Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 228

Tema: spavaju li vasa djeca u kreveticu?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Što se tiče noćnih mora, ja ih obično imam kad se često budim (a budim se još uvijek - ne znam jel to neki rekord, ali moje dijete ima 33 mjeseca i nije prespavao niti jednu jedinu noć u komadu :shock: ), pa niti ne stignem čvrsto zaspati, nego sam u nekom polusnu.........
    isto mi se počelo događati kad je srezao buđenja sa 5,6,7 na 2-3, a ja bih se naravno iz navike budila i u međuvremenu, ali čisto od iščekivanja hoće li se/neće li se probuditi i kada, nisam nikad baš čvrsto zaspala i tada su me najviše prale te more.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mia je prvih 6 mjeseci spavala u kindaču. Onda smo mjesec i pol proveli kod mojih staraca pa joj je valjda bilo čudno pa je sve češće se počela buditi i spavati kod nas. Kad smo se vratili doma neko vrijeme je spavala opet u kindaču ali onda su počeli zubi (bar sam ja tako mislila) pa se počela buditi svaka 2 sata u plaču, ustajati se u krevetiću, gurati glavu u ćošak i tako....
    To je završilo tako da ju više ni ne pokušavam staviti u kindač nego spava s nama što je meni "slatko" ali mi nije baš drago jer se nitko ne naspava kako treba.
    U međuvremenu je razvila strašnu ovisnost o meni i ne mogu otići ni u WC a da ona ne dopuzi za mnom u suzama. Malo prije sam kuhala ručak i skužila da je to "jednoruki ručak" tj. u drugoj ruci je Mia. Spustim ju na puzzle metar od mene a ona u plač. Grozno. Nije uvijek tako bilo. Zato mi se čini da je to sve povezano s tim zajedničkim spavanjem.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato mi se čini da je to sve povezano s tim zajedničkim spavanjem.
    ja mislim da nije, barem ne kod nas.
    margita od samog rođenja spava sa mnom (i u rodilištu je tako spavala) i jako je nezavisna i slobodna (za jednu 10mjesečnu bebu) i vrlo malo plače. ona je također od rođenja jako puno nošena (sling, marama, ruke).

zaru smo tek od 3. mjeseca nosili u marami, i u početku smo je stavljali da spava sama u kinderbetu i puno je bila plačljivija i cendravija i ovisnija o meni.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vita od početka spava s nama!!! I uživamo, svo troje!!!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi od pocetka spavamo zajedno ... dok je bila sasvim mala prvi dio noci bi spavala u kindacu ali obzirom na cesta budenja/dojenja skinuli smo stranicu kinderbeta i tako prosirili krevet.

MM se premisljao oko co-sleepinga ali neki dan mi je rekao 'Znas meni je bas drago sto ona spava s nama.'

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Srečice naše spavanje identično je vašem...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    MM se premisljao oko co-sleepinga ali neki dan mi je rekao 'Znas meni je bas drago sto ona spava s nama.'
    Mi ne samo što imamo sličnu decu, nego i muževe!!!
    Naš krevetić nema opciju spuštanja stranice tako da se šefica od početka baškari između nas dvoje, ali MM je isto bio skeptičan, imao je milion nedoumica. I baš smo nedavno pričali o tome kako nam je to jedna od boljih odluka da stavimo malu sa nama u krevet (pošto smo od nekih prijatelja dobili :shock: komentar).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

od prvog dana u bolnici sa mnom u krevetu, a doma naravno u sredini bračnog kreveta, kažemo da je on naša "tampon zona" , a kindač služi da u njega šibnem veš iz sušilice...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    baš smo nedavno pričali o tome kako nam je to jedna od boljih odluka da stavimo malu sa nama u krevet (pošto smo od nekih prijatelja dobili :shock: komentar).
    i mi isto
    samo što je nas malo više...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo našeg tatu po povratku iz bolnice premjestili u drugu sobu tako da njonjac i ja dijelimo bračni krevet Svi sretni, tata se naspava, a mi dobili na prostoru :D Sad je 3,5 mj star i možda je 3 puta sveukupno spavao u svom krevetiću koji je tik uz naš bračni! Više mu se sviđa ovako tik uz mamu, pa onda, zašto ne

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja obozavam zajednicka budenja ali otkad sam jednu noc u zadnji cas uhvatila MM-ov lakat prije nego sto ga je (u snu, naravno) spustio na glavu od malenog, misonja spava i kindacu dok tata ne ode radit tj. ionako se budi oko 6. A preko vikenda ga stavim spavat na svoju stranu pa privucem kindac do kreveta da slucajno ne padne, ali ipak spavam s jednim okom otvorenim. MM jednostavno toliko cvrsto spava da ni ne skuzi da je malac kraj njega, cak ga ne cuje ni kad zaplace.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moj mieck od prvog dana spava u svom kreveticu. i ne volim ga zato manje. i ne osjeca zato manje moje ljubavi, paznje i topline. ali se zato ja - naspavam jer ponekad, kad je nervozan, cendrav zbog zubeka i sl., popustim i stavim ga k nama. tada se on doslovce zakelji za mene i ja se ne usudim ni pomaknuti, misleci da cu ga zdrobiti. jer ja cvrsto spavam. i kad je on izmedju nas, ja sam sva ukocena. a MM se super naspava jer mali ne visi na njemu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

naše cure većinom spavaju svaka u svom kindaću,jedino kad jedna plače pa budi drugu ja odem s njom spavati u boravak na trosjed.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo s Larom imali slične planove kao vi..... od početka ona u svojem carstvu. Naravno da je od prvog dana s nama bila u sobi, ali uvijek u svom krevetiću. Kad je Lara napunila 7 mj preselili smo ju s njenim kindačem u njenu sobicu. Šok nije bio ni njoj ni nama. Iskreno, meni je laknulo jer sam se pred kraj već dobrano inkomodirala... ako nešto šušne ona se budi, kupaona nam je vezana za sobu tak da niš od tuširanja i pranja kad ona zaspi, odlazak na wc ju uvijek budi.
    I dalje je u svojoj sobi, baby phone radi cijelu noć i na svaki veći šušanj odlazim k njoj. Dojim je u njenoj sobi (tamo je još jedan krevet), ako se probudi oko 3-4. Kad se probudi oko 5-6 donesemo ju k nama i nastavimo skupa njonjati. U zadnje vrijeme se budi tek u 7 pa se samo mazimo kod nas.

Nama je ovo ispalo super, a mislim da sve dosta ovisi o tipu bebe. Lara se nikad nije uspavljivala na cici nego je već u rodilištu izabrala da je cica "hranilica" i s nje se uvijek skida budna.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sa prvim smo spavali zajedno do druge godine, od tada već godinu dana povremeno. A sa malenom ne uspijevamo baš spavat zajedno jer Jakov zaspi u svovoj sobi al u neko doba noći ulijeće u naš krevet pa se bojim da ne naleti na malenu, tak da je uzimam k sebi tek kad on dođe i smjesti se , pa ona ide na drugu stranu. Iako sam znala biti užasno premorena od zajedničkog spavanja sa sinom, i mislila kako je super s malenom jer na cici samo papa i zaspi sama, i ugl. spava, moram priznati da mi strašno fali zajedničko spavanje sa njom...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I moj malo bebac spava sa nama, kako poslije porodaja nisam mogla hodati kako treba 2 tjedna od svih silnih savova bilo mi je puno lakse da je bebac pokraj mene, i zbog dojenja i zbog mog kolko tolko spavanja, nakon toga pokusaj krevetica nekako je funkcionirao ali ne bas najbolje, pocela je bljuckati i na usta i na nos pa me je bilo frka da je ne cujem i vratila u nas krevet, nakon toga opet pokusaj vracanja i onda se moja mrva razbolila zajedno sa mnom i nisam je imala srca vratiti u krevet, sada je super i dalje je u nasem krevetu iako vec tjedan dana razmisljam da je polako ponovno privikavam na krevetic ali nekako ne ide jer se ne mogu odvojiti od nje a i mirnija sam kada je pokraj mene. mm je isto za tu opciju da ostane s nama u krevetu jer kaze da ima vremena, iako mi svi sole pamet nemoj ovako nego onako. ja nisam spremna na to, a i puno mi je draze kada je moja mrva sretna i zadovoljna i puno mirnije spava ipak bebaci trebaju nasu blizinu.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uh, micika, zavid, zavid.
    mi kad se preselimo u novi stan (jos smo podstanari i cekamo to useljenje ko ozebli sunnce) takodjer cemo ga morati ostaviti u njegovoj sobi jer u nasoj nece biti mjesta za kindac. ovdje pak ima mjesta za kindac, ali nema ekstra sobe za njega.
    cinjenica je da kad spava - mozes petardirat kraj njega, pustat vodu (isto nam je kupaona tj. cijevi vezana za sobu) - nis nece cuti. a dok ne zaspe cvrsto, moze susjed pet kuca dalje pr...t pa da ga to zbudi.

no, moram nadopuniti svoj post od neki dan: vise i nisam bas tak naspavana kao u pocetku. ni ja, ni MM. jer se decec budi bez veze, tj. JA ne vidim razloga zakaj se on budi svakih 2-3-1 sat (on valjda ima neki razlog). no o tome sam pisala u topiku o uspavljivanju, pa da sad ne oem u krivom smjeru....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    U međuvremenu je razvila strašnu ovisnost o meni i ne mogu otići ni u WC a da ona ne dopuzi za mnom u suzama. Malo prije sam kuhala ručak i skužila da je to "jednoruki ručak" tj. u drugoj ruci je Mia. Spustim ju na puzzle metar od mene a ona u plač. Grozno. Nije uvijek tako bilo. Zato mi se čini da je to sve povezano s tim zajedničkim spavanjem.
    faza
    s 8mj, počinje faza strašnog straha od odvajanja
    što joj se više daš, brže će proći
    Nera je nakon te faze ili igrala se pored mene ili bi ju bolio đon di sam

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Točno. Faza prvog straha od odvajanja. Sjećam se da mi je taj period bio najteži. Po noći se znao i po dvadesetak puta buditi samo da provjeri dal sam tu..

mirna99 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nika od pocetka spava u svom kreveticu. Prvih 5.5mj u nasoj sobi, a od tada je u svojoj sobici. Nikakvih problema s njom. Od svojeg 3.mj. spava cijelu noc bez budjenja, a od tada i nema nekog specijalnog uspavljivanja. Ranije smo ju poceli privikavati na samouspavljivanje i upalilo je. Popapa, podrigne, dobije pusu i za laku noc, spustimo ju u krevetic i pustimo laganu muziku za laku noc (svira i gasi se automatski nakon 10 minuta). Nika si u pocetku nesto brblja u bradu i zaspe nakon 5 minuta. Ima rutinu (spava od 20h-6.45h) i toga se "pridrzava".
    Mama je spavalica, pa se vise ne pitamo na koga je .

mirna99 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E da! Zaboravih napomenuti.
    Nakon jutarnjeg budjenja u 6.45h, nakon sto joj MM promijeni pelenu i dobro izljubi, i nakon sto popapa, ostane sa mnom u krevetu (MM ode na posao) i mi nastavimo spavati jos koji sat (do nekih 8.30h ili 9h).
    Dakle, nocu u svom krevetu, a jutarnje dremuckanje i mazenje je rezervirala u nasem kreveticu. Pa i zasluzila je, zar ne?!

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

(Nisam sve čitala, pa samo odgovor na pitanje iz naslova
    Ne, oboje spavaju sa mnom, a tata u drugoj sobi. I svi četvero se dobro naspavamo, uglavnom (ako Vilenjak ne šizne usred noći, što je sve rjeđi slučaj).

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

svoju sam pokušala stavljat, no brzo smo odustali- odmah počne plakat, tako da je frajerica s nama u krevetu :D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moje sunce je isto sa nama u krevetu.
    I mogu vam reči da guštam u tome.
    Jedino sam na bake koje mene i MM dave zbogtoga i non-stop komentiraju to.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pusti selo neka prica.... moji su sada oboje s nama u krevetu i? Nama dobro. D. ima svoj krevet, ali ga ne zelim separirati posto je I. mala. Ponekad nju stavim u krevetic, pa kad je uzmem da siki bude hladna kao led-kad je kraj mene ne bude.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eva spava s nama u krevetu. Tako nam je najljepše, a i najpraktičnije jer puno cica po noći. Mihael spava u kimbaču u našoj sobi, još nam je premalen (2 god.) da bi išao u svoju sobu. Naša soba je premala za dva kinderbeta. Nije da se baš uvijek naspavamo... ali toliko mi je lijepo spavati s njom da mislim da ćemo tako još dugo... ili barem dok joj MM ne bude dao izgon iz našeg kreveta [/b]

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A najljepše je kad se ujutro probudite i nađete se pred dva blistava okca koja vas netremice gledaju i čujete: "Dobo juto, mama" uz osmjeh od uha do uha. i rastop.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Spava s nama od prvog dana. Krevetić nam je pripojen uz bračni ali nikad nije u njemu. Jednom sam ga stavila za probu, al nisam skužila kad se počeo meškoljiti da mu na vrijeme uvalim cicu; totalno se razbudio i imali smo noćno igranje od jedno 2 sata. Poslije toga nismo pokušavali, ali sad MM radi na izbacivanju konkurencije (i on bi se malo stisnuo k mami po noći ).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Benjamin od prvog dana spava u svom krevetiću. Tatića smo preselili u drugu sobu tako da sinak i ja carujemo u našoj. Kada sisa po noći na krevetu, onda znamo zajedno zaspati tako da ima dana kada dobar dio noći provede sa mnom u krevetu. A kada dojim na sjedećki, onda kad zaspi na cici, polegnem ga u krevetić i do sljedećeg sisanja tamo spava.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

prije je spavala do prvog cicanja u kimbaču, do cca dva sata!
    onda cicanje, pa još malo u kimb pa k nama u krevet oko 4,5!
    napomena, ide spavati u 19.15!

onda se to cicanje pomicalo sve ranije dok nije došlo na 10 i tako nekao mic, po mic evo nje u bračnom!
    već tjedan dana je skroz u bračnom!

još bum si razmislila kako dalje!

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo prošli sve varijante.. Od toga da je spavao samnom u malom kravetu ( jer bi ja zaspala dojeći ga po noći ), do toga da je spavao u kindaču, a ja pored njega u krevetu. Onda sam se preselila s njim u veliki krevet, a tata u njegovu sobu . Onda smo preselili kindač k nama u sobu i bili napokon skupa, al se maleni često budio pa smo ga odlučili preseliti u njegovu sobu. Katastrofa! Hodanje u sred noći simo tamo nas je dokrajčilo. Sad spava s nama u krevetu drugi dio noći ( zadnjih tjedan dana ) i moram priznati da se svi naspavamo. Dojenje ugl. odradim u polusnu i svi sretni! :D a jutra...kad se probudi i nasmije mi se...

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo prošli sve varijante.. Od toga da je spavao samnom u malom kravetu ( jer bi ja zaspala dojeći ga po noći ), do toga da je spavao u kindaču, a ja pored njega u krevetu. Onda sam se preselila s njim u veliki krevet, a tata u njegovu sobu . Onda smo preselili kindač k nama u sobu i bili napokon skupa, al se maleni često budio pa smo ga odlučili preseliti u njegovu sobu. Katastrofa! Hodanje u sred noći simo tamo nas je dokrajčilo. Sad spava s nama u krevetu drugi dio noći ( zadnjih tjedan dana ) i moram priznati da se svi naspavamo. Dojenje ugl. odradim u polusnu i svi sretni! :D a jutra...kad se probudi i nasmije mi se...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mali mrav prvotno napisa
    hehehe vi onda zbilja probali svašta
    zbilja, nema ništa ljepšeg od dječjeg osmjeha

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sven spava u svom krevetiću od rođenja. Budući da živimo u garsonijeri onda je njegova soba u stvari njegov kutak koji je kraj mojega kraja bračnog kreveta. Znači udaljen je od mene pola metra. Unatoč tome dizala sam se svakih pet minuta da čujem diše li, u početku. Dizala sam se i za podoje pa ga dojila ležećki u krevetu, ali bih ga uvijek vraćala u njegov krevetac. Nisam za to da beba spava s nama u krevetu. Osim toga, MM ima dva metra i 120kg i pitanje je bi li od naše mrvice do jutra nešto ostalo.
    Da imamo drugu sobu, stavila bih ga u nju. I sigurna sam da bih čula kad zaplače, jer, iako spavam, čujem svaki njegov pomak i udisaj. Ovako smo svi zajedno do daljnjega i to u svim dnevnim i noćnim aktivnostima.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam bila jedna od onih mama sa čvrstim stavovima prije samog rođenja!
    svavat će u svojem kinderbetu, sa šest mjeseci ide u svoju sobicu....

sad spava s nama a zbog situacija kao što je noćašnja nije mi žao!
    ja i MM zamijenili mjesta u krevetu zbog cicanja!
    i tako ona spava i samo krene prema MM, nasloni se na njega, on ju u polusnu pomazi, vidim ga, smije se od dragosti jer je naš mali mirisni zamotuljak došao k svom tatici po utjehu!
    i onda, ona otvaraoči, vidi da to nisam ja i brzinom munje okreće glavu i dolazi k meni!
    umrla sam od smijeha!

Shiwy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Otkad se rodila spava u svom krevetiću, s tim da je bilo noći i kad smo spavali svi zajedno, ali samo zato jer sam ja zaspala dok sam je dojila. Imamo mali krevet (veći nam ne stane) tako da je zajedničko spavanje vrlo neudobno, ona se raširi, a mi se lomimo.
    Dok sam je uspavljivala na cici, nikad je nisam puštala da čvrsto zaspe, nego kad bi sisanje postalo cuclanje odvojila bih je i stavila u krevetić, ako je zaplakala vratila bih je na cicu, i to po nekoliko puta...bila sam uporna. Sad je samo stavim u krevetić, naravno ona se digne na noge, ja su spustim natrag (i po desetak puta), no ne plače niti dramatizira, te nakon 10ak minuta ostane spavati.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na početku u svom krevetiću (koji je odmah do našeg), a nakon tih prvih mjesec dana prvi dio noći u svom, drugi dio noći s nama da bi se nakon 6 mjeseci u potpunosti uselio u naš krevet u kojem se raširi kao car . Ali nema veze, to je prekrasno i ne bih to mijenjala za niš. I MM i ja uživamo u njemu i super nam je sa štručicom :D ispod poplona! Doduše, sad je već mrcinica . A malo smo i komotni , spavalice i bebonja i ja, pa ja bebaču ostavim 'švedski stol' tak da kroz san osjetim da papa...i onda smo ujutro svi naspavani :D , a kojiput nas tata telefonom i poslije 11 budi ... Moramo uživat' dok se još može!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Naš malecki od početka spava sa nama u krevetu, prije mi je to bio problem, više ne. Sadašnji problem jeste taj što on najduže spava sam 40 minuta i onda se budi, ako ja legnem uz njega nastavit će spavati i dalje, a ako ne - buđenje. Tako moram ležati bar pola sata da bi nastavio spavati još 40 min. Po danu mi to i nije proble, ali navečer kad imam goste ili bih se žhtjela posvetiti nekim drugim stvarima, e tada me to smeta. Kako se toga riješiti. Sorry, mali je OT.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja mrvica od početka spava sama, prvo u beški, a sada u krevetiću.
    Tako se naspava i ona i ja, jer ako je s nama u krevetu moram paziti da joj se tata koji spava kao medo ne navali na nju, a i ja se ne usudim pomaknuti tako da budem slomljena.
    Hvala Bogu prestala se buditi tisuću puta, sada se probudi dva - tri puta, sisa, zaspe i vratim je u krevetić. A ja se uvalim mužu u zagrljaj

Meni je nešto drugo problem...
    Ne ide mi spavati uvijek u isto vrijeme...
    Nekad zaspe u osam , a nekad lumpuje do jedanaest
    Kako uvesti rutinu odlaska na spavanje?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam sa sinom prošla sve faze. Do jedno godinu dana je spavao u svom krevetiću koji je kod našeg kreveta. Onda se na jedan dio noći počeo prebacivati preko stranice u naš krevet. Ma ajde nema veze to je samo dio noći i tako jedno pola godine. Oko dvje godine više nije krevetić uopće doživljavao i kompletno spavanje je bilo između nas. To mi je bilo užasno. Bračni krevet nam baš i nije tako komotan a ja i MM dvometraši. Užaš. Onda smo počeli sa odvikavanjima. Preko noći je odlučio da je velik i ponovno počeo spavati u svom krevetiću. Sada ima 5 godina i spava u svojoj sobi u svom krevetu. Kad počne svitati i ako se slučajno probudi dođe u naš krevet na jednu turu maženja . Kćerka je sada 9 mj i ne pokazuje znakove da bi nam se uselila u krevet. Ali tko zna šta nas još čeka

Kad su bili baš male bebe nisam si mogla zamisliti da spavaju snama jer sam se JAKO bojala da čvrsto ne zaspim, jer kako mi mame znamo biti iscrpljene, i slučajno ne legnem na koje od njih. Nije mi bilo teško se svaki puta diči i podojit ih.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Una spava u svom krevetiću, od prvog dana. Kindač je uz moju stranu kreveta, čujem ju čim se probudi, papamo i nazad u kindač!
    Da se ikada pobunila bila bi s nama u krevetu, ali barem za sada ovako super funkcioniramo!

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Naša situacija se mrvicu promjenila. Nije više ovisnica o mami. Znači mogu otići na wc i otuširati se a ona će se igrati u svok krevetiću. Ali još uvijek spava s nama jer se po noći budi po 3-4 puta (ponekad samo 1-2). Ali ako ju stavim u kindač evo je nakon sat vremena na nogama i njurga.
    Sad smo se već opustili i svi spavamo normalno i opušteno. MM ju neki put malo prignječi, ali ona je već velika pa se sama izvuče.
    Jedino nam je stradao seksualni život.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da, u mom :D
    kupili smo sada pravi krevet i G sva sretna. A MD i ja baš i ne. Krene cura spavati u svoj krevet a ja ju molim da ide u moj. A tata kaže: "Pa nećemo ju još pustiti, jel' da?"

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

naša Gita spava s nama, do daljnjeg
    i nama i njoj je tako najljepše 8)

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moje zlato ima tek tjedan dana i sinoc sam ju ostavila kod nas da se uspijemo naspavat....naspavali se kao top,i ona i ja..
    mama mi je poludila kad sam joj rekla...ona se boji da joj se nesto ne dogodi po noci....danas popodne isto....ostala sam pored nje i bas je lijepo spavala....cini se da joj pase kad sam joj blizu...

Gipsy mama

Početno

Krevetic
    Moj ga nece ni primirisat, sluzi nam kao odlagaliste prljave robe, igracaka i kao krevetic za plisanog medu. Meni pod pazuhom je jedina opcija za spavanje.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A mi pak u krevetiću držimo čistu robu za peglanje
    Zajedničko spavanje je jedini način da se naspavamo jer moja cura često sisa po noći, a kad je uz mene ne budimo se ni ja ni ona. Cika je vanka pa se ona jednostavno svako malo posluži.
    Sada nam je problem što ni u našem krevetu više neće da spava sama, stalno se budi dok netko ne ode k n joj spavat.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

crvek se uspavljuje kod nas u krevetu, spava s nama do nocnog obroka, tada se prejede pa ga stavim u njegov krevetas, na bok, jer mu je madrac povisen i tu odspava, cca 30min.
    kada shvati da nije s nama, javi se tako da ga cuju u susjednom kvartu

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja Mia spava od početka u svom krevetiču,ali je prije toga treba uspavat na rukama ili da legnemo skupa u krevet,a onda ako se noču često budi prebacim je k nama da se ne dižem stalno,i isto tako ako se digne prerano,oko 5-6 prebacim je nama pa nastavimo svi skupa još malo

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod nas se promijenila situacija- spava u svom krevetiću, navijem joj vrtuljak, pa ju umiri ta muzika. Dira se ručicom po nosiću pa mi tako i zaspi . Da napomenem- zaspi sama jedino kada je sve u redu, ako je nervozna onda je moram nositi, pa tek kad zaspi u naručju onda je spustim u krevetić. Znam da je jako dobro što spava sama u krevetiću, ali nekada bih baš voljela da želi zaspat pored mene i maziti se sa mnom. No čim legnem pored nje ona se razbudi, ja se maknem- ona spava :/

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •