Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: ah, ti muzevi....

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno ah, ti muzevi....

sto me potaklo na ovaj topic???

jucer ujtro natalie se probudila i moj muz je uzeo i otisao sa njom u dnevni boravak kao da se mama malo odmori...taman se fino opustila, onak fino se rasirila na krevetu nakon masa vremena, kad cujem iz boravka:"ma sad ce duso mama, mama ce tebe presvuci"...moja reakcija sta da vam kazem...ali ne ustanem jer sam mislila kad vidi da ja ne reagiram on ce je presvuci...uhvati mene san, probudim se nakon nekih 15-ak min., ustanem, kad imam sto i vidjeti...natalie jos uvijek u pidzami i ukakana... dragi nije htio da je presvuce!!!! naravno kritizirala sam ga ali mislim da nece puno pomoci...

kakvi su vasi muzevi??? je li ih ima jos ovakvih ili ima srecnica medju nama kojima muzevi presvlace djecu???

moj sve radi, ne mogu se zaliti, samo to nece, barem kad sam ja tu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: ah, ti muzevi....

Citiraj silvy prvotno napisa
    "ma sad ce duso mama, mama ce tebe presvuci"
    Joj, ovo mi je tako poznata rečenica.

MD je fantastičan, Kalebom se bavi svaki svoj slobodan trenutak i stvarno je izvrstan tata, ali je teeeežak za presvući, pogotovo kad je mali ukakan. Presvuče na kraju, ali samo ako sam ja hitno otputovala za...Novu Gvineju.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A što bi se taj od mene najeo jezikove juhe, i to slijedećih par tjedana. Pa kako može ostaviti ukakano dijete, malom djetetu se začas može zacrveniti guza .

Ja sam jedna od onih sretnica čijem mužu ništa oko djece nije strano ni nemoguće. Kojiput mu, doduše, treba malo poticaja (u rasponu od blagog podsjećanja da ne mogu sve sama pa do prijetnje da će si sam peglati robu).

A možda se tvoj muž boji ili ne zna kako, ili samo glumi da se boji i ne zna kako. U svim slučajevima pali da mu pokažeš kako se to radi, pa više neće biti izgovora.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma ne boji se...nego muska posla...pitala sam ga jednom kako je li je on misli pustiti ukakanu i upisanu kad ja ne budem u blizini...odgovr je bio:" ne, onda cu je presvuci!"....sta da kazem!!!
    ne znam samo zasto sve ali stavrno sve radi ali to ne kad sam ja tu....

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da te malo umirim i poslije jezikove juhe ista prica jovo nanovo mama je nummber one za sve papnje,kaknje,presvlačenje,igranje i sve ostalo ...

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

silvy da te utješim, potpuno ista priča Ako mene ne bude presvući će ju i neka se ja ne brinem hoće li znati.
    A da ne pričam o tome da pola minute plača znači - "ja ju ne znam smiriti, ja nemam ciku i slično Koji su to mulci Ja nekad imam osjećaj da doma odgajam bebu i tinejđera

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj radi sve, samo mu treba triput reći i s prstom pokazati.

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja nekad imam osjećaj da doma odgajam bebe i tinejđera [/quote]
    Slažem se u potpunosti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj zasada presvlači čak i samoinicijativno, kažem zasada jer mala još uvijek samo cici pa govance i ne smrdi, ali pitam se pitam šta će biti kad krene dohrana i govance zasmrdi :/

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Napravi on ali cijelo vrijeme brunda, da kako mali divlja, da kakve su to glupe pelene (platnene), glupe štramplice, glupa robica, glupa mama neće..... Najčešće podivljam i preuzmem jer ne mogu gledati, pa kasnim na posao i tako svaki dan...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

on je tata
    kao sto sam i ja mama
    i djelimo posao oko djeteta, uskacemo jedno drugom

meni je nepojmljivo da mi kaze presvukao sam ti malu
    isto bi ja njemu mogla reci zar ne?

mislim, nemam ja ekskluzivno pavo na dijete, osim na dojenje a sve ostalo je nasa briga....

zato mislim da je bitno muza u sve ukljuciti od pocetka, da se i on sto prije sjedini s tim da je postao tata , kao sto smo se mi sjedinili s tim da smo mame...i da smo se zbog toga promijenile
    i shvatile tko je na prvom mjestu u zivotu nam

ovo kako se ponekad kao automatski shvaca da je sva briga oko djece iskljucivo majcina - hm

bubimirko

Početno

:? fakat ne kužim.......kaj je vašim muževima/dečkima fakat to problem....ja sam svoje dijete presvlačio jednako često kao i cura......koji bi prvi skužio da je potrebno taj je to i učinio.....ili čak i zajedno ak bi dijete bilo pokakano "do koljena"......isto vrijedi i za kupanje......i bilo šta drugo po kući......sad ispada da se hvalim ali nikakve stvari oko dijece ili kuće nisu mi teške ili nepoznanica(izuzev vešmašine).....sve mi to dođe pod NORMALNO

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj nije uopće težak što se tiče presvlačenja. Vedran je uglavnom bez pelena pa je MM ponosan kada mu se popiški ili ukaka u wc. Nažalost, često nema strpljenja kada je mali nervozan... Onda se izvlači na to da Vedran hoće svemoguću cicu!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mjenjanje pelena je strašno i to sam u krajnjoj nuždi - prvi put nisam stigla ni do kapije a mala se ukakala do ušiju al eto išla sam u trgovinu pa me nije htio vraćati al sam umrla od smijeha kad sam vidjela rekvizite poslagane naokolo.
    Inače jasno mi je da smo mi mame i da samo mi imamo cicu al ponekad me stvarno naljuti. Al eto volimo - te muške naravno - a dječicu obožavamo!!!
    :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj bubimirko prvotno napisa
    .....sad ispada da se hvalim ali nikakve stvari oko dijece ili kuće nisu mi teške ili nepoznanica(izuzev vešmašine).....sve mi to dođe pod NORMALNO
    Hvališ se samo za one koji misle da je to nešto neobično.
    Meni je to jedan realan opis. Pa ti neću reć ni bravo

bubimirko

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Citiraj bubimirko prvotno napisa
    .....sad ispada da se hvalim ali nikakve stvari oko dijece ili kuće nisu mi teške ili nepoznanica(izuzev vešmašine).....sve mi to dođe pod NORMALNO
    Hvališ se samo za one koji misle da je to nešto neobično.
    Meni je to jedan realan opis. Pa ti neću reć ni bravo
    nisam niti očekivao pohvalu za nešto što i sam smatram NORMALNIM....fakat ne kužim onaj primitivni stav da žena mora voditi kompletnu brigu oko bebe i kuće-----iako zamisao ko zamisao nije loša....ja radim , dođem doma....ručak na stolu a nakon ručka majka s dijetetom u šetnju da se otac odmori......tjjaa......dobra stara vremena....ko mi je kriv kaj se nisam tada rodio

Početno

Eh, moram pohvaliti MM! On zaista sve radi samoinicijativno, presvlaci, kupa, vodi u setnju, priprema rucak... Jedino pomalo brinem zbog tv-a. Ako sam negdje izasla i ostavila svoje decke same, oni se super zabavljaju, no ako je na tv nesto poput Davis cupa ili Svjetskog prvenstva u rukometu, onda je cijelo vrijeme tv upaljen. Grozim se da A. bulji u tv bez veze. Jedino mu povremeno pustam DVD-ove iz serije Baby Einstein koji su primjereni dobi i koje on obozava. Toplo vam ih preporucam!!!

Kako vi rjesavate tv?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

MM presvlači samo u krajnjoj nuždi, odnosno kad ju pazi, a radi popdne, nekad kad su sami, ali to vrlo nevoljko i pelene mi ostavi otvorene po podu, smrdi cijela kupaona i bliža okolica!
    probala razgovarati, ali pravi se da je prefin za to, smrdi kao, a jel?

inače je tvrd za bilo kakav posao... pa eto ovo jest neki napredak 8)

bubimirko

Početno

Citiraj Dunya prvotno napisa

Kako vi rjesavate tv?
    upališ....odeš.....vratiš se za 3 sata..... a mi na istom mjestu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

M je stvarno super full mi pomaže i oko malene je non – stop ali kod presvlačenja mi se čini još uvijek jako zbunjen i spor ( pogotovo ako je pelena žuto obojena :shock: iako mi pomaže da saniramo posljedice tuš topla voda šampon, ručnik……… !)

U većini slučajeva kao i svaka mama ja to obavljam !

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam osjećaj da se moj muž oko Josipa ne angažira previše, barem ne koliko se oko 1. djeteta, ali možda je to zato što Karlo nije cikio, a Josip ciki, i to svaki čas. MM presvlači Josipa kad ja ne mogu (tuširam se ili sl.), ali kad ja mogu, onda se malo buni kad ga zamolim da on ode presvući, a meni i tih 10-ak min. odmora od Josipa dobro dođe. A tu je i stariji, moram se nekad i s njim poigrati. Ali zato MM skuha uvijek kad je kod kuće, vikendom obavezno pa se zapravo i nemam zašto buniti. Samo što bih i ja radije nekad i skuhala ili barem oprala suđe, tek toliko da malo odahnem od Josipa. Situacija je takva da je MM meni prepustio brigu oko Josipa, a on radi sve ostalo, naravno, kad stigne.
    Ma zapravo je sve o.k., samo kad bi koji put više nosao Josipa, a ja da npr. usisavam.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Naš tata je NAJBOLJI tata na svijetu!radi SVE i to od samog početka, presvlači, uspavljuje, nosa, igra se, vani se šeta, kuha ručak, posprema stan, jedino ne pegla!I meni je sve to normalno, podijelimo brige i poslove koliko god se može.Jednom je čak izjavio da bi htio da ima cicu da osjeti taj "nebeski" osjećaj povezanosti!

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mom MM nije teško ništa oko malene - kupamo je skupa,
    pomaže kod presvlačenja ako je jako ukakana, igra se s njom,
    nosa je, uspavljuje...

ALI

mijenjanje pelena samostalno mu je nešto ne baš
    poželjno pogotovo ako je pokakana. Čak nerado pogleda sadržaj
    pokakane pelene dok je ja presvlačim.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MM mi je pomagao oko Roka, budio se po noći mi pomoć ga presvuć, presvlačio ga kad je bio popišan, ali

nema šanse da ga presvuče kad je pokakan. Njemu to smrdi i ide mu na povraćanje i nema šanse.

Pitala sam ga a kaj bu kad buš sam s njim a pokaka se, a on veli pa budem našao nekog ko ga bude presvuko (sestrična mu živi kuću do nas, dvije sestre malo dalje) i fakat bi on to napravio prije nego da bi ga presvuko.

Srećom nije se nijedanput pokako dok su bili sami, a i kak sveki živi s nama i manje više je stalno doma, nije bilo frke. Taj dio pomoći je nadomještala ona.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vidim da su pelene najveći problem a još ako su ukakane
    Sve u svemu čitajući komentare nisu oni ni toliko loši moram priznat da mi baš ne bi bilo jednostavno da ga nema bolji je od moje mame u svakom slučaju!!! jer zna isto onoliko koliko i ja a to je ponekad ništa . Ono što je upalilo danas neće sutra. Ja imam sreću jer m radi doma pa svako malo doleti da nas pogleda. Peglu također ne voli al zato ususava s malom u jednoj ruci kolica u drugoj uisavač a ona se smijeeee i smijee- meni to nikad nije uspjelo.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moj šizi jer F kroz tjedan kaka 2-3 puta do 17h (dok sam ja na poslu, a tata doma), a vikendom samo jednom... eh, baš mi je sin dešpetljiv... :D

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Citiraj silvy prvotno napisa
    "ma sad ce duso mama, mama ce tebe presvuci"
    Joj, ovo mi je tako poznata rečenica.

MD je fantastičan, Kalebom se bavi svaki svoj slobodan trenutak i stvarno je izvrstan tata, ali je teeeežak za presvući, pogotovo kad je mali ukakan. Presvuče na kraju, ali samo ako sam ja hitno otputovala za...Novu Gvineju.
    e posto je L. preteska i ledja mi otpadaju peruci joj guzu pod pipom, koristim svaki kakanjac kad je tata doma da ju on sredi. do nam je polako postala praksa. izborila sam se za nju lol!

tu sam ponosna na njega!

od rodjenja je njegovo najteze presvlacenje- ono prije spavanja. mama priprema sobu i sisu a tata Leu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa
    Moj radi sve, samo mu treba triput reći i s prstom pokazati.

Ko i moj

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ću MM samo hvaliti. Sve radi ide u shopping, kuha, pere, pegla (to ga opušta :? ), isključivo on kupa curu i pomaže kod kupanja malog, preslvači pelene bilo kakvog sadržaja (što me je spasilo u drugoj trudnići, jer su me mučnine držale cca 6 mjeseci, a cura je bila dobra, pa je uglavnom kakala kad bi tata bio doma).
    Jedino nije radio i ne radi dvije stvari: 1. nije hranio djecu do 6 mjeseci, jer nije imao čime (niti jedno nije htjelo izdojeno mlijeko na bočicu, nego samo i isključivo iz mamine cike) i 2. ne pere WC školjku. Što se mene tiče i ne mora, to ću ja!!!!!!
    I još ću ga malo pohvaliti: sve do 1. rođendana cure, za svaki mali rođendan (svakog 2. u mjesecu) radio je tortu. Stali smo kad je napunila godinu dana, ne zato što mu se nije dalo, nego zato što smo mi natukli previše kila. A onda se rodio mali i evo sad opet, svakog 4. u mjesecu nova torta (zadnja je bila trut Pavo iz pčelice Maje, stvarno se potrudio)!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

MM radi skoro sve........presvući se duuuugoooo opirao, međutim nakon jezikove juhe je i to apsolvirao, nije da uživa u tome, i ako baš ne mora, neće, ali ono kad hoću odspavati za vikend malo duže, ipak ga presvuče.
    Jest da kad je ukakana pelena u pitanju, još "nije imao priliku", ali dobro, na ostalo se stvarno ne možemo požaliti, pa je onda to zanemarivo

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ajam - krasno!
    Moj isto spada u kategoriju da se mora 3 puta reći, ali ipak radi. Jedino je antitalent za pelenu, pa ga radije ja presvlačim jer mi nije jasno kako to ne kuži. I da - mrzti peglanje, pa je to onda moja domena...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

moj muž previje patrika, ali pošto sam ja kući s njim moram mu reći da ga previje jer on ne zna kada sam to zadnji put napravila, s tim da je zadnje previjanje pred spavanje njegov posao. on ga i kupa, a na samom početku smo se svađali tko će ga držati u kadi i mazati pregibe, ali sada mu to ostavim dok se ja malo odmaram

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

svađali smo se u smislu da smo se otimali za posao

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    svađali smo se u smislu da smo se otimali za posao

Ah, samo mogu sanjati o tome...

MM je kao što rekoh tvrd za bilo što (tako ga je mama odgojila, ona je sve radila umjesto njega i sestre), i ajde recimo meni to niej bilo neki pretjerani problem dok smo bili sami, jer nije ni imali nešto posebno čistiti, peglati... (mada mi je znao pomoći sauganjem), ali sad je eto tu mala i ona je prioritet, a od njega ni pomoći (uglavnom).

moramo se ozbiljno porazgovarati 8)
    jer vidim da je moguće iz vaših primjera.... vaši su

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I muževi se moraju odgajati kad dođu djeca.Niste to znale?Tek sad,nakon trećeg mogu reći da muž -sudjeluje.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo još jedan za pohvalu na raport
    kad god je doma on ga presvlači, a k tome koristimo platnene pelene, dakle govance treba istresti u wc i pelenu malo proprati pod pipom prije odlaganja u kantu
    a sve to samoinicijativno
    dragi

jedna ilustracija

bili smo za vikend kod moje mame i nas dvoje smo otišli mojoj prijateljici na kavu, a noa s bakom u šetnju
    zove ona da se pokakao i mm ode doma po pelenu da ga presvuče
    dolazi tata od moje prijateljice i pita gdje je mm
    kad sam rekla da je otišao presvući dijete, ovaj nije mogao vjerovati
    veli on "kod nas to rade matere"

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    moj šizi jer F kroz tjedan kaka 2-3 puta do 17h
    Buba kaka 2-3 puta na dan..i nije da je MM-u milo neki put npr dva puta za redom presvlacit pelenu..al nije ni meni.
    Inace imamo dogovor da kad je on doma onda on brine jel pelana puna,prazna..na podu..na guzi..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Joj imam isti problem!!!
    Stvarno hoce sve napraviti ali kada je guza pokakana zastoj samo podvije rep i nestane.
    Ja kazam najlakse je reci " moj sin" ali kad je guza kakana onda najcesce zavrsi "mama sin ti sepokako"! misli da se tu vise nema sto za dodati!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja svog tjeram štapom kao jogunastu kozu...al badava...on ,kao nadzorni organ, nadzire kupanje, hranjenje, presvlačenje... pripomogne, pogotvo ako ja zaarlaučem iz petnih žila- tataaaaaaa...
    ali sam..., sam se ne bi sjetio...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moram pohvaliti MM, od prvog dana obavlja sve oko H. Kada smo dosli doma iz bolnice on je obavio i prvo presvlacenje i prvo hranjenje...Stvarno sve voli raditi oko nje, osim mozda sada joj davati jesti, jer je izbirljiva, pa se sav izbezumi ako odbije nesto pojesti, ne zna sta da radi

trenta avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja samo dojim a ostalo sve obavlja mm 8)

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma Trenta šališ se :shock:
    Meni će mm sve pomoći ali stvarno mu treba po nekoliko puta reći, moliti i kumiti. Tako je odgojen, nikad u životu nitko od njega nije tražio da svoj tanjur odnese sa stola a kamoli da opere suđe. Danas on i kuha, i pospremi nešto, pomogne, ne mogu reći da ne. Ali ja potrošim brdo energije dok ga pokrenem. Neki muškarci jednostavno nisu navikli na to, odgojeni u patrijarhatu, pa ih sad treba preodgajat. Zato ja kažem da imam osjećaj da odgajam bebu i tinejđera.
    A vjerujem da oko bebe ne pomaže puno (a mislim da je i u većini drugih slučajeva tako) jer radi po cijele dane. Jednostavno dođe doma oko 6, a onda praktički imamo još sat i po do dva do kupanja, pa između je cicanje....jednostavno nema priliku duže biti s malenom da joj se posveti. A i ako ćemo baš realno pogledati situaciju, ja sam se 9 mjeseci privikavala na ulogu majke i osjećala povezanost s bebicom, a on je preko noći dobio malo biće koje urliče i sad ne zna što i kako. Ma jednostavno mu treba pokazat i dat vremena za prilagodbu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kad je Maša prvi put pokenjala jabuku (malo tvrđa nego inače) MD nije bio doma. Kad je došo išo je gledat u pelenu kakvo je govno :shock: .
    Oće sve ali mu sve moram i reći a to mi fakat ide na jetra. Malo se uvježbo, ali ne previše.
    Njemu je još uvjek SF da se djete presvlači 5-6 puta na dan, on valčjda misli da je to ujutro i navečer!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Citiraj magriz prvotno napisa
    moj šizi jer F kroz tjedan kaka 2-3 puta do 17h
    Buba kaka 2-3 puta na dan..i nije da je MM-u milo neki put npr dva puta za redom presvlacit pelenu..al nije ni meni.
    Inace imamo dogovor da kad je on doma onda on brine jel pelana puna,prazna..na podu..na guzi..

hehehe, mm je na porodiljskom, tako da je do 17h sam s F doma...
    inače, tako se specijalizirao za kakice, da mi telefonom prepričava kakve su bile...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dok je bila Mejra sama nije bogzna nesto posrtao za pokakanim pelenama. Sada je drugacije. Ko prvi namirise taj i presvlaci. Mejra je mamina (uvijek nesto od mene trazi), tako da MM nis drugo i ne preostaje.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eto i ja cu svog pohvaliti
    nema problema da ga presvuce, al kakicu bas ne voli, onda mene zove
    ALI ako ja spavam potrudi se to sam srediti

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM hoće sve...ali ima opaku taktiku kako paketić vratiti meni.
    1.Nutka joj dudu,mala poludi u roku 10",spas tražimo samo sa cikom;
    2.Nosi je u marami 5' i onda mora na wc;
    3.Kada se pokaka,makne pelenu,ponekad se divi količini koja je izašla van, opere i pusti je golu.Nakon 2' golotinje počinje umjetnost poznata kao oblačenje...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nikad nije bilo problema oko preslačenja pelena.Mm sve radi po kući pa tako i oko djece.Tko prvi skuži taj preslači,oblači itd.
    Srečom pa ga ne moram nagovarati i moljakati za ništa.Sam se primi posla.
    Djeca su njegova kao i moja,u stanu živim on kao i ja.
    Pa prema tome,sve je zajedničko,pa tako i poslovi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

"Moj sin je odgojen da ne mora ni tanjur sa stola maknuti ali kad je došla rospijana...".eh tako mene sveki od milja zove rospijana koja non-stop negdje njenog sina šalje, potice da radi...taj njen sin je meni kuhao, spremao i sve moguće i nemoguće radio kad sam došla iz bolnice te mu ništa nije teško ali zato rospijana kao nadzorni organ i dalje zahtjeva neke stvari. ja imam sreće što on hoće jer da neće neznam što bi i kako bi. uglavnom moje mišljenje je da se može muževe mjenjati samo ako oni to žele ako ne žele onda neka iznađe financije pa sponzorira nekog drugog ili neka napravi onoliko koliko može. nije toliko bitno koliko tko napravi već ljubav koju djetetu pružate

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

MM je presvuče, ak ima mene za asistenciju...
    (dodaj nam ručnik, gdi su pelene, što joj obući, daj je primi...)

To par puta što su otišli par minuta prije mene iz spavaće sobe i "pustili me da odmorim", nikad (mislim) nije rezultiralo presvlačenjem.

Jučer navečer sam pričala s frendicom na tel - nismo se čule duuugo - i prvo mi donese da provjerim jel K. pokakana (pomiriš - kažem "da").. onda je valjda čekao da je presvučem, pa kad sam mu n-ti put rekla da on to napravi sam, skinuo ju je i otuširao, al onda je poslije K. jurcala gola po stanu (ne može je on obući.. njemu se otima..).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •