Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ljubav

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno ljubav

Moj sin ima curu još od vrtiča točnije od druge godine,za valentinovo si razmjenjuju poklone,naravno sitnice i meni je to uvijek bilo tako slatkoo.Prošlo ljeto moj Ivan je upozno novog naj frenda a on nevoli cure i sve mu je to fuj,pa je i moje povodljivo djete odlučilo da su cure fuj.Jućer su u školi radili srce od kolaža za valentinovo i kaže moj sin onako šaptom mama ja bi to poklonio Dori .A ja se sva raznježila,još kaže napisat če joj na srce Dora volim te Ivan.zar nije to preslatko .a sad da čujem ima li sličnih iskustava odnosno kako vaša djeca vole.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moga to ne zanima i užasava se i ženskih dezodoransa, međutim jedna malena se zaljubila do kosti u njega i kaže: "a dobro aj, oženit ću je ako ona hoće!"

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj M. se jako voli družiti s curicama i vrlo lijepo se igra s njima. Već je nekoliko puta bio posebno zainteresiran za neku od njih. Prvo je to bila najslađa plavuša u grupi, no nju je zaboravio kad je shvatio da nije i najpametnija. Onda je bila susjedica koja je s vremenom dobila status najbolje prijateljice, skoro pa sestrice. Onda je bila najveća frajerica u grupi, pa jedna sitna pametnica i sad je opet frajerica. Išli su nedavno s vrtićem u kazalište - on si je večer prije toga priredio košuljicu, kravaticu i sakoić s riječima: "A. će se sigurno urediti, moram i ja biti zgodan."

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a dobro aj, oženit ću je ako ona hoće!"

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moja cura je pred 2 tjedna dobila malo pisamce - sve neka izrzuckana srca i slicno. a unutra moritz pise kako je puno voli.

ina nije bila previse fascinirana. samo je cool prokomentirala da ona bas nije zaljubljive prirode.

rado se igra i s deckima, dobro se slaze s njima, ali mislim da joj je neko simpatiziranje jos daleko.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo čak prerasli ovu dobnu skupinu, no ipak... Moj VELIKI dečko (11 godina) u jednom je razgovoru rekao: "Ja ću SE DATI oženiti kad budem imao 30 godina."

live

Početno

Mog R. (6 i pol) skoro sve cure iz vrtića zovu na ročkas, omiljen je u društvu cura. Dvije godine je imao jednu curu iz vrtića, prošle godine se nikako nije mogao odlučiti između njih pet, a nedavno je izjavio da mu je P. cura, pa je onda on nju pitao može li on njoj biti dečko, a ona je odgovorila "Pa dobro, ako baš hoćeš."
    Radio joj je jednom ogrlicu od tjestenine, ali joj još nije dao, nikako se ne može odlučiti na taj važan korak.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Što se ženidbe tiče, moj M. za sada ima samo jednu kandidatkinju: mene.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj D.je zaljubljen u jednu Petru plave kosice, a i ona u njega. ljubav iskazuju tako da ona njega non stop gurga, čupka, navlaći za ruke, krade mu stvari, štipa ga, a on to sve podnosi smijući se i kad dođe iz škole kaže: mama, ajde me pitaj kaj je danas bilo?
    Pitala sam ga dali mu smeta njeno ponašanje, kaže da ne, a kad je zove da pita kaj ima za zadaću crveni se ko paradajz.
    Baš je to slatko!
    a još da znam kako, stavila bi i dvije slike sa njegovog rođendana gdje se sve to super vidi.
    pa ako netko ima volje da mi na pp objasni kako da stavim slike, nek se javi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jutros vozim ja Lauru u vrtić, a ona sa stražnjeg sjedala: "mama, ajde pogodi o čemu upravo razmišljam"... ja: "o maškarama?"... ona: "ne"... ja: "o vikendu?"... ona: "ne..... jel se predaješ?"... ja: "ne. bit će o Encu?"... ona: "pa naravno"... i onda spika koju slušamo od ljeta: "on sad ide u školu, a kad ja krenem u prvi razred, on će ići u drugi i viđat ćemo se za vrijeme odmora... AJMEEEE, JEDVA ČEKAAAAM!"

cijela priča traje već 2 godine, mm je ispočetka ispaljivao, sad se pomirio jer mu se mali sviđa, a i roditelji su mu simpa, cooleri. bit će da se već vidi u ulozi punca

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Eto pocelo je moj Ivan je dobio prvo ljubavno pismo(preslatko) dragi Ivane ovo ti piše tvoja cura Dora ljubavi ja te puno puno volim volim te puno i nikada nas neče razdvojiti.bit ce mo decko i cura i kad odrastemo oženit cemo se i imati puno djece. ostatak papira je pun pusa i srca u svim bojama.sav je ponosan na sebe i odma joj je napisao manje više isto pismo.

andjelina

Početno

'' Znamo svi da školske klupa
    često male tajne kriju,
    čuvaju nam snove bajne
    koji se nikom reći nesmiju.
    Ljubavi su one školske
    nježne i sa puno sreće,
    uz njih uvijek sija sunce,
    uvijek cvate divno cvijeće. ''

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu