ja sam opet popušila![]()
podržavam prijedlog tvoga muža. vidi se da ima poslovnog duha 8)
ja sam opet popušila![]()
podržavam prijedlog tvoga muža. vidi se da ima poslovnog duha 8)
ma taj bi pošto-poto prodao moje pelene. Misli da bi se obogatili, a nije baš ni u zabludi....anki prvotno napisa
Mislim da vam prijedlog i nije nešto, bez Michelle ne bi ni bilo tih prelijepih pelenicaznatizeljna prvotno napisa
![]()
Samo bi ju trebalo nekako "potaknuti" da ih počne malo više proizvoditi![]()
Prijedlog je dobar, a ja zaboravila napisati da prodamo NAŠE pelene po visokim cijenamaninaXY prvotno napisa
ahaaaaa, onda se ne bi jedino vi obogatiliznatizeljna prvotno napisa
![]()
Da vam ispričam što je jedna luda mama puna hormona u stanju sanjati. Bilo je to noć nakon stockinga; vozim se ja u nekom turističkom autobusu, kao nekakva "tura po Americi". Jedan od punktova za razgledavanje je, ni manje ni više - Muttaqin House! Upadamo unutra, a ono pelene sve jedna ljepša od druge leže uokolo! Pitamo za prodaju ali nema ništa, sve je rasprodano.I onda nekako u razgovoru skužim da su žene koje tamo rade naše gore list, Hrvatice koje su davno otišle u Ameriku, pa mi kažu; ti samo reci koje ti se sviđaju a mi ćemo ti poslati!
How sick is that?!? :shock:
Elinor, zakon si![]()
Počinjem polako skupljati pelenice za drugu bebu i voljela bih imati koji primjerak muttaqin fitted pelenice baš zahvaljujući vašim pozitivnim iskustvima s njima.
Deprimirana sam!![]()
Pa zar se te pelene mogu kupiti samo preko tog sitea koji se ovdje spominje i samo ponekad i to ako imaš sreće zgrabiti koju!!??
Aha. :/ (Ali moram priznati da je u tome dio njihove čari.Ena prvotno napisa
)
A koji put ih ima i tu na burzi.
Da, primjetila sam. Planulo u sekundi.TeddyBearz prvotno napisa
![]()
offT: Teddy, sad sam ti slinila po kolekciji.... hjoooooj.
onT, ja nikad, nikad, nikad nisam ulovila niti jedan mutt![]()
thalia prvotno napisa
Koliko si puta pokušala? Obično se pojave negdje u 4-5 ujutrothalia prvotno napisa
, ali nekad ih još zna biti par sati kasnije.
ma dva ili tri... ne mogu dežurat, hvatam svaki trenutak sna uz dijete kojemu je spavanje gubitak vremena :umorni smajlić:
ja sam ih ulovila jednom oko 11 h ujutro, i to tri dečkasta komada. Ipak nije tako nemoguće.
nina, ne trljaj mi solninaXY prvotno napisa
![]()
sad se osjećam nesposobno
cure, ak' se tko zasiti kakvog dečkastog AIO ili pocketice,
Teddy, i tebe to ide![]()
sori, Thalia![]()
Ali Bella bottoms su ti jako sličan kroj, samo što nemaju odvojeni uložak, malo je drugačije kopčanje i malo su mislim duže gumice. Njih možeš kupiti kad hoćeš, a meni su čak i draže od Muttova, ljepše se namjeste. Samo što nema toliko uzoraka :/
ja sam bila uhvatila jedan mutt na burzi, stvarno je odlican :D
Koliko često zna staviti u prodaju? :?TeddyBearz prvotno napisa
Kada ste zadnji put dobile obavijest o prodaji?
Mislim da je zadnji put bilo 10.11., ali ne na njenom siteu, nego na Hyena cartu, jer se prezadnji put dogodilo da su neke pelene bile "oversold".Ena prvotno napisa
http://hyenacart.com/MuttaqinBaby/index.php
Noćas u 2!
![]()
Hvala Teddy na info.![]()
Nema baš puno informacija, a nisam nikada kupovala na toj stranici.
Ne znam je sam li dobro skužila, na aukciju su stavljene 12 pelena u kompletu?
Ne, ne, po jedna, ono 12/01 je datum (prvi prosinac, tj. danas).Ena prvotno napisa
Samo da vas upozorim da ćete imati vrlo jaku konkurenciju.(Ne mislim na sebe, iako ako mi se nešto svidi...
)
Imam pitanje ako netko zna. Imam AIO Muttove komada dva, nijednu fitted, pa me zanima jesu li fitted manje tj. tanje od AIO?
Naravno da nisam uspjela.![]()
Planulo je u sekundi. Nisam mogla vjerovati svojim očima.
:shock:
Ena prvotno napisa
ja odustajem. kupujem samo BP, ionako ih obožavam.
jel prodaje netko BP?
O da, tako to ide na Hyeni.Ena prvotno napisa
![]()
pitanjce o Berry Plush... zašto ih nigdje nema? :shock: , gdje god pogledam su out of stock![]()
a to su pelene? ja sam mislila da su to zastitne gacice.thalia prvotno napisa
a jesam neuka![]()
je, je, imaš mali komad unutra koji se zakači na one drukere iznutrameda prvotno napisa
![]()
ima tu: http://www.middleearthdiaper.com/cat...hp?category=54thalia prvotno napisa
Ima u jednom od naših shopova BP covera.
sad bi i ja jednog berija!
al koju velicinu da uzmem? M ili L? nemam pojma. imamo 10 kg, pelene su nam vecinom M. imate ideju?
p.s. nema sanse da ja njega izmjerim, jedva mu pelenu uspijem stavit![]()
ima ih i na www.zannadu.com
jel krupan? meni je S. sitan i M mu je aman taman, ono k'o po mjeri, tako da možda L?meda prvotno napisa
ja bih zapravo dva soakera i jedan cover, samo da mi pare padnu s neba![]()
D je 10 kg i 80 cm i cini mi se dosta sitan.
koliko je tek onda S. sitan kad ima 9 kg! to je mala pahuljica![]()
ja planiram kupiti leoparda, to ce mu biti kao poklon za bozic. obozava tigrove, leoparde i slicno, pa ce mu to doci kao neki kostim![]()
Berry je najgora pelena koju sam..pokušala koristiti. Procuri dok si rekao keks. Bezveze bačeni novci.
ja stavim unutra (između soakera) jedan frotirasti i ispod soakera jedan flanelasti HM uložak i drži po 4 sata (to ja testiram). samu nisam probala :/znatizeljna prvotno napisa
Berry je jedina pelena od koje se Tara osula. I to ne malo. A imamo dvije, prekrasne. Al ne valjaju.
Nama je do nedavna bila stvarno super, ali sada na nju viče da ga smeta - kao da ga žulja uložak od konoplje. Inače i ja imam 2 uloška/1 cover i baš nam je draga. Thalia: je'l ima i drugačijih (originalnih) uložaka?
Ako vam se sviđa Minkee materijal - ćirnite si na Blueberry uzorke (ima krava, jaguar, dalmatiner...) a i meni premedene točkice...
Meni je berry plush insert the best of, ali unutar Dry bees ili Bumwear pocketice![]()
A Jaguar i leopard čekaju ljeto za pokazivanje, ispod odjeće mi uvijek procure.
nama stigla dva berija. preslatki su![]()
L je cisto ok velicina za nas. makar mislim da bi i M bio dobar, ali mozda za krace vrijeme.
ne znam kakvi su sto se tice izdrzljivosti jer smo za sad koristili samo po doma, a to meni nije neki pokazatelj, ali ima vremena da isprobamo.
Nama je beri super izdržljiva pelena, ali tek nakon što se uložak oprao 10-tak puta, s tim da onu sintetičku stranu uloška ne stavljam do kože. Nažalost, naša pelenica je M veličine, pa nam je knap.
meda, s kojeg linka si naručivala?