Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Da li ići na sistematski u vrijeme gripe?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Da li ići na sistematski u vrijeme gripe?

Tea će sada navršiti godinu i pol i trebali bi na sistematski. Zadnji put smo bili kod doktorice s godinu dana i onda je dobila cjepivo i sada bi trebala opet kolko se meni čini. Jel jako bitno da dođemo na vrijeme? Ima li veze ako dođemo negdje u trećem mjesecu ili kad već ta sezona gripe prođe? Kod naše doktorice su i bolesna i zdrava djeca skupa pa se bojim da nekaj ne pokupi. Pitam zbog redosljeda cjepljenja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nazovi pedicu i dogovori sve s njom tako češ biti najsigurnija.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nama je sestra jucer rekla da s obzirom da nam kontrola sa 1,5 godinu pada u ljeto tocnije 31.07. mozemo doci i u 9mj. Dakle nije bitno, mozes cekati . . Isto smo se cijepili jucer sa 12mj. . .

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bok, Pina... baš mi je drago dok vidim da si online

moja doktorica ima posebno termin za bolesne, a posebno za sistematske, i ne dolazi se s bolesnom djecom kad su sistematski... e sad, koliko se tko toga drži, al najviše iz razloga jer su svi naručeni pa nema šanse da se netko ubaci zbog gužve...

mi već kasnimo 1 mj. na sistematski jer imamo bakteriju u urinu, nije zarazno, ali dr je rekla neka pričekamo sistematski kada to riješimo...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ima i nasa to zdrava/bolesna djeca, ali se uvijek nadje neki "biser" koji se toga ne pridrzava. Bok Adrijana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •