-
Meni je općenito muka od razno-raznih "baba-roga" priča koje se pričaju trudnicama.
I sama sam se naslušala o "strahotama" prirodnog poroda, ali i o "strahotama" carskog. Sve je strava jedna stravična
Kako izgleda prirodan porod - ne znam. Ja sam bila na naručenom carskom (uz indikacije, da ne ispadne da sam VIPica
). Ja mala, bebač veliki, tlak visoki, termin prošao, a trudova ni od kuda :/
Prije nego li sam otišla na carski, išla sam i po drugo mišljenje liječnika. Oba su se podudarala.
Nikak mi se nije išlo na carski, jer sam se naslušala "baba-roga" priča i o tome - o "užasno teškom i dugotrajnom" oporavku, o "strašnim bolovima slijedećih dana", o "neophodnoj" pomoći u kući idućih tjedana, bla-bla-bla... Osim toga, to mi je i prva i jedina operacija u životu, i ni s te strane nije mi baš bilo svejedno :/
Završila sam na carskom sa spinalnom, cijelo vrijeme operacije pričala s doktorima, bebača odmah vidjela, iz šok sobe otišla nakon par sati (bila je gužva, a ja sam izjavila kak mi je dobro), nisam poslije uzimala ništa protiv bolova, idući dan bila sam u predsoblju s posjetama, a dan iza u "Duhu" na kavi 8)
Mislim da carski nikako nije neka super opcija, prirodno je prirodno, ali s druge strane - ni on nije baš tako strašan kako su ga meni prikazivali
Granica boli je očito jako subjektivna, a ono što mi je kao posljedica carskog objektivno ostalo - je veliki trbuh i mali ožiljak 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma