MM je prčko po kompićui sad mi je sve uvećeno, pa i ovaj forum, kako vratit u normalu?
MM je prčko po kompićui sad mi je sve uvećeno, pa i ovaj forum, kako vratit u normalu?
Možda da probaš gore lijevo na "View", pa na "Text size"? Zbog toga nekad zna biti povećano.
Ili je promijenio rezoluciju? Odi na START >> CONTROL PANEL >> DISPLAY >> zatim kliknes na vrhu na SETTINGS >> meni je tu u donjem lijevom kutu mali kvadratic iznad kojeg pise SCREEN RESOLUTION pa probaj to namjestiti na npr. 1024 × 768 ili vec kako ti pase.
Pitat ce te da potvrdis izgled ekrana, ako ti se ne svida nemoj nista raditi i on ce ti kroj cca 5 - 10 sekundi vratiti na staro pa probaj ponovo. Povlacis samo lijevo desno onu oznaku..
Nadam se da je to bilo to i da si uspjela sve srediti![]()
Plava HVALA. Poriktala sam i sad je još i bolje nego prije, jer npr. sad forum vidim cijeli odjednom (nemoram prvo čitati lijevi dio teksta pa onda desni-ak kužiš šta hoću reči)![]()
Kuzim, kuzim, valjda si stavila ovu moju rezoluciju (ona sve cita, a nije mi presitno). Drago mi je da sam mogla pomoci![]()