:?anchie76 prvotno napisa
sorciere prvotno napisa
Sorci--> fora![]()
Inace, ja ne mogu ni zamisliti da netko hvali profesora iz fizike, matematike ili kemije i bas mi je drago kad procitam ovakvo sta.
Maria, sigurno si ponosna![]()
kaj se čudiš''??sorciere prvotno napisa
šora, šora!!!!!!!!!!!!!!![]()
između sorcie i mene nikad,stoga anki ,žao mi je....
nisam ja na vas dve mislila![]()
ja sam za miranki prvotno napisa
![]()
i ja. ali i za dosljednost.maria71 prvotno napisa
ono, zapravo, nije bilo začatavanje, nego digresija.sorciere prvotno napisa
koja je dopuštena na svim podforumima (upisati riječ "svekrva"/"sveki"i provjeriti)![]()
dakle, dosljedni smo.
a ovo, zapravo, nije bio komentar upućen tebi.apricot prvotno napisa
![]()
jaaoooo tek sad vidim kaj sam sve propustio....i jel bilo hrvanja u blatu(naravno u toplesu) i ko je pobjedio?
ma mi se svi volimo![]()
dakle propao mečmaria71 prvotno napisa
![]()
Prvo što pomislih na ovaj topic - namještaljka neka. Nakon nekog vremena - ma moguće da je zbilja dobra. Pa na sve zaboravih. A onda sretnem svoju najmiliju kolegicu s posla u gradu (nismo se zbilja dugo vidjele, moja trudnoća + rodiljni), pa priupitam za njenog sineka maturanta koji je dugo imao fobije od fizike. Ma kaže - super, nova profesorica, s fizikom ama baš nikakvih problema, svi je obožavaju. Koja? -pitam. I ona mi kaže ime. To ime mi je poznato, pomislih (pravo ime). Maria 71 čestitam i ja!
Ne znam zašto, mislila sam da radiš na osnovnoj!
i na osnovnoj i na srednjoj
pola po pola radnog vremena
A taaako!
a mene baš zanima - zašto ti je to prvo palo na pamet? :?ljiljan@ prvotno napisa
Pa i ja bih svoju prijateljicu pohvalila! :Dsorciere prvotno napisa
Ali kad te hvali mama od učenika, onda to mora biti objektivno.
mariu je pohvalila UČENICA (to je za mene najobjektivnije), a prijateljica je samo napisala ono što je čula.ljiljan@ prvotno napisa
naime, učenica nije imala pojma tko sam ja - sve do kraja razgovora.
Dobro, ne ljuti se...ali sad ipak vjerujem potpuno!![]()