-
ana
, lunas, pet puta sam rodila u toj bolnici, imala sam i dobra i losa iskustva tako da vas obje potpuno razumijem...
eto, sreca u nesreci, ja nisam imala potrebe da tuzim jer je prvo lose iskustvo bio moj prijevremeni porod, ja mlada i budalasta, a oni bahati i napuhani ko purani, pogotovo na neonatologiji...hvala bogu da je sve islo ok, al da im fali takticnosti i humanosti, fali....ipak je neonatologija mjesto gdje su bebe s problemima(od malo jace zutice do velikih problema, a njima je to sve ravno...) drugo lose iskustvo je bio moj zadnji porod... dijete mi se pothladilo u radjaoni.. doslovce... rodila se malo ljubicasta, al dok su prerezali pupcanu postala je tamnoplava, gotovo crna od hladnoce...odnijeli su je u inkubator, na grijanje, meni nisu dali ni da je dirnem, ni da je poljubim ni da je podojim...
stajala sam i plakala od muke kraj inkubatora, sjediti nisam mogla od savova(isti dan kad sam rodila, isla sam pjeske gore) a dr mi je rekla, o mama, to su suze radosnice zar ne??
ja kazem ,ne ,tesko mi je gledati je ovako, i kad je vi hranite (kršitelj koda)om, a ja je mogu dojiti...
joj, mama, ne komplicirajte, pa necemo ju sada zbog sise vadit van ...
nakon pet minuta dolazi sestra s bocom (kršitelj koda)a, izvadi to isto moje dijete van i pred mojim ocima ju nahrani, mrtva hladna...
dok nisam popiz***a, nazvala muza da dodje po mene jer ja i moje dijete idemo doma...
drzite se cure!
i lunas nije istina da u zadnjih 5 g nisu imali slucaj mortaliteta, mojoj frendici je mali umro pred tri godine, a sjecam se i da su pred godinu,mozda dvije dofurali neku s helikopterom da rodi u puli(s nekog otoka, neznam zasto bas u pulu) i njoj je isto beba umrla dal u toku poroda ili neposredno prije, nisam sasvim sigurna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma