Već je prošlo godinu dana od kako sam na porodiljskom. Ovo mi je 4. porod i imam pravo biti na porodiljskom tri godine. Problem je u tome što sam bila 3 mjeseca prije poroda na komplikacijama. Porodiljna naknada mi je trebala biti po prosjeku 2600,00 kn no ja sam dobivala cijelo vrijeme 1660,00 i nešto sitno uz obrazloženje da sam si namjerno povečala prosjek zbog trudnoće. Pokušala sam im objasniti da sezonski po objumu posla imam veću plaću , što sam im mogla i papirnato dokazati i platnim listama i iz prethodne godine. Gđa. što radi to kod nas u Đakovu mi je rakla da ništa ne donosim nego da će revizija doći pogledati te papire u firmu. Nekoliko puta sam zvala da vidim u čemu je problem i zašto ih nema , sada je već prošlo godinu dana a ni riječ i od njih. Danas sam opet zvala HZZO u Đakovu moleći ih da mi daju broj da se obratim nekome nadležnom kako bi im dostavila papire ali gđa mi nije htjela dati broj uz isto obrazloženje da će ih ona opet kontaktirati. Ima li netko savjet za mene ? Kome da se obratim?