Draga kleine, tvoj slučaj je (osim u par detalja) identičan kao moj

Ja sam isto ila uvjerena da ću bebu od prvog dana navikavati na krevetić, ali kada je beba došla kući, nisam je imala srca pustiti onako samu , tako da od prvog dana, bez iznimke, po noći spava sa mnom u bračnom krevetu. Btw. MM se odmah 'pokupio' iz kreveta i otišao na kauč, i dandanas (mala ima 9mj) spava u dnevnoj sobi , kažem 'pokupio se' jerbo ga nitko nije potjerao . Inače imam iste strahove kao i ti, mala mi je čak jednom pala s kreveta, srećom bez posljedica :/ . I ja bih je jednog dana volila preselit u kinderbet, ali to, čini mi se, zasad sigurno neće ići, jer se mala od ca 5,5 mj počela puno češće buditi po noći radi cicanja, taman kad sam ocjenila da je polako vrijeme za kinderbet kao da je znala što je čeka... Recimo, ako ide spavati u 21h, do ponoći se zna probudit čak do 3 puta, a dalje po noći svaka 2 sata, a jedno vrijeme i češće. Stvarno mislim da bih bila hodajuća smrt na dopustu da sam forsirala krevetić 8)

Iako mi dakako ne smeta što spava kraj mene, štoviše predivno je , ipak čeznem za mužem kraj sebe...