imam problem, kad dojim moj muz se uhvati mene i zeli me musti, sta da radim? ima li koja slicnih problema?
imam problem, kad dojim moj muz se uhvati mene i zeli me musti, sta da radim? ima li koja slicnih problema?
Jel ovo opet piše tvoj suprug?![]()
:?fran2 prvotno napisa
Jel ovo opet piše tvoj suprug?
naravno,
moj dragi suprug ima problema sa zakašnjelim pubertetom!!!
ja ne stignem ništa pisati, al zato je on uvijek tu. i naravno, zanimljivije mu je pod tuđim identitetom... sorry, ma znate kakva su djeca
sorry opet, očito nemam pojma kako citirati post;
možda me moj dječarac poduči?
:shock: :shock: :shock:
mislim da adminici ne bu bila smiješna ova zamjena identiteta
Zato ja MM-u nisam rekla ni nick a kamoli lozinku![]()
ma nisam ni ja svom rekla.
jučer sa malo čitala na forumu o gripi, lara se probudila i dok sam ju hranila MM iskoristio priliku...Please, nemojte se ljutiti, nije mislio ništa loše, to ga jednostavno neodoljivo zabavlja.
Ali budući da post stvarno neumjesno izgleda, molila bi administratoricu da izbriše cijelu temu..
Toplo ti preporucam, s obzirom da znas kakve sklonosti "zabavi" ima TM, da kad se mices od kompjutera i na sekundu lijepo stisnes "log out". Sljedeci put ovakvi ispadi nece biti tolerirani bez obzira koliko to zabavno bilo TM-u, jer ovo je maltretiranje korisnika cijelog foruma. Na tebi je da takve stvari sprijecis u buducnosti.
Znaci, nema sanse da iz ove teme ispadne konstruktivna rasprava?![]()
mm zna i nick i lozinku i čak mi Maurenove fotke stavlja ali mu nikad nije palo na pamet da napiše bilo šta osim da sam rodilairenas prvotno napisa
mm nije fan ovog foruma
Ma ne radi se o tome,naravno da ni njemu ne bi palo na pamet ništa slično ali ovoj forum je nešto moje,i kad bi on čitao što ja pišem ovdje osjećala bih se isto kao da mi čita dnevnik.Romina prvotno napisa
Zorana prvotno napisa
![]()
Ali može ga čitati bilo tko tko otvori ove stranice... možda svekrva, njena prijateljica, mama, tata, susjeda....tak da baš i nije ko dnevnikirenas prvotno napisa
![]()