meni se čini da ima puno više "prikladnih" za curke.
ja sam vrebala sove, prošli put je bilo nekih zlatnih i retro sova, te su mi bile genijalne, ali ovaj put štanga, tak da nisam baš jako očajna kaj sam prespala![]()
meni se čini da ima puno više "prikladnih" za curke.
ja sam vrebala sove, prošli put je bilo nekih zlatnih i retro sova, te su mi bile genijalne, ali ovaj put štanga, tak da nisam baš jako očajna kaj sam prespala![]()
TNX!vimmerby prvotno napisa
![]()
300? :shock:da, ali prošli put je u promet stavila 300 pelena!![]()
Pa kaj su tete šivalice ovaj put štrajkale? Je niš, morat ću dežurat ak hoću doći do covera.![]()
maku im njihovu, meni naplatili 9 $ za dvije, sto za svaki dan ide 1 $ +, bezobrazlukElinor prvotno napisa
![]()
takoderElinor prvotno napisa
![]()
organizirat cemo cjelonocno dezuranje za sljedeci put![]()
Wow, jedno vrijeme je bilo preko 350 ljudi na siteu :shock:, par puta se site srušio.![]()
Pa ovaj put ih je bilo oko 200.Elinor prvotno napisa
možda sad ja uletavam s glupim pitanjem, ali zakaj se ne mogu naručiti pelene? npr. meni sesviđa ta i ta, platiš i oni ti ju pošalju :?
Ko da se dijeli zlato!TeddyBearz prvotno napisa
![]()
A da sastavimo plan dežurstva?![]()
pa recimo da sad ja napišem emajl gđici M. i velim:
ja zaspala, pa nisam stigla niš ugrabiti; evo ja bi naručilla taj i taj print u toj i toj varijanti; i onda ona to sašije i pošalje bez da ja ponovo mjesečarim![]()
Tolko sam frustrirana da uopće neću komentiraticoccinella prvotno napisa
![]()
Pa htjela AIO, a nisam ni jednu uspjela ulovitiTeddyBearz prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
pa kolko ih je, bilo bi pravo čudo da si se dočepala jedne; obzirom na 300 gramzivica on line![]()
Da, nije bilo baš puno AIO, samo 17. :/ Ja sam za par njih razmišljala bi-ne bi, ali na kraju nisam.
a čuj nju; "za par njih"
Skromna po prirodi.
![]()
Ali ne, mislila sam "neku od njih par", ne sve.![]()
Pa kaj nisi uzela i par njih meni prodalaTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Pa da te prijavim teti carinici kak preprodaješ gaće krpene![]()
enela prvotno napisa
Ne bih, hvala! Još da mi opale carinu na njih.
![]()
Idući put se dogovorimo: dežuraš i narudžbu ti šalju na moju adresu. 8)TeddyBearz prvotno napisa
Eh, ovo je bio zadnji put do daljnjega da mogu tako kasno dežurati...![]()
Mene samo zanima kako bi J.P. reagirala da joj pošalješ dokaz da je pelene platila TeddyBearz. Mislim da bi se i ti odmah našla na crnoj listi![]()
ajde da cujemo tko je zgrabio jednu od T&T muttova na zadnjem stockingu? teddy?meni su te
![]()
inace, moram reci da se muttevi stvarno potvrdjuju kao vrhunska pelena. na onom finom ulosku od bambus velura uopce ne ostaju mrlje od kakice (ostale, ruku na srce, ucestalo trebaju pomoc sunca), a sad sam otkrila da aio mogu koristiti kao cover: 1.put s oriđiđi uloskom, poslije savijem tetru i stavim preko nje aio i tak mogu bar 3x iskoristit istu pelenu.
jos da dobijem proviziju od michelle...![]()
mamabanana hvala na ovoj ideji za AIO kao cover![]()
sad smo tak poceli koristiti i LHC aio (da ne reklamiramo samo mutteve) pa mi se cini da imamo pelena 'ko blata'. jos cu i pomisliti da nam vise ne treba novih pelenica...
yeah, right8)
Nisam ni pokušavala, nema više zezanja kad se radi ujutro.mamabanana prvotno napisa
![]()
Ali imam jednu njihovu T&T još otprije.![]()
pa daj slicku, pohvali se!TeddyBearz prvotno napisa
ja sam uocila samo onu luxe
Gledaš krivi album...![]()
Kolekcija
:shock: teddy koja kolekcija!![]()
gdje da nabavim calicobaby?![]()
teddy ajd priznaj da ti imas neki profi fotic zbog kojeg sve tvoje pelene izgledaju fenomenalno![]()
jel primas mozda stalkere za pojedine modele?![]()
http://www.thecalicobaby.com/store/Default.aspkailash prvotno napisa
Ali nema ih već mjesecima.![]()
Nažalost nemam profi fotić, dobro bi mi došao za neke stvari (ne za pelene). A što to pikiraš?mamabanana prvotno napisa
![]()
Inače, album je nepotpun, neke stvari su mi još u fotiću, a hrpa krasota se vraća natrag zbog carine, Luxe, Fussybutt, El Bee, ajme...![]()
Ne da mi treba smajlic koji slini, nego neki koji vuce jezik po podu dva metra![]()
![]()
O zeno, koje lijepe pelene i coveri!
Fussybutt, Luxe....mljac, mljac, MLJAC!
Ne znam baš, uz takve pelenice...zmaj prvotno napisa
![]()
ma bezveze :/
uopće ne kužim kaj će ti 3 LHC zoo-a :? pa zasitila buš ih se.
ja mislim da bi ovu M ili L trebala prodati![]()
i one prugaste mutteve isto; nisu ti baš neki![]()
Gdje kupiti samo uložak (veličine s) za BP u RH?
pa zar nema u babyshopu?Engls prvotno napisa
Imam cover Berry Plush koji sa unutrašnje strane ima 2 para drukera za pričvrstiti uložak.Takav me uložak zanima.
takav sam ja kupila u babyshopu. doduše ja sam kupila BP AIO što se ustvari taj cover+uložak. e, sad, dal prodaje samo uloške...nemam pojmaEngls prvotno napisa
engls evo imas ga ovdjeEngls prvotno napisa
http://www.jamtots.com/BerryPlush-Sn...kers-C400.aspx
vec sam narucivala od njih i nije bilo problema, posiljka uredno stigla kroz nekih desetak dana
LL:Hvala,ali ja ne posjedujem kreditnu karticu.Plaćam samo gotovinom...![]()
TeddyBearz prvotno napisa
![]()
A ono se konci za nama već vuku, koliko smo pelena uvezle...![]()
Da se vratim na zvijezdu iz naslova! Pošto još nemamo dovoljno platnenih, morali smo staviti Mutt za noć! Preko sam namontirala jednu tetru i ME zaštitne, i kombinacija izdržala! Siroti Mutt je ujutro primio neviđenu količinu kakice ali ništa nije procurilo! Sad sam happy jer pelene nisu samo lijepe, već i izdržljive! :D8)
Kad sam objasnila mužu kakva je sačekuša savki put za Mutteve predložio mi je da koknemo Mišel i prodajemo pelene po užasno visokom cijenama...
Mislim... :/