-
-
Navodno se svi ti preparati ne smiju koristiti za vrijeme dojenja jer ulaze preduboko u kožu i samim time u krvotok (tak sam čula).
Ujedno mi je i jedna farmaceutkinja rekla da i zbog utjecaja hormona ništa od toga nema efekta.
-
U scim ljekarnama su mi rekli da ne i isto tako u salonima
-
:D :D :D Hvala mame - srećom je to čudo toliko smrdilo pa sam se zabrinula inače da je ugodnijeg mirisa vjerovatno vas ne bih ni tražila pomoć nego se nastavila mazuckati-(sad mi je drago da nisam potrošila brdo novaca za neku opaku kremu iz ljekarne).
-
Ja sam bila puna celulita jedno pola godine - u međuvremenu s bebijem sam šetala i šetala - što s kolicima, što noseći ga - i sad nemam gotovo ništa celulita. Istopila sam sve kile i došla u dogo željene -4 kg. Jednio mi koža nije čvrsta kao nekada. A sad sam počela raditi (čitaj 8 sati pred kompom), tako da se bojim da ću nešto morati poduzeti.
Imaš jedan topic o pijenju ribljeg ulja (s okusom naranče) i utjecaju na razgradnju celulita. I ja sam ga pila (jednu bočicu), a da li je to pomoglo ili kretanje... Tko bi ga znao!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma