Cure, vidim da se mučite sa zbrajanjem i popunjavanjem porezne prijave, pa da vam možda olakšam. Ja u prijavi popunim samo one osnovne podatke i potpišem se, a zbrajanje ostavim referentima. I to uvijek bude O.K. Ove godine sam prvi puta prijavljivala postupke i napravila sam sve kako su me cure uputile, priložila sam originale računa (sebi sam ih kopirala), na nekim rč. na kojima je pisalo samo ime sam dodala i prezime (valjda oni tamo nemaju grafologe), račune sam zbrojila i pod priloge upisala "računi za zdravstvene usluge u ukupnom iznisu od...", priložila sam izjavu kako me ina uputila, i izjavu upisala pod priloge. Ove godine sam otišla prvi put osobno odnijeti na poreznu i referentica je sve pogledala i bila je zadovoljna, unatoč tome što nisam zbrajala i upisibvala iznose, rekla sam joj da to ne znam i to je u redu. Meni je draže da one to zbrajaju jer me strah da ne zbrojim krivo, na svoju štetu, pa oni to npr. ne isprave i priznaju mi premalo. Ovak se uvijek mogu žalit Nisam priložila račune koji nisu bili na ime, ali možda bi i to priznali uz povijest bolesti, ako je tako to im je za svaku pohvalu.