Drage iskusne mamice, dali bi mi mogle preporuciti dobrog i pouzdanog socijalnog i privatnog pedijatra u centru Zagreba? Nasa principessa ce se pocetkom 3. mjeseca roditi i htjela bi ju kod pedijatra upisati prije nego sto odmaglimo u rodiliste ...
Drage iskusne mamice, dali bi mi mogle preporuciti dobrog i pouzdanog socijalnog i privatnog pedijatra u centru Zagreba? Nasa principessa ce se pocetkom 3. mjeseca roditi i htjela bi ju kod pedijatra upisati prije nego sto odmaglimo u rodiliste ...
Ne znam da li ti i koliko odgovara tresnjevka, kod Parka stara Tresnjevka?
Tamo radi pedijatrica dr. Puzevski koja izvan radnog vremena radi "na privat" u istoj zgradi, samo odvojeno od suprotne smjene. . . dakle narucivanje i placanje pregleda, nema cekanja i mijesanja sa drugom djecom. Divna je s bebama, temeljita, prodojeca (i sama je dojila dvoje djece do 1g), strpljiva, sve objasni. . . sestra je isto super. Dobijes i njezin broj telefona tako da ne moras za svaku sitnicu ici u DZ. Dijete ne moras "upisivati" prije nego se rodi, samo dodjes na prvu kontrolu nakon mjesec dana.
da, dr marina lichter-štajduhar (dz centar u runjaninovoj) :D
Potpisujem, odlična pedica i dijagnostičarka!marči prvotno napisa
Iako znam dosta njih koji je ne vole jer svakom sve kaže u facu. Meni je to ok.
Ako odgovara i Trnje: DZ Kruge, dr. Nada Vidović - Živanović, pedijatar i homeopat
U Dz Željezničara je dr. Bičanić- dobra i nedaje olako antibiotike što je meni dosta važno.
potpisujem pintu.........dr. bičanić je super!
potpisujem.Ako odgovara i Trnje: DZ Kruge, dr. Nada Vidović - Živanović, pedijatar i homeopat
smirena i staložena.
nije brza na antibioticima.
Nažalost ambulanta u Dz Željezničara se zatvorila![]()
Sad moramo na brzinu izabrati novog pedijatra.
Kakvi su pedijatri u Runjaninovoj?
Vidim da spominjete dr Štajduhar. Jel gužva kod nje? Zdravi i bolesni odvojeni? Jel se može nazvati (mislim, konzultirati se telefonom)?
Znam da tamo radi i dr. Lovrić.. ima li netko iskustva?
Nažalost ambulanta u Dz Željezničara se zatvorila![]()
Sad moramo na brzinu izabrati novog pedijatra.
Kakvi su pedijatri u Runjaninovoj?
Vidim da spominjete dr Štajduhar. Jel gužva kod nje? Zdravi i bolesni odvojeni? Jel se može nazvati (mislim, konzultirati se telefonom)?
Znam da tamo radi i dr. Lovrić.. ima li netko iskustva?
ely prvotno napisa
I od mene preporuka za Štajduhar, meni je ona odlična.
Ne znam jel gužva, jer srećom rijetko idemo k njoj; bolesni i zdravi su odvojeni i možeš je uvijek nazvati telefonom i konzultirati se.
Vidu u 4 godine nije niti jednom pripisala antibiotik :D, znam da smo tu imali i sreće s njegovim imunitetom i zdravljem, ali ona antibiotike ne dijeli olako, odličan je dijagnostičar i sklona "prirodnim" lijekovima /barem je tako iz našeg iskustva/.
anek prvotno napisa
Vidim i po drugim forumima je hvaleiako neki kažu da je malo šarf
Jel se kod nje naručuje? Kad radi?
naručuje se, a radi ovako:
neparne dane: poslije podne 14.00-16.30 -zdrava djeca
16.30-17.00 -pauza
17.00-20.00 -bolesna djeca
parne dane: prije podne 07.00-10.00 -bolesna djeca
10.00-10.30 -pauza
10.30-13.00 -zdrava djeca
Hvala na informacijama.
Jos sam htjela pitati kakv je s klincima?
evo još jedni super zadovoljni sa dr. Štajduhar.ely prvotno napisa
Sa klincima je super, mi 6 godina bez antibiotika a mnogi bi nam brdo puta prepisali :D Izvrstan dijagnostičar, naručuje se, odvojeno bolesni i zdravi, može ju se nazvati i dobiti savjet. Svaka preporuka!
Stvarno ste je nahvalili![]()
Jučer sam popodne zvala da pitam jel prima još, al nisam ih dobila![]()
Na netu ima i broj mobitela.. jel ju zovete na mobi?
nemoj na mobitel, mislim čak da taj broj nije ukjučen. zovi češće na broj ordinacije, ona se ne javlja ako upravo ima dijete na pregledu. javit će ti se u svakom slučaju njezina med. sestra i dati ti termin. vidjet ćeš jednom kad dođete na pregled, telefon stalno zvoni .
Htjela sam samo pitati jel još prima..
Mislim da ću samo doći danas s kartonima, pa ću vidjeti.
Btw, jel u prizemlju, jel mogu s dječjim kolicima?
Bok!
Evo i mi smo kod dr. Štajduhar. Žena je ok. Ordinacija je u prizemlju, ali i moguć je pristup s kolicima. Ako idete danas prethodno nazovi centralu i pitaj dali danas radi jer znaju spajati radni dan s praznikom, pa je dežurna doktorica u drugoj smjeni. Tel. 4897-666.
Još jedna prijavka za dr. Štajduhar :D
Istina je sve što su cure napisale, vrsna pedica, odlična dijagnostičarka, doduše ima oštriji jezik (ponekad čuješ i ono što ne želiš čuti - zato je neki ne vole), nikada ne daje antibiotike bez pretraga i kada je to zaista nemoguće izbjeći.
Legendarne su njene rečenice kod lakšim bolesti i prehlada: mama/tata - dijete odvesti na planine, puuuno friškog zraka, u zagorje - maknite se iz grada!!
Jedino što sam joj osobno zamjerila jest "špotancija" i iščuđavanje zašto je Leon u prvih mjesec dana dobio čak 1,5 kg na težini a bio je ISKLJUČIVO na mojem mlijeku (rođen 3000 gr), pa mi je čak rekla da ga ne dojim toliko (dojila sam na zahtjev). Eh, to sam totalno ignoriralai nastavila po svojem. Možda je imala loš dan?
Note: oni koji ne misli cjepiti svoje dijete bolje da ne idu k njoj - mislim da bi ih izbacila naglavačke iz ordinacije![]()
Hvala curke na iscrpnim informacijama![]()
To što ima oštar jezik ćemo zanemariti, ak je tak dobra pedica
![]()
Evo, nazvala sam, pa kaže striček na centrali da ne zna jel ona radi, samo da zna da dr. Grobenski mijenja dr Lovrić.
Evo ti broj direktno dr. Štajduhar (sestra će ti se javiti): 4897-654 pa zovi u ponedjeljak, radi ujutro, SRETNO!![]()
Evo, da prijavim, jučer smo bili kod nje i primila nas je :D
Bila je skroz ljubazna i ona i sestra. Prvo su gledale kad se djeca moraju cijepiti![]()
Iz razgovora sam zaključila da je ona protiv bilo kakvih lijekova i pripravaka, pa čak i gotovih kašica i sokova za bebe.
Međutim, sinu je prepisala fenistil kapi jer su ga zgrizli komarci, što me je sroz iznenadilo. A s druge strane, curka (beba 5 mj.) mi ima proljev već 5 dana, pa je rekla ne ni prolife, ni humana9 ni ORS, samo rižina sluz :? I, da, nije ju pregledala, nego je odokativnom metodom na udaljenosti od nekih 2m zaključila da je beba dobro, pa mi je to bilo malo čudno.
Ostavlja dojam da je skoz uvjerena, sigurna u ono što priča, zapravo- ulijeva povjerenje... i eto, nadam se da je tako, a ne samo da izgleda.![]()
![]()
Elyniti jedan doktor nije tu da mu slijepo vjerujemo, pa čak niti dr. Štajduhar.
Ona jest vrsna pedijatrica, ali kao što sam već napisala, ja se u nekim stvarima nisam slagala i išla sam po svojem. Također, Leon ima problema sa upalama uha, već smo završili i u Klaićevoj na operaciji i kada nam bilo koji doktor (čak i ona) kaže da su mu uha u redu mi ipak odemo u Klaićevu specijalistu jer jedino njemu vjerujemo (po tom pitanju).
Za rižinu sluz smo i mi čuli, no eto Leon nikada nije htio čak niti kušati (i što? da mu dajem na silu?) pa smo mi ipak uzimali prolife.
Trust yourself!![]()
samo me zanima dali ima novih iskustava sa pedijatrima u centru, uskoro nam se blizi termin posjeta![]()
Mi preporucamo u Laginjinoj dr Ljiljanu Ivkovic... To je dz u Marticevoj
Mi smo kod dr Grobenski..ne mogu reci puno o njoj jer smo bili samo tri puta u ovih godinu i pol..meni je mama pedijatar pa nemam potrebe ići.. Ona sad ide u mirovinu i dolazi opet dr iz Klaićeve bolnice, subspecijalist iz imunologije i alergologije.. Cula sam da je dobra, iskusna je sigurno
Moze preporuka za pedijatra, kvart ksaver/medvescak...
Ak ti nije daleko jedino znam za dr Smiljanić u Šestinama. Mi smo pobjegli iz Laginjine..kad je nasa predivna dr Ivkovic otisla u mirovinu. Ona je bila posljednja od te tri stare pedijatrice koje su tamo radile. Sad su dvije -jedna je katastrofa nad katastrofama, a druga malo manje..
Moji su sad na Krugama kod isto jako dobre dr Strizic ali je ona sad na porodiljnom pa smo opet spali na neku bzv zamjenu...
Tu u sestinama mi je i prijateljica preporucila, hvala!
Nema na čemu.. Iako za nju nemam osobnog iskustva, od vise ljudi koji su kod nje bili sam cula da su zadovoljni. Prije dvije god kad sam ja trazila kod koga cu prebaciti djecu bila je i neka dr u Runjaninovoj koja je jako dobro kotirala ( al se ne mogu sad sjetit imena)..znam da sam razmisljala izmedu Dr Smiljanic i te dok nisam dobila preporuku za nasu sadasnju dr Strizic...
Nama je u Runjaninovoj Lovric ok.13god.je bio sin tamo i bebuska nakon njega![]()
Cathy, prima li i školarce?
(Nas tjeraju od naše pedijatrice jer nema mjesta za bebe.)
Ne vjerujem da uopce postoji pedijatar u Hrvatskoj koji ima manjak pacijenata pa da prima skolarce.
Prebaci dijete kod svoje obiteljske.
Ako se smijem samo ubaciti, koliko ja znam po novim pravilima, sva djeca školske dobi moraju biti odjavljena od svojih pedijatara i prebačena liječnicima obiteljske medicine. Znači, pedijatri ih nebi niti smjeli više voditi.
Smiju biti kod pedijatra po zakonu, ako ima mjesta.
smiju bit kod pedijatra, možeš ti bit kod pedijatra, ako ima mjesta i ako će te držati
problem je da većina nema mjesta
jer je manjak pedijatara
A meni je moja pedijatrica rekla da njoj HZZO ne "pokriva" djecu stariju od 7 godina i da moram maknuti kartone za obje curice čim navrše tu dob... Valjda nije znala kak bi me se riješila![]()
Mi smo makli starijeg sa 13god da upisemo bebu![]()