Mogu ti rec da se psihicki osjecam dosta jako. Jer "ono sto te ne ubije te ojaca"!![]()
Mogu ti rec da se psihicki osjecam dosta jako. Jer "ono sto te ne ubije te ojaca"!![]()
Hvala Lunas .Nema ništa lijepšeg od njihove graje u kući,i njihovih ruku oko moga vrata kad sam umorna tako da ono što sam proživjela na porodu više nije ni važno.lunas prvotno napisa
Brrrr. Meni se prilikom operacije drugog tipa isto dogodilo da sam se prerano probudila. Kad su primjetili, doc. je rekao: dajte joj nešto, miče se. A ja sam se uspaničarila jer sam mislila da ću se udaviti od respiratora..... Poslije su me jedva probudili. A da ne spominjem višemjesečno obilaženje doktora sa krivom dijagnozom, tj. bez dijagnoze. Kad smo konačno došli na pravo mjesto, svi su pitali: Pa gdje ste do sada?
Meni nikako nije jasno kako to bolničko osoblje počne doživljavati rodilju kao totalno dehumaniziranu, kao da je njena bol i nemoć da se brani čini plodnim tlom za nipodaštavanje.
Šta bi bilo da se s njima suočiš sad i tražiš objašnjnje za njihove postupke? Ma nisam uopće kivna na nužni postotak liječničkih grešaka (jer fakat doktori rade puno više nego što bi trebali, i sam princip 24 - satnog dežurstva sa samo jednim slobodnim danom nakon toga znači izazivati nevolju) nego na tu šlampavost i komod i nepoštovanje ljudske osobe. To se ne bi trebalo dozvoliti. Pacijenti bi se trebali što više buniti.
Pitala bi ja tu oštrokonđu koja htjela zalijepiti flaster na usta bi li se usudila s ikim tako razgovarati na nekom drugom mjestu, izvan bolnice!
Joj što sam ljuta!
evo ovako...nisam sve čitala...mislim sve postove...ja bi ih tužila...pogotovo tu "nabrijanu" babu (da oprostite)...ma mislim...ja sam isto craski...spinalna...svi su bili odlični....rez, šav odlično!!!....i ne znam što da mislim...zahvaljujem Bogu jer sam bila u dobrim rukama al "preko veze"....i ipak mislim da je to bilo dobro...a dugo sam kontala dal da zovem "kontakt" osobu....svašta se može dogodit....jednoj ženi su zarezali mokraćni mjehur....eh..... ja sam od želje za totalno neinduciranim porodom (stolčić...) završila na planiranom carskom...zadak....eh....sad uopće ne znam dal se smijem nadat VBAC...jer ispada da se sve što želim okrene na sve što ne želim...
još samo: najviše me živcira bahatost tih nazovi "stručnih" osoba....