-
strah me...
da, da....eto i mene je čopio strah....nakon početnih muka, 4upala, uspostavljenog dojenja, odlične zadnje kontrole (u 5tj 2kg)....ja u komi....i strah me....da ne jede dovoljno, da je gladan, a ne dobiva na težini....sve je počelo nekako oko 20og siječnja (okvirno vremenski)....učinilo mi se da je nekako nezadovoljan i da prečesto mijenjamo dojke....a i na rukama mi je nekako bio "lakši"....e onda je mene čopila temperatura...prvih dva dana on je kao bio ok, al nekako živčan za jest, te se izvijao, te derao....pa treći dan eto ti njega u temperaturi.....završili u bolnici...skoro čitavih tjedan dana...dijagnoza: neka prolazna viroza....no, u bolnici su nas stalno tražili da se vagamo, svaki podoj (mogla sam s njim bit od 06h do 23h)....nekad bi se uspili izvagat nekad ne....uglavnom cca 4dan bolnice ispalo da je u dan izgubio 140gr; pa da je slijedeći dan opet to nadoknadio....sve u svemu....nismo niš dobili tih tjedan dana, možda 10gr....koma...ja mislila stanje će se popraviti kad dođemo kući....al evo 4dan, a on je i dalje nezinteresiran, nije kao prije....sad mi sise uopće ne daju "signal"...prije bi to recimo bio pritisak u prsima svakih2-3sata (otprilike ritam hranjenja); sad ne čujem da jede a prije bi se lagano moglo čut kao tiho srkanje i gutanje, prije bi dok bi papo jednu sisu drugoj curilo mlijeko - sad niš od toga...uopće sise su mi nekak manje, jadne...prije bi jedna bila veća druga manja i obratno ovisno koju je u datom tenutko jeo....sad niš....osjećam da mi se nekako smanjila proizvodnja, u bolnici sam po cijeli dan lagano izdajala ne bi li imao za noć....sise mi valjda nisu znale što da misle....a ja sama ne znam što bi...redovna kontrola je za nekih 2,5tj....do tad ne ću na vagu, jer mi je i ovak muka...možda se stanje popravi...jel itko imao sličnih iskustava....HELP
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma