-
plesni pokreti
Potaknuta Franovim neobičnim plesnim pokretima otvorila sam ovaj topic.
Naime, on, kad je "in the mood", pleše na način koji je meni koliko zanimljiv toliko i smiješan.
Isprva sam mislila da svi klinci skaču ili pokušavaju skočiti te da imitiraju lagane čučnjeve, no očito svatko ima svoj način, svoju osobnost. Možete opisati kako vaši klinci plešu?
Kratak opis Franovih pokreta: Izraz lica mu se prilikom plesa jako uozbilji, bez gotovo ijedne mimike, ruke skvrči u laktu, lagano pomakne prema natrag šake na ruičicama stisne i postavi više gore uz trup ( kao pačji ples), isprekidanim trazavim pokretima pomiče gornji dio trupa, iznad struka, prema naprijed, pa to izgleda kao da pokušava uhvatiti ritam. Tu i tamo zakorači nogom unaprijed pa ju vrati natrag.
Zanimljivo mi je to što naizmjence trza gornji dio tijela sitnijim i kraćim pokretima, a onda te kratke interale prekine duljim i dužim pokretom.
Dok on to radi ja skačem oko njega zovem ga da mi da ručice da ga potaknem na interakciju, ali on je u totalnom deliriju i ne vidi i ne čuje ništa.
Puštate li im samo dječje pjesmice ili plešu i na muziku koju vi volite?
-
mi plešemo na sve i svašta (jedna od omiljenih nam je "dobro jutro" s početka DJH. pa kad teta mimica vježba.... i tako, svaka pjesmica, reklama.
smiješan mi je do bola, ali se ne smijem. isto mrda gornji dio tijela, onda počene cupkati gore dole, cijelo vrijeme ful je skoncentriran. a ritam
...
-
-
OT - Romina da li je tvoj mali ljepotan bio jučer sa TM-om u Vrutku?
-
nije jel mora bit domeka
-
Andrej "pleše" tako da trči ukrug po sobi kad čuje pjesmu koja mu se sviđa.
Po tom pitanju, talentiran je koliko i mama
-
[quote="ra"jedna od omiljenih nam je "dobro jutro" s početka DJH. pa kad teta mimica vježba....
[/quote]
I Lei je ov the best off, raspameti se sva, legne na pod, mlati nogicama i ponavlja "tete žljebaju"
Na noge lagane skače i na špicu Zabranjene ljubavi jer joj je Toše najdraži pjevač a "Cuce nije kameeeeeen" najdraža pjesma.
A pleše svakako, ručicama maše kao da vježba na Orbitrecu, digne šakice u zrak, vrti se ukrug........
-
Pia je prije izgledala kao da pleše balet, a sad "skida" pokrete koji joj se sviđaju.
ponekad samo cupka jer joj se ne sviđa muzika
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma