Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: biopsija testisa-Maribor

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno biopsija testisa-Maribor

vidim mnogi idu u Maribor.mm i ja smo isli na razgovor u decembru(azoospermija-bez i jednog jedinog spermija u ejakulatu),te mu je dr.Vlaisavljevic radio punkciju(ocito nista nije nasao).sad su nam rekli javiti kad da dodje da radi biopsiju i odmah zamrzavaju dio tkiva pod pretpostavkom da ima spermija,a nalaz se dobije za 7 dana.
    eh,mene zanima da li je iko radio biopsiju tamo? koliko to,uopce,kosta?
    placa li se i koliko to sto ih zamrznu?(pa do postupka tako zamrznute drze,a ceka se godinu dana)
    mi stvarno bas nikakve ideje nemamo kolika je cijena,a rekli su da ce javiti pocetkom marta kad da dodjemo(mozemo tad pitati,ali ja bih voljela znati ranije da se mozemo pripremiti).
    pozdrav i sreca je imati vas sve tu negdje

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa,nije valjda da niko nije radio biopsiju u Mariboru?! :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hi....ja i mm nismo radile te strvari,al sigurno neko na forumu je pa ce ti reci kako ide i sta kosta, ja sam iz mekedonije i to ne mogu....al sugurno nije tako mnogo kostalo, kolika bi bila streca od krajnijeg ishoda....zamisli samo mala lepa beba u tvojim rukama i sve ce biti ok.....iskreno od zelim ti sve najbolje i sto prije da postanes mama ....

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa
    pa,nije valjda da niko nije radio biopsiju u Mariboru?! :?
    Vjerujem da će ti se javiti netko s korisnim informacijama. Uostalom, ako i ne - možeš nazvati Maribor i pitati ih sve što te zanima.
    Ja ne znam ništa o tome i samo ću ti poželjeti puno sreće i da se nađe barem jedan, ali vrijedan spermićak (za početak).

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e,cure,svakako hvala na podrsci.al,fakat sam ocekivala da je puno ljudi biopsiju :/ radilo tamo,a ispade da sam ja jedna od rijetkih.ko bi rekao?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...

Ne brini,niste jedini znam za par slucajeva bopsije u mariboru,neznam cijenu al cu saznati,radi se pod totalnom anestezijom,nista stasno.I imaju dosta uspijeha sa tim,da, cuvaju tkivo i vise od godinu dana,uglavnom bude za 3 postupka,nista ne brini javicu ti detalje

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

migullyy:konacno neko! :D :D :D
    znas mi cemo u martu raditi biopsiju,ali sam ja htjela do tada da znam koliko je sve to,pa da mozemo biti spremni.nama trebaju da jave kad da dodjemo(rekao dr. da ce to da bude nekada u martu). ja se iskreno nadam da ce biopsijom da nadju kojeg plivaca...da mu se i ja obradujem
    hvala ti!zelim ti srece koliko i sebi...uostalom,zelim to svim curama koje se bore sa neplodnoscu,ali nama ciji muzevi imaju azoospermiju ta sreca najvise treba....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •