Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: sport ili igra

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno sport ili igra

Do nedavno gotovo da nismo ni razmišljali o tome da se sin bavi nekim sportom jer je suprug dugo godina nezaposlen a upisati ga negdje, košta. Odnedavno suprug radi i kud sad? Svuda se djeca upisuju u rujnu, a voljela bih (govorim u svoje ime jer za supruga nisam sigurna) da se sin bavi sportom kroz igru jer po svim poznatim i manje poznatim mi klubovima sve je isuviše nabrijano ('kak smo ih zmlatili'; 'nisu nam ni do koljena' i sl.)
    Postoje li sportske aktivnosti za veću djecu a da nisu isključivo natjecateljskog nego više rekreativnog sadržaja? Čula sam za klub 'Igra' u Daničićevoj, no upisi su tek u rujnu...

mali_cvijet

Početno

za početak ti preporučam tenis kamp kluba medveščak......to ti se odvija preko ljeta i fakat je super......nemoj misliti da je sve u tenisu-zapravo tamo se igraju cijeli dan.....mogu birati kaj bu probali od sportova........idu na bazen, igraju nogač, tenis, društvene igre......nije niti problem ako je ružno vrijeme jer ima i natkritih prostora.....imaju klinci tamo i topli obrok+još jedan međuobrok(voće)
    Trajanje toga je od 9-17
    sad onaj neugodniji dio......cijena prvog tjedna je 550kn a svakog slijedećeg 450......kamp počinje od 25.06....pa traje tam do 1.9.....znam da to nije cjelogodišnja sportska aktivnost ali je ok za preko ljeta kad opčenito nedostaje aktivnosti za klince

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: sport ili igra

Citiraj majkazemlja prvotno napisa
    ...suprug dugo godina nezaposlen a upisati ga negdje, košta.
    Moj sin trenira u košarkaškom klubu Vučići (pomladak Cibone) i od prošle godine (školske) mjesečno plaćamo trening 30 kn. Godinu prije toga bilo je oko 100 i nešto ne sjećam se točno i u upravi kluba nam je rečeno da se po novom treninzi koji se odvijaju u dvoranama osnovnih škola ne smiju mjesečno naplaćivati više od 30 kn. To je navodno došlo od grada neki nalog ili možda čak od Ministarstva prosvjete.... ne znam ti sad točno objasniti možda netko zna više o tome ali 30 kn to je sigurno. Treninzi se odvijaju u puno škola na području cijele Hrvatske i treniraju 3 puta tjedno po 1 sat odnosno dva puta tjedno po 1,5 sat kako u kojoj školi. E sad postoji i jedna caka - ako želiš da ti dijete ide na utakmice (obično se organiziraju u Ciboni, Kemijskoj školi i Ekonomskom fakultetu - Zagreb) onda se plaća dodatno 3 x 150 kn. Mi smo to platili čini mi se od 11. - 2. mjeseca i za tu cifru nam je rečeno da upravo zbog tako niske članarine moraju naplatiti sudjelovanje u utakmicama jer se nemaju od kuda financirati... inače utakmice nisu obavezne i uglavnom sudeći po našoj grupi roditelji ne plaćaju taj dodatak za utakmice jer kod nas ide samo naš sin, ali ostala djeca najnormalnije dolaze na treninge. Još nešto u vezi utakmica SVA djeca igraju.... nema sjedenja na klupi, tko dođe na utakmicu taj će sigurno biti ubačen bar jednom u igru (bar u našoj grupi)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zaboravila sam napisati u vezi naknadnog upisivanja - sad baš prije jedno 3 tjedna se upisao jedan mali koji ide s mojim sinom u razred i nije bilo nikakvih problema iako je bio već 4. mjesec. Evo ti link ako si hoces pogledati www.vucici.hr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •