Mrva, provaj staviti komad tkanine, sjedni i dobro se nakašlji. Moja doktorica govori ako curka da bi nakon kašljanja morala tkanina biti mokra. Ali ako i jest mokra to opet nije znak da je plodna voda, nego da bi eventualno bilo dobro proči na tu pretragu pomoču koje se ustanovi dal je plodna voda il ne.
Jesu ti radili ikakve pretrage? To je nešto kao uzimanje brisa, lagano ti sa onim štapičem pobrišu rodnicu i nakon par sati se zna jel voda il ne.
Ali, potšo ja svako 2 tjedna imam svoju fazu "curenja plodne vode" evo i danas je početak ovotjedne, čitam puno o tome i skužila sam da cure često uopče ne skuže da im mjehur popušta, il kako si rekla od gljivica imaju neki dosta vodenskati iscjedak, a neke kojima je i curkala govore da je curkala po par tjedana/mjeseci svako malo, pa bi stalo. Također ti savjetujem pretragu krvi CRP koja pokazuje znakove ikakvih upala, ja to vadim svaki tjedan, jer sam paranoična
E da, i nemoj se živcirat, ako je stalo super, i najvjerovatnije nije plodna voda.