Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Koji auto?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Koji auto?

Kupujemo novi auto jer nam je stari premali, pa me zanima ako znate koji bi nam odgovarao. Treba nam mjesta za dvije autosjedalice plus jos jedno mjesto za sjediti odizad, i naravno da ima veliki gepek da nam stanu kolica i druge stvari.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Toyota Corolla Verso

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    Toyota Corolla Verso
    uf, moj san... nažalost - nedostižan :/ ...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nissan pathfinder
    mi ga kupujemo najvjerovatnije slijedeci mjesec 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

renault kangoo 8)
    mi promijenili :D

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    renault kangoo 8)
    moja želja... ali ako ima išta osim lima i kotača SKUPOOOO

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: Koji auto?

Citiraj lunas prvotno napisa
    Kupujemo novi auto jer nam je stari premali, pa me zanima ako znate koji bi nam odgovarao. Treba nam mjesta za dvije autosjedalice plus jos jedno mjesto za sjediti odizad, i naravno da ima veliki gepek da nam stanu kolica i druge stvari.
    ..A Škoda Octavia?MM ima taj auto i super smo zadovoljni-bunker ooogroman a prostora unutra kao u priči...i dizel je,malo troši a i cijena mu je bila Ok.Za po gradu,meni je super moja 206ca,nije baš velika a iza je ok mjesta.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ako cesto putujete ja preporucujem nesto malo skuplje ali sigurnije, tipa suv ili jeep.
    osim vec navedenog nissan pathfindera, super su mi i micubishi pajero, toyota voyager, chrysler voyager....osim ogromnog prtljaznika, 5-7 sjedecih mjesta, visokog stupnja sigurnosti i udobnosti, prednost im je sto su vecinom dizelasi i ne trose puno, tako da se isplati svaki euric potrosen na kupnju.
    nije mi los ni grand cherokee iako je prtljaznik manji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mazda 5

Mi imamo Premacy i prepreprezadovoljni smo, ali one se više ne proizvode, Mazda 5 je njihova nasljednica.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja želja... ali ako ima išta osim lima i kotača SKUPOOOO
    mi smo povoljno dobili godinu dana staro službeno vozilo s full opremom (koju nikada ne bismo uzeli da nije bila "u paketu" )

od jedne velikeeee auto kuće

novi ne znam kad bismo mogli kupiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo povoljno dobili godinu dana staro službeno vozilo s full opremom (koju nikada ne bismo uzeli da nije bila "u paketu" )

od jedne velikeeee auto kuće
    A koje to vozilo? I od koje autokuce?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mamasita prvotno napisa
    ako cesto putujete ja preporucujem nesto malo skuplje ali sigurnije, tipa suv ili jeep.
    osim vec navedenog nissan pathfindera, super su mi i micubishi pajero, toyota voyager, chrysler voyager....osim ogromnog prtljaznika, 5-7 sjedecih mjesta, visokog stupnja sigurnosti i udobnosti, prednost im je sto su vecinom dizelasi i ne trose puno, tako da se isplati svaki euric potrosen na kupnju.
    moje pjesme, moji snovi.

i mi smo u istom poslu, twingo je definitivno postao pretijesan.
    zasada nam je najrealnija xsara picasso i škoda roomster.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

uh sad sam skuzila gresku.
    nije toyota voyager nego toyota landcruiser.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mazda 5?
    vidim da je luna napisala
    i ja kažem

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

citroen xsara picasso - imamo ga, obožavamo ga

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    i mi ćemo tako

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ra prvotno napisa
    moje pjesme, moji snovi.

i mi smo u istom poslu, twingo je definitivno postao pretijesan.
    zasada nam je najrealnija xsara picasso i škoda roomster.
    ..kakva je ta škoda roomster?-priznajem, i meni je zapela za oko...možda jednog dana kao zamjena za Ocatviju..ali ne još,ova nam ima jedva 2 godine...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ima puno prostora stvarno, 3 sjedala otraga (a to mi je glavni uvjet), veliki bunker... samo, malo mi je kockasta otraga. cijena kažu malo viša od očekivane i od ponuđene opreme (pratim sad sve auto emisije )

mislim da će ipak biti xsara.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ra super za novi auto. i ja se nadam da ćemo ove godine kupiti drugi,ali još neznam kakav.

moj san snova je honda frv,ali bojim se nedostižan san

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi smo zakljucili da je najisplatljiviji picasso.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preporučujem Ford Focus - ja imam tri sjedalice.

Malo skluplji su Ford S-max, Opel Zafira ili definitivno moj favorit Honda CR-V

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    Toyota Corolla Verso
    slazem se
    ja ga imam i apsolutno odusevljena

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moj san, na žalost way tooooo much, novi c4 picasso

prije nepuna 2 mj kupili renault scenic, baš zbog 2 autosjedalice, prezadovoljni smo, mjesta iza ko u priči, a i gepek dovoljno velik

samo što smo ga ulovili na onoj xxxl rasprodaji 20-ak 000 kn jeftinije, inače ne znam kako bi izgurali tu kupovinu

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i zaboravih, troši malo, ali najvažnije je da je jedan od najsigurnijih u svojoj klasi

razmišljali smo i o zafiri, ali loče previše, a ni sigurnost joj nije baš jača strana :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koje to vozilo? I od koje autokuce
    ono gore navedeno renault kangoo od velike autokuće koja dila i volvo 8)

jedino na taj način smo mogli tako nešto (jedva, doduše) priuštiti, još ima i tvorničku garanciju plus produženo jamstvo.

na euroncap testu ima 4 zvjezdice, ali čak model prije ovog što smo mi kupili tako da mislim da ovaj može samo biti još za nijansu bolji

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I mi isto. Super je. Jako udoban. Ima odostraga tri odvojena sjedala pa bez problema stanu dvije sjedalice i još jedna osoba (ili tri sjedalice).
    Mi smo ga prozvali jaje jer tak izgleda, pa je M jedno vrijeme sve aute zvao jaja. No sad je čovjek napokon skužio da je samo naš auto jaje, a da su svi ostali auti Pa im se tako i obraća

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj je sad!? 8)

kakvo je ovo hvalisanje!

vidim ja da bi vi o autima pricali, no kaj da vam velim (hihihi) ne na ovom forumu

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja preporuka je vec recena jedno 3-4 puta, a kako je zabranjeno reklamiranje i hvalisanje...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vidio sam jučer roomstera uživo. To je zapravo neveliki autić grozomorno visoke cijene. Cijenom i opremom u stopu prati Kangoo-a, dakle skupo.
    OK, lijep je.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo nedavno kupili Mazdu 5 - monovolumen sa 7 sjedala, zadnji red se može preklopiti - prtljažnik je ogroman , toplo preporučam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidio sam jučer roomstera uživo. To je zapravo neveliki autić grozomorno visoke cijene. Cijenom i opremom u stopu prati Kangoo-
    ja mislim da je roomster zapravo manji (niži) od kangooa, i da je više sličan c4 picassu ili da je nešto između kangooa (ili tog tipa auta - berlingo i sl.) i c4

bubimirko

Početno

definitivno.....već 5 godina radi besprijekorno.......a mjesta u njemu koliko želiš......s time da sad kad je izašao ovaj novi C4 picasso.......još su mu spustili cijenu a najbolje je to kaj već u "baznom" modelu imaš sve kaj trebaš tj. nekakva dodatna oprema praktično i ne postoji....a i cijena je relativno prihvatljiva s obzirom na ostale preporuke

slonić tonić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Peugeot 307 SW karavan-prostran, mogu stati 3 sjedalice, gepek velik i prostran, ma auto sve 5 :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Berlingo ili Partner
    idealni za obitelj, a i na more možete bez veće gužve!

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

renault kangoo 8)
    mi promijenili :D
    Mi smo imali Kangooa i super je što se tiće mista! Bili smo vrlo zadovoljni! Šteta pa je bio službeni, sad je MM dobio Hyundayi matrix, malo manje mista, ali nije loš, ipak je novi..

Početno

jel netko zna odgovor, hitno nam je:
    ako covjek otvara obrt, i zeli kupiti auto na ime obrta da li on placa cijenu kao privatna ili pravna osoba tj placa li on pdv na auto..
    ako ja hocu kupit auto on za mene kao privatnu osobu kosta 160 000 kn sa pdv-om..
    tko zna???

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja mislim da pdv plaćaš u svakom slučaju, samo što ti se on, ako je na firmu, na kraju priče vrati. Tako ja mislim, a sad dal je to točno
    Bude ti se netko upućeniji valjda javio...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

tako je kako ti je Sun rekla.
    neznam da li ste sada prvu god.u sustavu pdv,ako niste taj pdv ti se ne vraća,znači isto kao da kupuješ kao fizička osoba.

a ako jesi u sustavu,ti platiš punu cijenu(sa pdv-om) i na kraju tromjesječja ili mjeseca(ovisi sakih koliko mj.plaćaš pdv) iznos za platiti pdv ti se umanjuje. tako da možeš biti i u plusu sa pdv-om pa par mj.onda uopće ne moraš plaćati pdv.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Preporučujem Ford Focus - ja imam tri sjedalice.

Malo skluplji su Ford S-max
    imam ga

C-max je slijedeći

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Opel ZAFIRA -imamo 2 AS 9-18 i buster, bunker u koji stanu kolica za blizance i još jedna, dodatna 2 sklopiva sjedala po potrebi -auto je zakon.
    Sljedeći nam je opet Zafira samo nova.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    tako je kako ti je Sun rekla.
    neznam da li ste sada prvu god.u sustavu pdv,ako niste taj pdv ti se ne vraća,znači isto kao da kupuješ kao fizička osoba.

a ako jesi u sustavu,ti platiš punu cijenu(sa pdv-om) i na kraju tromjesječja ili mjeseca(ovisi sakih koliko mj.plaćaš pdv) iznos za platiti pdv ti se umanjuje. tako da možeš biti i u plusu sa pdv-om pa par mj.onda uopće ne moraš plaćati pdv.
    tako kako kažu sun i la11

s time da ako otvarate obrt onda i ne morate biti u PDv-u ako ne želite, ali u tom slučaju nema odbijanja PDv-a

a ako svjesno izaberete bit u sustavu PDV-a onda je obveza da u istome budete min 5 godine (ako se ne varam)

Početno

hvala svima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to sve trosi benzina nenormalno, a kako ce hrvatska uskoru u eu ocekujte nove poreze na aute, a visina poreza ce vam biti u vezi sa gorivom koje trosite, dizel kao najprljaviji bit i najskuplji, plus sto neke zemlje naplacuju vise za teze aute

mozda bi mogli kod izbora voditi racuna i o ekologiji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to sve trosi benzina nenormalno, a kako ce hrvatska uskoru u eu ocekujte nove poreze na aute, a visina poreza ce vam biti u vezi sa gorivom koje trosite, dizel kao najprljaviji bit i najskuplji, plus sto neke zemlje naplacuju vise za teze aute

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo KIA Cerato.....košta oko 140.000 kn, ali smo ga dobili za 85.000 (svaka kuća poslje 1.1. prodaje skoroor nove aute koje su koristili menageri....naš je bio star 4 mjeseca i prešao je 15000 kad smo ga kupili......ima jako puno mjesta unutra i veeeeliki gepekt....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Fiat MULTIPLA meni je divan.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa

tek sad vidim ovo, pa moram demantirati ovakve uvrijezene, ali netocne tvrdnje.
    moderni dizelasi zagadjuju manje od benzinaca.
    a visina poreza ovisi o jacini motora, a ne gorivu koje se koristi.
    prema tome, navedeni monovolumeni mi ostaju u vrhu liste najpozeljnijih obiteljskih vozila.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

multipla
    meni je gadna al zadovoljava sve tvoje uvjete

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj favoriti
    1. Citroen Grand C4 Picasso
    2. Honda FR-V
    3. Honda Stream

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo kupili chrysler voyager 2004g s 7 mjesta, sada idemo na put i kupujemo novu autosjedalicu, kada ga isprobamo javim vam, inače mrak mi je multi ven od wolksvagen , nešto nevjerovatno ako imate puno djece i love, a nije loš ni Fiatov.

Imate Suzuki manje đipove puno jeftinije nego neke druge marke istih, ali Toyota nema konkurencije-pa tko ima love 8)

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •