutke i zive i na TV i u casopisima i nacrtane... ali ako su bar 2 metra dalje od mene
    zadnjih par dana ratujemo s pokrivanjem, nece niti vrecu
    a i kao poceo je slagati i neke rijeci ali mi se cini da preskace samoglasnike

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nama je Ela od Kejt posudila kolica s bebom koja je Karlo tolko vozio da ih je i strgao, frajer se htio voziti s bebom

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Imamo frizuru!!! Pravu mušku. Bili smo u Tončeku i Točkici i frajer se ošišao bez ijedne suze i protesta. Gledao je Tabise, teta ga je zabavljala pričom, doduše pred kraj je malo počeo govoriti "Neće" ali je izdržao. Ja sam ostala :shock: (u pozitivnom smislu)

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •